ismerős vett 5 milla felé peca kunyhónak, az kisebb huszonpár nm meg bár szigetelt nem kimondottan 4 évszakos
neki nagyon tetszik, ráadásul alvázas lehet kerekeken vontatni úgy hozták neki is
kb mint egy 20 lábas konténer akkora méret, de néztem nem konténerből van csinálva
csak az nem vesz új autót aki nem akar
félre kell tenni havi 80-100 ezret aztán 10 év alatt megvan a fapad astra
utána már könnyebb mert mindig be lehet cserélni 5-6 évesen egy újra csak folyamatosan félre kell tenni a 100 ezreket havi szinten
100 ezer meg manapság nem egy nagy összeg és a fapad astra se egy foshalom trabant szint
csak tényleg akarni kell a dolgot
Hát.....dolgozni kéne nem élősködni.Két bevételi forrásból azért már futná rá.Na meg aztán eladva a régit,simán lehet venni újat.Viccet félretéve,szerintem aki 40+évesen nem teheti meg hogy vegyen egy új autót ha szeretne,akkor azért valamit nagyon szarul csinál.
Nem volt akkor, és igazából most sincs pénzem egy olyan új házra, amit igazán szeretnék ☹️ Látod, ki lehet mondani, nem kell szégyellni 🤣
Gyakorold kicsiben: "Bléd vagyok, nincs pénzem új autóra!" 😂
3 éve néztük, hogy olyat vegyünk-e 5 milla körül a gyereknek vagy inkább a meglévő kisházat újítsuk fel? A fene tudja, hogy jól jártunk-e mert a felújítás kijött 3 alatt és több nm mint a mobilház lett volna viszont a gyerek elköltözött és ott áll üresen míg a mobilházat eladhattuk volna így meg lehet fűteni télen, hogy ne fagyjon szét. 🙄
Egy 30éve vásárolt használt ház,sehogy nem lehet nem elavult.Amibe ráadásul lehet hogy már bele is haltak. .....érdekes hogy az senkit nem zavar,csak az hogy az ülésbe belefingottak.
Majdnem,jól látod.Az egész onnan indult hogy 2millás autókat veszek,a klímás szerint,erre írtam hogy most nálam a 10 a határ amit szánnék rá.Egyébként kíváncsiságból ránéztem,most az enyém körüliek 7 körül vannak.De az egésznek az volt a mondanivalója hogy a passat nem 2millás kategória,de jó is volna ha annyi lenne.....
Az 30 éve volt... akkor autót is vettem használtat 😁
Ha ma kéne, építenék valami könnyűszerkezetest... de nem veszek, ez jó egy életre - mint neked a passzát 😁
azért régebben simán megérte a 4-5-6 évest megvenni féláron, mert azok még nem hullottak szét 10 évesen se
pl egy 2000 körüli passat simán kibírt 20 évet kicsike ráfordítással
nekünk az a4 2002-es volt és 400 ezer körül volt benne és nem füstölt, nem csorgott az olaj, sehol se rohadt
a mostani újakban nem látom azt hogy 10+ év hibátlan üzemeltetésre terveznének
és nem az alja gyártók hanem még a merci se
Persze,azt sem kell túlbonyolítani hogy aki megteheti hogy vegyen,de nem vesz.......De mondok egy másik érdekes észrevételt,most én vennék egy új 0km-es autót,akkor te is a klímás is egy ből átsorolnátok oda hogy megtehetem hogy új autót vegyek,de mivel én az a fajta vagyok hogy nem cserélgetem évente hanem használom akár 10+évig ha egyszer jó,akkor megint az lenne hogy "egy 10éves autóban ülök mert biztos nem tehetem meg hogy újat vegyek"Pedig én egyszerüen csak elkerülöm a kezdeti nagy értékvesztést,aztán olyat veszek aminél ez a folyamat már belassult.Persze,akinek már semmi dolga az életbe és gyakorlatilag már csak azt várja hogy leteljen a neki szánt idő,az vegye ami boldoggá teszi.
a környezetemet elnézve a többség erőn felül vesz kocsit
ismerek olyat is akinek több mint egy éve áll a kocsi mert nincs pénze a javításra
szóval azért nagyon jellemző hogy a szomszédnak veszünk kocsit
Nincs összefüggés a két dolog között.A 20éves lom amíg teszi a dolgát,vagy nem kelek úgy reggel hogy lecserélem,addig marad.jelenleg semmi okom megválni tőle.
Azsiai magasabb osztalyretegbe tartozo emberek a strandon. ( a napbarnitott bor foldeken dolgozo, alacsony osztalyreteget takar, inkabb feherre puderezik az arcuk , mint szoliba jarnak)
neki nagyon tetszik, ráadásul alvázas lehet kerekeken vontatni úgy hozták neki is
kb mint egy 20 lábas konténer akkora méret, de néztem nem konténerből van csinálva