Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

(fejét fogós) Azért ez annyira nem nehéz, csak a tagolást kell megváltoztatni.
Nincs rá kapacitásom
Nincs rák a pacit ásom
https://www.facebook.com/photo/?fbid=122115278876812821&set=gm.3108378262647833&idorvanity=2104773069675029&__cft__[0]=AZUlqiPritPr7ha92dEbaJ5ZVsugKzyFZozZaFlZ4Pm7GfwjRNi6qlMCk68NQUaTcl0qUSomxiLVIIbjiK_Qk5qevZsxZM7b84gUECexFf7X8X3dzJ54d6t3Dtuu_m6N0dIqcdeKzU_5V-SmxZXys3yi3K-nyyXDnnSq13AxFIVg0mXR606LldrSBkmsgKWD9BGMl0wzvdm85zVNfUn2QEDnzy4vmNDdNJcA1zJYMZ2s2g&__tn__=EH-R
petőfiék sem írtak jobbat pénzért a pilvaxba 😅
ezek a dolgok már nem mennek
régen amígy az agyi kapacitásom 2/3 része nem sorvadt el tudta hasonlókat, volt hoyg egy nap gondoltam egyet és ilyen ló verseket-rímeket faragtam, volt köztük jó is
pl
a lovamban nincsen villám
nem is baj, mert úgysem bírnám
😂
gondolom a költőink forogtak a sírjukba de én alkohol meg drog nélkül voltam ilyen kibaszott kreatív 😁
ez legalább igazi shót csinál 😅
lehet ini az ötletgazda 😅
Az iq fighter 😁 Ennek csípőből kellene mennie 😁 Amúgy igen, nincs rák a pacit ásom 🤣 Milyen pihentnek kell lennie valakinek hogy ilyet kitaláljon 😁
kb. negyed órája ezen rugózom(gondolkodós) A pacit ásom? valami ilyesmi a megfejtés?
ez jó volt
többnyire 1-2 másodperc alatt megfejtem, ezen agyaltam legalább 5 másodpercig
Azért kellett pár mp 🙈😁
A rák halásznak elpusztul a lova kimegy a határba, hogy eltemeti. Arra megy a boltos és oda szól neki:
- Hé, halász kellene jó sok rák mert elfogyott.
Visszaszól a halász:
- Nincs rá kapacitásom...
Két kutya beszélget az erdő szélén
- hallod a farkasokat üvölteni? Mi tőlük származunk...
- és kitől származik az ember?
- a majomtól
- hú, ez gáz... 🤔
Aki nem az Egyenes Ágié, az kitől származik? A Görbe Nórától? :D
Azt hittem Ádámtól és Évától származunk, de kiderült mindenki Egyenes Ági leszármazottja. 🤔
terepjáró mindig odabaszós, a lovas kishölgyek mindig előre köszönnek a parton
Most már tudom miért kellett egy nagy autó neked is 😁
mi válygos gödrökbe ugrabugráltunk meg hasonlóak
egyszer az egyikben valami törött üveg elvágta a lábam boka alatt
ömlött a vér aztán szórtuk homokkal hogy felszívja 😂
lett a végén tetanusz meg össze kapcsoltáka sebet pár hétre, örökké beleakadt a zokniba a kapocs
Az de jó játék volt. Mi is a szögekkel teli deszkákból rakott szemétkupacon játszottunk a legjobban. 😆
És a nyakba akasztón lóg a dácsia kulcs......
egy ájfónos óra sokat lendít a szopási késztetésben
persze a legújabb max próval összepárosítva
régen a játszótereken simán lehetett anxukákkal barátoozni csak vinni kelett gyereket is
havernak volt egy fia meg egy lánya onnan tudom ezeket
mert engem sose érdekeltek az anyukák 😁
Ha nyitott aktatáska teli pénzel az ölébe ,helybe le is szopnák 😂 😂
Módjuk hogy ne kerüljön sokba újságpapírt kell bekötegelni és csak a tetejére egy húszast 😆
Meglátják pipit, aki 165 cm, 85 kiló, 4 dioptriás szemüvegben, kínai joggingban, hasitasival alszik a babzsákban - tuti felizgul mind az összes 🤣