Viszont van rá megoldás párezerért, mikor 10 éves lett nekem tengeralattjárózott oszt 2800ft-ért került egy közbetét ami kiemelte a szenzort és jó lett.
A katalizátor utáni szonda is a kipufogógázt figyeli. Az értékéből a katalizátor megfelelő működésére lehet következtetni.
Állapotát nem figyeli semmi.
Így van. A katalizátor előtti az, ami az égésterméket ellenőrzi, pontosabban annak az oxigéntartalmát és visszabeszél a motorvezérlőnek, a másik inkább a katalizátor állapotát figyeli, ha jól emlékszem. Kocsikban nem vagyok otthon, a motorokon, amikkel foglalkoztam meg jobbára egy volt/van (újabbakon lehet már kettő van).
fax tudja abból is van eleve kettő alul felül. egyszer a swityben kotlott meg nem is örültem mert a gyári 30 péz volt pont eladás előtt(kezeit széttáró) meg hát elég volt azt kiimádkozni onnan abba bíztam nem kell perselyezni a művelet végén. 😅 Szóval szerintem a kipufogógázban néz valami értékeket inkább(kezeit széttáró)
ugyan ez volt a édesapám öreg vitarájával. De ott hiába lett a hőgomba kicserélve a kezdetleges micsubicsi vezérlőbe volt a baj. Szétkaptuk rozsda volt a belseje(fejét fogó) Egy darabig próbálgattam szerezni ilyet aztán egy idő után ráuntam eladtam öregvitara fanoknak bagóért az egészet(kezeit széttáró) folyamatosan azt érzékelte, hogy hideg a motor. Amíg valóban hideg volt induzlt ment az szépen de ahogy melegedett a motor annyi kaját kapot hogy ugrándozott. Mivel automata volt a lelkem még a kuplunggal sem lehetett játszani állandóan lefulladt(kezeit széttáró)
A lambda szonda, más néven oxigén szenzor nem az égést figyeli (nem is tudja), hanem a kipufogógáz oxigéntartalmát.
A motorvezérlő látja a labda értékéből CL (zárt hurok) üzemben, hogy dús vagy szegény a keverék. A motorvezérlő tudna tenni valamit, nem a (szabályozó)lambda. A motorvezérlő pedig dúsított az alacsony hőmérsékleti érték miatt és ha nem érte el az üzemi hőfokot, talán nem is váltott át CL-re a rendszer, hanem végig OL, szabályozás nélkül működött. Azaz mindig hideg/bemelegedési üzemben.
A benzin meg mosta le az olajat a hengerfalról és került bele az olajba.
a lambda nézi hogy milyen az égés és adja az infót hogy adagolják a benzint
csak igye itt a hőfok volt a szar és bár látta a lambda hogy túl dús nem tett semmit mert úgy néz ki a hőfok nagyobb ráhatással bír a szabályzásra
após corsa kocsija is 10 felé evett
szervizlámpa nem világított adatok kb jól voltak
de szemmel lehetett látni hogy úgy locsolja be az injektor mint ha kannából öntenénk
az oxigén szenzor azt mutatta hogy dús a keverék
végül a hőmérő szenzor lett kimérve hogy nem teljesen valós adatokkal dolgozik aztán azt hitte a kocsi hogy hideg a motor
utána visszament 6 literre a fogyasztás
Az is benne lehet igen. De akkor is elgondolkozhatott volna a jóember, hogy miért eszik ennyit az az autó. Ha meg ennyire antitálentum valaki az járjon biciklivel tényleg. Nekem ennyit eszeget úgy, hogy mindenhol a megengedett sebességgel megyek, mondjuk ugye csal valamennyit meg ebben most nincs klíma meg az opel csak 1560kg 😁
https://youtube.com/shorts/dsX...
A katalizátor működése nem lett jó/jobb. 😎
Állapotát nem figyeli semmi.
A motorvezérlő látja a labda értékéből CL (zárt hurok) üzemben, hogy dús vagy szegény a keverék. A motorvezérlő tudna tenni valamit, nem a (szabályozó)lambda. A motorvezérlő pedig dúsított az alacsony hőmérsékleti érték miatt és ha nem érte el az üzemi hőfokot, talán nem is váltott át CL-re a rendszer, hanem végig OL, szabályozás nélkül működött. Azaz mindig hideg/bemelegedési üzemben.
A benzin meg mosta le az olajat a hengerfalról és került bele az olajba.
csak igye itt a hőfok volt a szar és bár látta a lambda hogy túl dús nem tett semmit mert úgy néz ki a hőfok nagyobb ráhatással bír a szabályzásra
szervizlámpa nem világított adatok kb jól voltak
de szemmel lehetett látni hogy úgy locsolja be az injektor mint ha kannából öntenénk
az oxigén szenzor azt mutatta hogy dús a keverék
végül a hőmérő szenzor lett kimérve hogy nem teljesen valós adatokkal dolgozik aztán azt hitte a kocsi hogy hideg a motor
utána visszament 6 literre a fogyasztás