Hát,a helyzet az hogy a távolság adott,az útvonaltervező által,aa sebesség pedig a gps szerint.A gumi,gyári méret.Nyilván nem méterre és decire pontos adatokról beszélünk,de az azért látható tapasztalható hogy hozzávetőlegesen mennyi az annyi.De ha már itt tartunk akkor sorolhattad volna a kút pontosságát és az üzemanyag minőségét is.
nekem az astra 6.5-10ig eszeget gázból
a 6.5 mindig a miskolci úton volt egyéb utakon ezt sosem produkálta, itt többségében szar utakon mentünk aztán ilyen 70-90 volt a tempó
más utakon 7-7,5 attól függ mennyire tolom neki, itt helyben meg 10
amúgy a 7 liter gázzal egész jó ár, bár nem tudom most mennyi a gáz mert hónapok óta nem tankoltam 400 körül volt régebben
Aha, csak lehet, hogy pl. 10 százalékkal kisebb a gumi átmérő a gyárinál (vagy a computer nem jól van beállítva) és akkor a 1000 kilométer mindjárt csak 900 és a 150 meg mindjárt csak 135... és máris meglehet az ötössel kezdődő fogyasztás (bár még úgyis nehezen)
40 éve vezetek, ez alatt volt vagy 20 autó a családban, a legszarabbtól a legdrágábbig, van némi fogalmam, hogy mi mennyit fogyaszt.
Mész 150-nel az alhambrával a tetőbox-al, és 5 litert fogyasztasz... még jó hogy ez a téma most a vicc topicban van 🤣
Azt is írd már be, mekkora halat fogtál 🤣
alhambra
eltört a féltengely, kinyiffant a turbó, elvált a szélvédőragasztás, eltört a légkondi csöve, a fűtő ventillátor beokádott, a bal első ajtóban törött pár vezeték, bal hátsóban beokádott a központizár motor zárt helyzetben, eltört a nívópálca csöve
ja és a b oszlop és a küszöb találkozásánál rútul szétrohandt
ez amiról tudok az elmúlt pár év(max5) alhambra hibák
a berohadt kézifék kötelet nem rónám fel hibának meg azt se hogy elolvasztotta az abs jeladókat mert ez inkább vezetői hiba hogy nincs használva a kézifék
A 110 a legnagyobb szívás, amikor a külsőben 80-al mennek a kamionok és a lehervadt akkus villanyautók, a belsőben meg 180-al az újgazdag köcsögök akik úgy érzik nekik mindent lehet 🤣
Akkor az a világ egyetlen autója, ahol nincs eltérés a tényleges meg a fedcomp által kiírt fogyasztás között 😁
Mégiscsak kiderül, hogy a világ legjobb autója a 20 éves alhambra, 5 litert eszik, mindenkinél gyorsabban megy, és korlátlan hely van benne... meg persze teljesen megbízható.
Mi szerencsétlen balfaszok meg szopunk itt a 10-20 milliós új autókkal 🤣
amúgy szerintem egy 5 ajtós kocsi+ futó sokkal célszerűbb cuccolni mint egy böszme nagy egyterű
ha meg mindig cuccolni kell és sokat akkor meg egy furgon
az egyterű inkább a rokkantaknak jobb meg ahol utazik 3 vagy több gyerek a szülőkön kívül
a 6.5 mindig a miskolci úton volt egyéb utakon ezt sosem produkálta, itt többségében szar utakon mentünk aztán ilyen 70-90 volt a tempó
más utakon 7-7,5 attól függ mennyire tolom neki, itt helyben meg 10
amúgy a 7 liter gázzal egész jó ár, bár nem tudom most mennyi a gáz mert hónapok óta nem tankoltam 400 körül volt régebben
40 éve vezetek, ez alatt volt vagy 20 autó a családban, a legszarabbtól a legdrágábbig, van némi fogalmam, hogy mi mennyit fogyaszt.
Azt is írd már be, mekkora halat fogtál 🤣
eltört a féltengely, kinyiffant a turbó, elvált a szélvédőragasztás, eltört a légkondi csöve, a fűtő ventillátor beokádott, a bal első ajtóban törött pár vezeték, bal hátsóban beokádott a központizár motor zárt helyzetben, eltört a nívópálca csöve
ja és a b oszlop és a küszöb találkozásánál rútul szétrohandt
ez amiról tudok az elmúlt pár év(max5) alhambra hibák
a berohadt kézifék kötelet nem rónám fel hibának meg azt se hogy elolvasztotta az abs jeladókat mert ez inkább vezetői hiba hogy nincs használva a kézifék
Remélem levillogtad a 70-nel menő villanyautókat 😁
Mégiscsak kiderül, hogy a világ legjobb autója a 20 éves alhambra, 5 litert eszik, mindenkinél gyorsabban megy, és korlátlan hely van benne... meg persze teljesen megbízható.
Mi szerencsétlen balfaszok meg szopunk itt a 10-20 milliós új autókkal 🤣
ha meg mindig cuccolni kell és sokat akkor meg egy furgon
az egyterű inkább a rokkantaknak jobb meg ahol utazik 3 vagy több gyerek a szülőkön kívül
Stoppost meg nem veszek fel, legyen az bárki. Szakállas bácsikát meg tuti.
http://youtu.be/aHGRNZY8ib0?si=1q7zXqJdBcyFK10c