És aki egy átlagos hónapban 1000km-t megy,és havonta csak egyszer szeretne a töltéssel foglalkozni(nem,továbbra sem szeretnék naponta töltő dugdosással foglalkozni,sem este sem reggel),az mit vegyen?Ja,és 7 személyes legyen......
A "spórolás" számításnál vegyétek bele, hogy a napelem és rendszer sem volt ingyen. Ami előre ki kellett fizetni!
Na meg a "spórolós" autó is drágább, amit szintén előre ki kellett fizetni.
Ezek attól és akkor kezdenek "hatékonyan" lokálisan működni, ha nagyon sokat megy az ember.
Volt nálam olyan Mach-E, ami 2.5 évesen 154e km-nél járt. Ha az üzemeltetést nézzük, biztosan kedvező. Ha az egészet, akkor más a matek.
na ezt nem fogják sosem megérteni a dízel buzik...
ha valakinek 400km(napi) távra kell a kocsi akkor vesz egy olyat ami elmegy 600km távot
ha elég 50km is egy napra akkor vesz olyat ami elmegy 80-120km távot
aztán otthon tölti a 70 forintos áramról
amúgy a legnagyobb idióta aki napi 400 távra nem villanyost vesz az évente kb 100 ezer km és nagyjából 3 milla spórolás
bár szerintem 1000 ember nincs a földön aki ennyit megy minden nap.........
WLTP szerintem simán összejön, ha 90-el mész országúton. Ha 70-el megyek országúton hogy a köcsög dízeleseket idegesítsem, akik a fostalicskával úgy sem tudnak előzni 🤣 akkor meg jóval WLTP alatt fogyaszt. nagyjából 90Wh/km volt a legalacsonyabb fogyasztás amit tudtam produkálni. 71kWh az akku jelenlegi valós kapacitása. szóval olyan 780km-et el tudok menni....hú ez nem is rossz. Ezentúl én is csak 70-et fogok menni mindenhol, mennyi pénzt meg fogok spórolni a napelemről töltve 🤣
Hát én nagyon nem szoktam számolgatni. A fedélzeti rendszer nagyon szépen kijelzi mennyivel érek oda. Ha kevés akkor tölteni kell valahol, azt érdemes előre megnézni, hogy ne érjen meglepetés, de ennyi a nehézség, meg a szolgáltatókhoz regisztrálni macerás elsőre, de ha már megvan akkor az sem túl komplikált. Ennek folytán lassan sem kell mennem, mert előre tudom hogy elég lesz.
Persze tudom te olyan útvonalon mész (pécsre?) ahol nincs nagy teljesítményű töltő vagy csak lehúzós töltők esnek útba, amit szeretnél elkerülni, akkor valóban érdemes matekozni, de ugye amikor fillért basztunk akkor benzinessel is matekozni kellett. Emlékszem még 120-as Skodával volt olyan hogy a házunk előtt 2 sarokkal fogyott ki a benzin, kivettem üresbe és még lendületből sikerült begurulnom a ház elé 🤣
Mert mi az összefüggés hogy volkswagenes vagyok és hogy a wltp adat egy nagy faszság?Szóval mi is a fura ebben?Tudod mi a fura?Mikor valaki évekig istenít egy márkát,leírja hogy ilyen meg olyan fasza,majd vesz egy teljesen más autót.Na az tényleg fura.
Igen, ezért vesz az ember wltp 5-600 kilométeres villanyautót, mert az 450-et akkor is elmegy, ha nem tartalak fel 😁 és ez nekem elég.
Igen, a wltp az szinte mindig kamu, de fura ezt egy volkswagenestől hallani, amely cég híres arról, hogy ezen a csalásaival milliárdokat bukott 🤣
Ja,aztán anyázom a faszkalapot,aki azzal menőzik hogy hogy gyorsul a szarja meg hány lóerőt paszíroztak bele,közben meg 70el halad hogy meglegyen a wltp adatnak legalább a 70%-a ha már a 100% lehetetlen.
Ebből annyi igaz, hogy valóban a villanyautósoknak számolgatni kell (szóval már itt megbukik, nem való mindenkinek 😄) vagyis ha oda akar érni, akkor úgy kell hajtani - ha nem akar tölteni útközben. Viszont ha az úti cél bőven belefér a hatótávba akkor hajthat bátran, és az esetek 90%-ában ez így van (jó, a fillérbaszókat most hagyjuk ki, az külön kategória, de az a suzukisok közt is van jócskán) szóval ha nem kell töltenem útközben, csak otthon, akkor mivel spóroljak? a 22 ft-os éjszakai vagy az ingyenes napelem árammal?
Ui. 10e van az autómban, eddig 5x töltöttem oszlopon, de 2x csak azért, hogy lássam működik-e, ha tényleg kellene 😀
Nem akarok vitát gerjeszteni, de az biztos, hogy az életem folyamán mindenféle autót láttam indokolatlanul száguldozni, nyilván Marutiból kevesebbet mint egy középkategóriás BMW/Mercedesből (cigány kurvaanyják), de mondjuk Teslát még egyet sem. Igaz, sokkal kevesebb is van belőlük, de ha a neten nézem, keresem, ott sem igazán találok.
Persze, a Tesla sokat elközlekedik relatíve egy töltéssel, de csak ha ésszel használod. És egy mondjuk km-es távon, ami elvileg ésszel egy töltés, de nem olyan baszom nagy táv, nem mindegy, hogy ésszel vezetve x idő, vagy x + plusz egy óra. Vagy 40 perc. Tehát szerencsétlen tesla tulajdonost nemcsak a sebességmérő korlátozza, hanem pluszban még egy műszer, a hatótávmérő. Na meg az eső.
a futároknak nincs pénzük egy doboz féktisztítóra?
azonnal megáll az eb
engem bicikliről akartak örökké leszedni a cigók lutyái volt hogy több is jött de egy mindig
csak felé fújtam és máris megállt
másnap csak meglátta a kék dobozt és nem is szaladt
Ilyen forgalmú helyeken, amit vázoltatok, biztos nem a teslások tartják fel a sort.
Nem tudom ti merre mászkátok, én erre felénk sosem látok 70-el haladó teslát...
Nyuggerekkel, nőkkel sokkal több gond van 🤣
Na meg a "spórolós" autó is drágább, amit szintén előre ki kellett fizetni.
Ezek attól és akkor kezdenek "hatékonyan" lokálisan működni, ha nagyon sokat megy az ember.
Volt nálam olyan Mach-E, ami 2.5 évesen 154e km-nél járt. Ha az üzemeltetést nézzük, biztosan kedvező. Ha az egészet, akkor más a matek.
ha valakinek 400km(napi) távra kell a kocsi akkor vesz egy olyat ami elmegy 600km távot
ha elég 50km is egy napra akkor vesz olyat ami elmegy 80-120km távot
aztán otthon tölti a 70 forintos áramról
amúgy a legnagyobb idióta aki napi 400 távra nem villanyost vesz az évente kb 100 ezer km és nagyjából 3 milla spórolás
bár szerintem 1000 ember nincs a földön aki ennyit megy minden nap.........
Persze tudom te olyan útvonalon mész (pécsre?) ahol nincs nagy teljesítményű töltő vagy csak lehúzós töltők esnek útba, amit szeretnél elkerülni, akkor valóban érdemes matekozni, de ugye amikor fillért basztunk akkor benzinessel is matekozni kellett. Emlékszem még 120-as Skodával volt olyan hogy a házunk előtt 2 sarokkal fogyott ki a benzin, kivettem üresbe és még lendületből sikerült begurulnom a ház elé 🤣
Igen, a wltp az szinte mindig kamu, de fura ezt egy volkswagenestől hallani, amely cég híres arról, hogy ezen a csalásaival milliárdokat bukott 🤣
Ui. 10e van az autómban, eddig 5x töltöttem oszlopon, de 2x csak azért, hogy lássam működik-e, ha tényleg kellene 😀
Persze, a Tesla sokat elközlekedik relatíve egy töltéssel, de csak ha ésszel használod. És egy mondjuk km-es távon, ami elvileg ésszel egy töltés, de nem olyan baszom nagy táv, nem mindegy, hogy ésszel vezetve x idő, vagy x + plusz egy óra. Vagy 40 perc. Tehát szerencsétlen tesla tulajdonost nemcsak a sebességmérő korlátozza, hanem pluszban még egy műszer, a hatótávmérő. Na meg az eső.
azonnal megáll az eb
engem bicikliről akartak örökké leszedni a cigók lutyái volt hogy több is jött de egy mindig
csak felé fújtam és máris megállt
másnap csak meglátta a kék dobozt és nem is szaladt
Nem tudom ti merre mászkátok, én erre felénk sosem látok 70-el haladó teslát...
Nyuggerekkel, nőkkel sokkal több gond van 🤣