Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na meg aztán amilyen családi viszony van nálatok,nem is csoda hogy elég az egy ülés.Mi azért szeretünk és szoktunk is együtt menni.
Nálunk mindenkinek van autója, nem kell egymáshoz igazítanunk az utazást valaminek a kárára. Sőt, van motor/robogó is.
Most végiggondolom a munkatársakat... Kiveszem, akik megélhetéssel küzdenek és egy autójuk sincs, akkor kb. a fele családjának több van, mint egy.
Persze,ez általában így van,egy embernek elég egy ülés.Ininél nem biztos,de hát ő már vágó súlyban van.
Nekem az esetek 90%-ban egy ülés is elég lenne. De lehet, hogy több.
Hát ezt így is kell.Sokan csak addig látnak hogy "nekem felesleges a 7 ülés".Azt nem fogják fel hogy ez csak egy plusz opció.Az év nagyrészét én is 5üléssel töltöm,viszont így van egy elég tetemes csomagtartóm.7ülés meg a hátsó ülések nélkül kb megoszlik az arány.De ez a világ legjobb és leghasznosabb autó típusa.Mármint az egyterű
Nekem is ez a terv, hogy kiszedem a 2. sort, aztán ha mégis többen lennénk akkor fel lehet nyitni a 3. sort. Így nekem is meglenne hátul a 2m hely szerintem.
volt egy munkatársam a vasas cégnél akivel azt terveztük hogy felváltva visszük egymást a melóba
egy hétig bírtam aztán mondtam neki inkább én megyek mindig kocsival
az egy igazi őrült volt, nem volt olyan fékezés ahol ne kattogott volna az abs, méf akkor is ha lefordultunk, meg mániája volt az előtte lévő seggébe menni ilyen 4-5 méterekre 90es tempóval is
ismerős lassan 60 lesz nem egy száguldozós hülyegyerek, többségében falu-tanya-lánya 5-6 km belül van mind
peca túrán megy messzebb meg ha vásárol valamit a tanyára
azért is van az alhambra mert ki van baszva a 2 sor ülés hátul aztán tud cuccolni
Én sem nyomom neki úgy ahogy lehetne, csak hogy vésjük a környezetet 😁 De vannak akik csak digitálisan tudnak vezetni padlógáz-padlófék, ott nyilvan többet fogyaszt bármi, ez alapján megítélni egy autót, márkát baromság, egy technológiát meg végképp az 🤷‍♂️
Baszki,akkor az egy szar,nekem még tetőboxal sem evett 7litert pályán,pedig a szakzsargon azt mondja hogy a tetőbox +1liter fogyasztás.
ismerősnek van dízel alhambra helyben/környékben eszik 8 litert, ha messzeb mennek 6.5 körül megáll, ami jó benne hogy autópálya 140 akkor is belefér a 6.5-be
nekem fura hogy kb annyit eszik 90nél mint 140nél az a nagy doboz
nekünk a toyota kb egy liter pluszt kér autópályán
Nem,a megtett km alapján.De összevetve fed.komp-al,nincs igazán eltérés.De a megtett km nem hazudik.
Amúgy ez tényleg így van, nekem i4.5 az átlag amit kiír, a valóságban meg jó ha 1000km-t kibír 52 literes tankkal 🤷‍♂️
Ja, biztos a fent komp szerint 😁 hülye haverom is ezzel fárasztott a passzátyával, aztán egyszer megmérte tankolások közt, és egy literrel több jött ki neki 🤣 azóta ezt nem hozza szóba 🤣
Vegyél! Sőt kettőt vegyél!
Így pártatlan tudsz maradni, mert az egyik jó a másik nem jó! 🙃
Hát direkt nyilván senki nem fogja. Majd ha megy vizsgázni vagy jön a határidő vége.... 😁
Meggyőztél, nem veszek. 🤓
Ne vegyél mer nem jó🤣
Igen. De a negyvenvalahányezerből szinte senki nem cserélte még le. Lesz majd jövő ősszel roham a rendszámtáblagyárban.
Veszek is mert hallgatok rád........amíg valaki meg nem győz, hogy ne. 😶
Amíg rajta maradhat a zöld rendszám. jövőre az kifehéredik majd.