Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A fizika tanárod most forog a sírjában 😁
Ahol akkor a forgalom, ott úgyse mész 90-100-al, ballagsz szépen 70-el, mint a többi birka 😁
130km/h-nál sem igazán,már ha az átlag személyautót nézzük.Ahhoz hogy haladjon egy autópályán 130km/h-val szerintem még 50lóerőre sincs szükség.
Na látod,írásod végére rájöttél hol a probléma,plusz még hozzá jön a szemből folyamatos forgalom.Na kíváncsi lennék a lendületedre.
Azert a forgalommal jobban ellatott megyekben kurvara nem tudod lenduletbol kerulni mert szembol is folyamatos a 70 el haladok sora.Vagy te ugratsz is es felulrol tamadsz? 😃
Neked ez ekkora kihívás? Én a 70-nel haladókat országúton általában úgy kerülöm ki lendületből, hogy fel se tart... és nem csak villany autóval, az összes előzővel is (igaz, azok is bmw-k voltak 😁)
Inkább az szokott gond lenni, hogy összefog két-három birkát, aki nem meri megelőzni, és akkor így összességében már négyet kell 🤣
A videón egy végsebességgel haladó suzuki splash gépjárművet látunk, aminek épp ondós lett az ülése 🤣
A nyomaték a gyorsulásért felel lóerő a végsebességért....de 90nél egyik sem releváns
Hogy mit? 🤣 villanyautóra nincs.
Micsoda hülye duma,te ostoba........Mi a köze a lóerőnek a haladási sebességhez?Rohadt mindegy mennyi az a lóerő,ha egyszer 130helyett 90el mész.
Nem is azzal van a baj hogy a pályán 90el mennek,pont nem érdekel,pont annyit érzékelek belőlük mint egy kamionból,de mikor országúton haladnak 70el,na az zavar.
Bár nem szokásom a kötözködés, de ilyenkor a nem-Teslások pont azt mondják, hogy ugye-ugye a proli halad, a Teslás, meg mindig ráér (mert így dönt a technika).
Ki is szallatnal,tudod,a teslasoknak szent a hugyozas es a szendvics.
Remelem teljes kiorlésű kenyer es biozöldsegekkelvegán módra.😀
Ez eddig eszembe sem jutott, persze lehet, hogy még adómentesek a full delejesek. 🤔
466Le? Ennyi után fizetsz adót? 🙈
Tudod mi a jó a 466LE-ben? Hogy ezek a prolik a legkisebb mértékben sem zavarnak 😁 sőt ha ezzel örömet szerezhetek neki még lassítok is egy picit, mert én ilyen jó fej vagyok, nem bántom a kisebbet 😅
Én pont ezt szoktam látni, annyi plusz hogy az ablakok is le vannak húzva mert meleg van, de senki nem hitt nekem 😁
😉
Ez fini lehet 🤣