Azert a forgalommal jobban ellatott megyekben kurvara nem tudod lenduletbol kerulni mert szembol is folyamatos a 70 el haladok sora.Vagy te ugratsz is es felulrol tamadsz? 😃
Neked ez ekkora kihívás? Én a 70-nel haladókat országúton általában úgy kerülöm ki lendületből, hogy fel se tart... és nem csak villany autóval, az összes előzővel is (igaz, azok is bmw-k voltak 😁)
Inkább az szokott gond lenni, hogy összefog két-három birkát, aki nem meri megelőzni, és akkor így összességében már négyet kell 🤣
Nem is azzal van a baj hogy a pályán 90el mennek,pont nem érdekel,pont annyit érzékelek belőlük mint egy kamionból,de mikor országúton haladnak 70el,na az zavar.
Bár nem szokásom a kötözködés, de ilyenkor a nem-Teslások pont azt mondják, hogy ugye-ugye a proli halad, a Teslás, meg mindig ráér (mert így dönt a technika).
Tudod mi a jó a 466LE-ben? Hogy ezek a prolik a legkisebb mértékben sem zavarnak 😁 sőt ha ezzel örömet szerezhetek neki még lassítok is egy picit, mert én ilyen jó fej vagyok, nem bántom a kisebbet 😅
Inkább az szokott gond lenni, hogy összefog két-három birkát, aki nem meri megelőzni, és akkor így összességében már négyet kell 🤣
Remelem teljes kiorlésű kenyer es biozöldsegekkelvegán módra.😀
https://www.youtube.com/shorts...