Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ipse nem autot akart venni,a plusz ezer euro lehuzasa volt az eredeti szandek.
az hogy mindenki meg akarja verni, arra utal. 🤣
Azota irtam mast is
Neked.
Neked meg azt irom, ahol minden balfasz adonak nevezi a tenylegesen ado mellett a jarulekot es a dijat is, ott nem mindegy?
Neked címeztem, de nem neked szolt.
Szerintem a pipi egymaga elvinné showt.Szerintem a saját lábát elrúgná,elesne eltörne a keze és nagyjából ennyi lenne.
freelac autót akart volna venni: http://youtu.be/FfxzmXv_MU4
😂 😂 😂
Keressetek már valami low budget filmest és filmesítsétek meg ezeket a jeleneteket, de kaszkadőr nélkül! 😂
Nem úgy van? Csak mindig más aspektusból.... 😆 (valaki mond valamit, valaki meg az ellenkezőjét)
😁
Azokkal a kacska lábakkal,szerintem örülj ha nem esel át a vakondtúráson.
Ja,mert olyan hülye vagy hogy olyan autót vettél neki ami 8.5litert eszik.Gondolom az volt olcsó.Baszki ezek a betonpattanások 4litert esznek,már egy normális.
na vinnem kell fagyizni a gyereket remélem nem drágult meg nagyon tavaly óta mert akkor csak fél gombócot kérek neki 😅
🤣
Lábsöpréssel leterítenélek majd csőrrel fejbe rúgnálak mint egy focilabdát 😅
ha nem térünk el sosem az alaptémától akkor egy fórumon a legelső hozzászólásról menne a vita 10+ éve lehet már uncsi is lenne 😂
és? Azért mert te nem dolgozol se sarokcsiszolóval sem láncfűrésszel sem bontó kalapáccsal az már téged feljogosít arra, hogy ne javítsd ki, ha flexnek,shtilnek, hiltinek nevezzük a köznyelvben?
Ezt azért nem tudom hogyan gondoltad, nem szeretnék benned csalódni(gondolkodós)
Te hülye kinyújtva rátenném a kezem a fejedre,aztán a rövid kacska kezeiddel csak légboxolni tudnál.
nekem elég lenne bőven a 170 centi, endúrózáskor is sokkal jobb lett volna
de evvel nem tudok mit kezdeni, lehet túl sok zöldséget ettem gyerekként 😂
inkább lettem volna 20 centivel kisebb a pöcs meg 5 centivel nagyobb, sokkal jobban jártam volna
Égés (égési folyamat):

Definíció: Egy oxidációs folyamat, amely során egy anyag (általában szénhidrogén) oxigénnel reagál, miközben hő és gyakran fény szabadul fel.

Sebessége: Lehet lassú , vagy gyors, mint a tűz.

Példa: Egy gyertya égése, benzin égése a motorban (ha kontrollált).

Robbanás:

Definíció: Egy nagyon gyors égés vagy más kémiai reakció, amely során nagy mennyiségű gáz és energia szabadul fel nagyon rövid idő alatt, ami lökéshullámot hoz létre.

Sebessége: Rendkívül gyors, gyakorlatilag azonnali.

Példa: TNT detonációja, benzines gőz begyulladása zárt térben.
hol?
Olvass vissza, le van írva vagy csak hallgatni tudsz? 🤣
hát nem tudom most az asszonynak kb. 50 ezret fizetnék benzinre havonta ha marad a régi autó.
hallgatunk mert nagyon kíváncsiak vagyunk 😅
Eléggé eltértél az alap témától.
De akkor nézzük (és voltam már pár autógyárban, hidd el tudom hogyan működnek), ott sem az emberi szem észlelése alapján döntik el valamiről, hogy milyen fizikai folyamat. 😁