Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy mind a kettő 😅
Heh, az Országos Tűzvédelmi szabályzat alapján viszont robbanás:
"Robbanás: nagy sebességű égési folyamat, ahol a mozgó lángfront sebessége 10 m/s vagy afelett van, de 100 m/s-nál kisebb."

A bányászati robbantásokkal foglalkozó szakirodalom szerint viszont más a helyzet.

Úgyhogy tessenek bátran polemizálni rajta.
hú ez fasza. most nézegetem,hogy 5 éves a cikk már majdnem pályázat egyre 4 milkláéért annyiért nem volna pénz(kezeit széttáró)
dehogy nem(gondolkodós) Pl. kecsón a merci gyárban 600 szempár azt figyeli, hogy a gépek jól dolgoznak e 😂
ezekkel a szőrszálhasogatós faszságaiddal meg szerintem meg egyedül vagy. 🤣
éjszakai autótöltés 😂 hát ez egy orosz rulett az tuti 😅
minden tankönyveben robbanómotor kifejezés volt. Szerintem meg robbanás keletkezik a hengerfejben ha csak égne az nem vinné a dugattyút 😂
shellen szoktam tankolni ott van kirakva kotonvékony gumikesztyű(kezeit széttáró)
Ezt most nem értem(gondolkodós) Nálatok be van vezetve az áram?
Vagy miért akarnál te a semmiközepén tölteni?
100m/s alatti lángfront-terjedés a gyors lefolyású égés, asszem 100m/s feletti a robbanás, 1000m/s feletti a detonáció. A motorban 15-50 m/s a lángfront sebessége, függően az üzemanygatól, a levegőaránytól, kompresszióviszonytól, hőmérséklettől, stb.
De elég régen volt már, hogy ilyen szinten foglalkoztam a dologgal, no meg haditechnikai kiadvány volt szóval a tévedés jogát fenntartom. De én is úgy tudom, ahogy mondod, ott a különbség.
nem robbanás történik a hengerfejben?
ingóságra?
Balaton még magyarország?(állát vakargatós)
Azt az irígy mindenit amikor már azt kutakodjátok kárörvendve,hogy mikor lesz rá adó 😅 Emléxem a lantos úr amikor belengette, hogy eltörlik a szaladót mekkora kárörvendős nyerítések voltak itt hallhatók egész szánalmasak vagytok 😂
én itt elvesztettem a fonalat ebből egy kukkot nem értek.(kezeit széttáró) Miért ette meg a fene ha délután ér haza a paraszt, milyen 3-5 kw?
Az asszony ha este feldugja a töltőt reggel leveszi. Szóval éjszak tölt és pont ugyanúgy nem fizetek egy fillért sem az áramért inkább még néhány forintot adnak is, hogy használom 😅 Mibe kell nagy pénzt bele tenni? Az enyém másfél milla volt 2021-ben ami igazából már megtérült az már akkor sem volt akkora pénz most meg hát na másfél misit gyorsan kihugyozok még nyaralni sem kell hozzá elmenni, mondjuk 2 peca meg 2 hosszú hétvége azt még tenni is kell hozzá 😅
gyerekek dícsérjük már nyugtával a napot(meghajlós) Térjünk már erre vissza akkor ha majd lesz. Egyenlőre erre utaló jelek nincsenek.(kezeit széttáró) Szeretem ezeket a mi lenne ha kezdetűeket. Gondolom mire adóztatják a villanyost addigra a dízelt meg benzint rég kitiltották az összes városból csak majd parkoltok kispesten azt tömegközlekedtek vagy vesztek villanyost 😅
ha véletlenül lenne majd csak valahogy kigazdálkodjuk a 42 lóra az adót(gondolkodós) Minden esetre már most elkezdtem rá félretenni a pénzt hátha a tiszások nyernek 😅
Általános irányelvek vannak erre vontakozóan,a lényeg hogy robbanás egy sokkal gyorsabb folyamat,és kb ebből lehet megkülönböztetni a kettőt.
Még ezt sem jól írtad. 😆 A 4 ütem közül a 3. a terjeszkedés (égés után), de csak "gyújt"-nak is szokták felsoroláskor mondani.
Persze meg lehet próbálni így megközelíteni, hogy aki nem beszél hülyeséget az a hülye. Ez a rossz beidegződéssel élők fegyvere! 🤣
A bolondok is azt hiszik, hogy ők a normálisak és a másik a hülye! Ez jól hozod! 😜
nem az a lényeg mennyit megy egy évben
az a lényeg elmegy pöcsig érő sárban, és kényelmesen fekszek benne
az astra után elég nagy plusz komfort még az alvás is benne
Nem,ez a gyökér egyfolytában azt csinálja,gondolom egy kis seggdugasz lehet,mondjuk te is az vagy.
Már régóta van.
Sőt, igazából az első Smart-ok villanyosak voltak, de akkor még voltak szériagyártáson.
Ugyanis a Smart nem arra készült, hanem az órási telephelyeken a csarnokok közötti "golf" kocsikázásra készítettek egy járművet és alapból villanyosat, hogy a zárt helyeken is lehessen vele közlekedni.
Csak annyira tetszett a dolgozóknak, vezetőségnek, hogy elkészítették az eladható változatokat is. Emellett a Smart, mint modell szintén a veszteséges kategóriában van.
a gyufa meg a gyújtós ég a többi kacat robban, még a gázpalack is 😂
mi is tudjuk mi a különbség csak leszarjuk
meg aztán mi is úgy tanultuk a kocsivezetős oktatáson hogy
szív
sűrít
belsőégés
kipufog
na mindegy, aki a robbanó motoron ennyit tud agárkodni az szerintem nyelvtan náci.......és buzi 😆
Vagy az autót kell az udvaron tartani vagy a családot! 😆
szerintem laca életében nem cammogott még 70-el de legalább most jókat röhög rajtatok 🤣