Ja,mert olyan hülye vagy hogy olyan autót vettél neki ami 8.5litert eszik.Gondolom az volt olcsó.Baszki ezek a betonpattanások 4litert esznek,már egy normális.
és? Azért mert te nem dolgozol se sarokcsiszolóval sem láncfűrésszel sem bontó kalapáccsal az már téged feljogosít arra, hogy ne javítsd ki, ha flexnek,shtilnek, hiltinek nevezzük a köznyelvben?
Ezt azért nem tudom hogyan gondoltad, nem szeretnék benned csalódni(gondolkodós)
nekem elég lenne bőven a 170 centi, endúrózáskor is sokkal jobb lett volna
de evvel nem tudok mit kezdeni, lehet túl sok zöldséget ettem gyerekként 😂
inkább lettem volna 20 centivel kisebb a pöcs meg 5 centivel nagyobb, sokkal jobban jártam volna
Definíció: Egy oxidációs folyamat, amely során egy anyag (általában szénhidrogén) oxigénnel reagál, miközben hő és gyakran fény szabadul fel.
Sebessége: Lehet lassú , vagy gyors, mint a tűz.
Példa: Egy gyertya égése, benzin égése a motorban (ha kontrollált).
Robbanás:
Definíció: Egy nagyon gyors égés vagy más kémiai reakció, amely során nagy mennyiségű gáz és energia szabadul fel nagyon rövid idő alatt, ami lökéshullámot hoz létre.
Sebessége: Rendkívül gyors, gyakorlatilag azonnali.
Példa: TNT detonációja, benzines gőz begyulladása zárt térben.
Eléggé eltértél az alap témától.
De akkor nézzük (és voltam már pár autógyárban, hidd el tudom hogyan működnek), ott sem az emberi szem észlelése alapján döntik el valamiről, hogy milyen fizikai folyamat. 😁
😂 😂 😂
Lábsöpréssel leterítenélek majd csőrrel fejbe rúgnálak mint egy focilabdát 😅
Ezt azért nem tudom hogyan gondoltad, nem szeretnék benned csalódni(gondolkodós)
de evvel nem tudok mit kezdeni, lehet túl sok zöldséget ettem gyerekként 😂
inkább lettem volna 20 centivel kisebb a pöcs meg 5 centivel nagyobb, sokkal jobban jártam volna
Definíció: Egy oxidációs folyamat, amely során egy anyag (általában szénhidrogén) oxigénnel reagál, miközben hő és gyakran fény szabadul fel.
Sebessége: Lehet lassú , vagy gyors, mint a tűz.
Példa: Egy gyertya égése, benzin égése a motorban (ha kontrollált).
Robbanás:
Definíció: Egy nagyon gyors égés vagy más kémiai reakció, amely során nagy mennyiségű gáz és energia szabadul fel nagyon rövid idő alatt, ami lökéshullámot hoz létre.
Sebessége: Rendkívül gyors, gyakorlatilag azonnali.
Példa: TNT detonációja, benzines gőz begyulladása zárt térben.
De akkor nézzük (és voltam már pár autógyárban, hidd el tudom hogyan működnek), ott sem az emberi szem észlelése alapján döntik el valamiről, hogy milyen fizikai folyamat. 😁