Te tényleg azt hiszed, hogy az emberi szem igen gyenge érzékelése, érzékelési sebessége dönti el valamiről, hogy az minek minősül?
Nem hiszem, hogy műszaki területen/fizika van olyan dolog, amit az emberi szem észlelési paraméterei alapján sorolnak be.
Ez nem nyelvtan náci kérdés.
Ez egyszerűen így van és kész.
Az égés és a robbanás más sebesség. A belsőégésű motorban égés történik, ezért is belsőégésű motor.
A robban motor, mint üzemszerű berendezés nem létezik.
Egyedül lennék azzal, hogy valami létezik vagy nem és helyes vagy helytelen? Nem hinném, hogy egyedül csak én tudnám a különbséget.
ennyi használathoz neked az akkor is qrva drága ha csak 600 ezret fizettél érte 🤣
10 évig vagy még földi halandó ezalatt még beleteszel 5000-et akkor az autó és a te(gondolkodós) életedben mentetek 5500 km-ert a mennyiért is?
Én hozzá nem nyúlok,mire a pénztárhoz érek mér kész van.Azt meg végképp nem fogom csinálni hogy éjszaka autót töltsek ott ami felett a családom alszik.De hát ezt már tudjuk hogy te a család védelméért nem sokat teszel.
Pár éve vitázgattunk itt erről és engem sem zavar a robbanó kifejezés mivel anno még a tankönyveinkben is így volt leírva viszont akkor utánanézve ennek van pontos definíciója és aszerint az égés gyorsasága határozza meg, hogy robbanás vagy égés és a belsőégésű motorok égési sebessége még nem robbanás így hiába nem zavar engem a robbanómotor kifejezés, de attól még nem helyes.
ne is mond
a buzi dízelesek mind hülyék, összebasszák a töltőpisztolyt valamiért, nem is értem miért gázolajszagú minden töltőpisztoly, mi a faszt tudnak vele csinálni.....
egész nap gázolajszagú volt a kezem a tankolás után, legközelebb gumikesztyűt húzok
Párszor már írtam,engem nem érdekel hogy hány forint,leszarom.Inkább fizetek érte minthogy a töltögetéssel kelljen szarakodnom,pláne fél órákat várogatni valahol a semmi közepén egy töltő mellett.Nem szoktam számolgatni,de most elmegy kb 30ezer forintom,hát pont leszarom.Aprópénz.Cserébe nekem nem kell autót bérelnem ha messzebb akarok menni,nem kell fél órát wc-n lennem 2-3 óránként és még sorolhatnám,azt is mondtam már,nem vagyok én ev ellenes,egyszerűen az ín igényeimnek nem megfelelő,majd ha az lesz,akkor veszek.
szaros passzátért is elkérnek már ennyit mondjuk nincs már aki ezt megfizesse akkor inkább vesz villanyt ha már ez is drága meg az is akkor legalább az üzemanyagon spórol 😅
hú hát ez gyalázatos kifogás ez a töltő dugdosás 😅 azt már jó régen átbeszéltük amikor kiszállsz a kúton tankolni azt összebaszod a kezed gázolajjal 😅 A feleségem megy 1000 km egy hónapban ezért cserébe heti egyszer bedugja meg leveszi a töltőről(óranézegetés) A havi 4 töltés annyi időt vesz igénybe mint amíg te átsorolsz a leforduló sávra a benzinkúthoz 😂
napelem rendszerem felét tulajdonképen kifizettétek ti(meghajlós) Most májusban vagyok nullán a másik felével 3 év alatt. A nej elektromos autójának harmadát szintén ti fizettétek 😅 így olcsóbb volt mint egy kisköbcentis benzines kisautó 😂
pedig neki simán megérné, 25+ ezret megy egy évben a toyota, és 99% tudná otthon tölteni
múlt évben 3 alkalom volt amikor nem lett volna elég a napi 300km hatótáv
főleg úgy hogy kap 8liter/100km üzemanag pénzt is
mert nem akarom hogy a 4500 forintos villanyszámlám 30+ ezer legyen aztán amikor megunja jöjjön az áram kommandó basztatni hogy miért lett ismét 4500 a villanyszámla
itt van mellettünk egy üres porta vesz egy mobil garázst beköti a villanyt aztán azt csinál amit akar a villanyos kocsival
csak ugye ez minimum 1milla plusz aztán nem tetszik neki 😂
Én úgy vettem észre hogy a hagyományos autókat a mechanikus bindzsizők szeretik inkább amit lehet állítani, hangolni, reszelgetni, a villany autót meg az elektro bubusok akik szeretik programozni, szoftvert frissíteni, applikációval vezérelni... Egyébként nagyon egyszerűen ki lehet deríteni kinek mire kell az autó csak azt az egy kérdést kell megválaszolni, hogy ha lehetséges lenne a teleportálás bárhol bármikor akkor is használná a járműveket vagy eladná mindet a pcsába. 😊
Nem hiszem, hogy műszaki területen/fizika van olyan dolog, amit az emberi szem észlelési paraméterei alapján sorolnak be.
Ez egyszerűen így van és kész.
Az égés és a robbanás más sebesség. A belsőégésű motorban égés történik, ezért is belsőégésű motor.
A robban motor, mint üzemszerű berendezés nem létezik.
Egyedül lennék azzal, hogy valami létezik vagy nem és helyes vagy helytelen? Nem hinném, hogy egyedül csak én tudnám a különbséget.
10 évig vagy még földi halandó ezalatt még beleteszel 5000-et akkor az autó és a te(gondolkodós) életedben mentetek 5500 km-ert a mennyiért is?
a buzi dízelesek mind hülyék, összebasszák a töltőpisztolyt valamiért, nem is értem miért gázolajszagú minden töltőpisztoly, mi a faszt tudnak vele csinálni.....
egész nap gázolajszagú volt a kezem a tankolás után, legközelebb gumikesztyűt húzok
szóval nem kell itt nyelvtan nácit játszani, mert evvel egyedül vagy
http://youtu.be/_OgoYP2yZqs
múlt évben 3 alkalom volt amikor nem lett volna elég a napi 300km hatótáv
főleg úgy hogy kap 8liter/100km üzemanag pénzt is
itt van mellettünk egy üres porta vesz egy mobil garázst beköti a villanyt aztán azt csinál amit akar a villanyos kocsival
csak ugye ez minimum 1milla plusz aztán nem tetszik neki 😂
https://totalcar.hu/magazin/hi...
https://szentkoronaradio.com/b...
https://e-cars.hu/2025/01/05/i...
...és a Teslás kolléga kedvenc weboldala:
https://villanyautosok.hu/2024...