Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lebuktam 🙈 Majd kihúz odáig a telepjáróval mint téged a traki 🤣
inivel együtt pecáztok majd a csatornaparton? 😅
Köszönöm,igen,ennyit írtam.
Mint ahogy arról sem hogy box-al 150nél 5litert fogyaszt.Ez már csak a te ferdítésed.
Annyit mondott, 7 alatt evett meg tetobox-szal is, palyan. Ennel melyebben nem volt kifejtve.
Hát,a helyzet az hogy a távolság adott,az útvonaltervező által,aa sebesség pedig a gps szerint.A gumi,gyári méret.Nyilván nem méterre és decire pontos adatokról beszélünk,de az azért látható tapasztalható hogy hozzávetőlegesen mennyi az annyi.De ha már itt tartunk akkor sorolhattad volna a kút pontosságát és az üzemanyag minőségét is.
Nekem az ETZ-m 160-at is ment...két sör után a kocsmában elmesélve 😆
nekem az astra 6.5-10ig eszeget gázból
a 6.5 mindig a miskolci úton volt egyéb utakon ezt sosem produkálta, itt többségében szar utakon mentünk aztán ilyen 70-90 volt a tempó
más utakon 7-7,5 attól függ mennyire tolom neki, itt helyben meg 10
amúgy a 7 liter gázzal egész jó ár, bár nem tudom most mennyi a gáz mert hónapok óta nem tankoltam 400 körül volt régebben
A halról? arról tényleg nem írtál semmit 😁
Aha, csak lehet, hogy pl. 10 százalékkal kisebb a gumi átmérő a gyárinál (vagy a computer nem jól van beállítva) és akkor a 1000 kilométer mindjárt csak 900 és a 150 meg mindjárt csak 135... és máris meglehet az ötössel kezdődő fogyasztás (bár még úgyis nehezen)
40 éve vezetek, ez alatt volt vagy 20 autó a családban, a legszarabbtól a legdrágábbig, van némi fogalmam, hogy mi mennyit fogyaszt.
Írtam ilyet?Olvass vissza!
Mész 150-nel az alhambrával a tetőbox-al, és 5 litert fogyasztasz... még jó hogy ez a téma most a vicc topicban van 🤣
Azt is írd már be, mekkora halat fogtál 🤣
alhambra
eltört a féltengely, kinyiffant a turbó, elvált a szélvédőragasztás, eltört a légkondi csöve, a fűtő ventillátor beokádott, a bal első ajtóban törött pár vezeték, bal hátsóban beokádott a központizár motor zárt helyzetben, eltört a nívópálca csöve
ja és a b oszlop és a küszöb találkozásánál rútul szétrohandt
ez amiról tudok az elmúlt pár év(max5) alhambra hibák
a berohadt kézifék kötelet nem rónám fel hibának meg azt se hogy elolvasztotta az abs jeladókat mert ez inkább vezetői hiba hogy nincs használva a kézifék
A történet nagyon egyszerű,hozzávetőlegesen 1000km-nél szoktam tankolni 1000+/-,és 55litert szoktam tankolni.55liter +/- a megtett km-rel arányosan.
Te írtad......
120 és 150 között,hol mennyi.Ott nem kell őket levillogtatni,arra közlekedésre alkalmatlan a villanyos kocsi,szóval nincs is.
A 110 a legnagyobb szívás, amikor a külsőben 80-al mennek a kamionok és a lehervadt akkus villanyautók, a belsőben meg 180-al az újgazdag köcsögök akik úgy érzik nekik mindent lehet 🤣
Külső sáv, 110? 🤣
Remélem levillogtad a 70-nel menő villanyautókat 😁
Akkor az a világ egyetlen autója, ahol nincs eltérés a tényleges meg a fedcomp által kiírt fogyasztás között 😁
Mégiscsak kiderül, hogy a világ legjobb autója a 20 éves alhambra, 5 litert eszik, mindenkinél gyorsabban megy, és korlátlan hely van benne... meg persze teljesen megbízható.
Mi szerencsétlen balfaszok meg szopunk itt a 10-20 milliós új autókkal 🤣
Nem a munkaidő a lényeg,szabadidős közös tevékenységek.
amúgy szerintem egy 5 ajtós kocsi+ futó sokkal célszerűbb cuccolni mint egy böszme nagy egyterű
ha meg mindig cuccolni kell és sokat akkor meg egy furgon
az egyterű inkább a rokkantaknak jobb meg ahol utazik 3 vagy több gyerek a szülőkön kívül
O, az oreg George... Isten nyugosztalja, de nagyon hianyzik a csipos humora.
Azt írtam, hogy nagyrészben elég lenne, de amúgy nem egyszemélyes van.
Stoppost meg nem veszek fel, legyen az bárki. Szakállas bácsikát meg tuti.
Mert aztán te tudod, mi van bárkinél. Az, hogy kinek mikor kezdődik a munkaideje, abba bele se kezdjünk.
És ha fel akarsz venni egy stoppost aki ismeri a út íratlan szabályait de nincs több ülés akkor mi van? 🤣 (ne légy már olyan kertvárosi) 🤣

http://youtu.be/aHGRNZY8ib0?si=1q7zXqJdBcyFK10c