fasznak nőttél olyan nagyra.(kezeit széttáró) Minél nagyobb valaki annál több baja van az életben. 170 cm-vel baszki nekem nincs olyan autó ami kényelmetlen lenne 🤣
A legnagyobb baj, hogy te ezt el is hiszed illetve ebben hiszel! 🤣
Érdekes, mert a 90-es évek elején nem volt robbanómotor kifejezés a tankönyvekben.
De te nyilván mindent pontosan úgy és szóról szóra elhiszel és a szent és megrendíthetetlen ős igazság, amit valahol leírva látsz!
Rengeteg korábbi tankönyvben, sok más területen is találtak bőven hibát. De ezt csak úgy halkan írom....
170 cm-vel is pont tökön tudlak rúgni amikor meg előrehajolsz meg tudlak fejelni, hogy eldőlsz mint egy szarosszsák 😅
Szerinted centiben mit mérnek? ja mondjuk a faszod na ahhoz meg nem kell hosszú szabócenti 🤣
A dolgok pontos és helyes megnevezése sehol sem mindegy. Illene mindenhol a helyes megnevezést használni.
Ami példát hoztál, aszerint a törvény is máshogy szól vidéken, mint a városban?
A zsemle, kifli mindegyik pék árú. Aztán mégsem ugyanaz. Ha kiflit kérsz, akkor azt szeretnél kapni, nem zsemlét. 😁
170 lennék nem kellett volna ilyen böszme nagy dög terepjáró
amit megnéztem kb mindegyikben 180 centi hely volt hátul, nagyon kevés amiben van 2 méter
ebben meg van kb 230centi ha ellőretolom az ülést
na akkor elmondom. Ezt még a kilencvenes évek végén robbanómotorként tanultuk. A tankönyvek így is szóltak(meghajlós) Aztán ilyen bürökratákat mindig el kell látni munkával azt ilyen dzsínó féle fontoskodó kitalálta, hogy hát ez a robbanás szó innentől kezdve nem jó(ujjával nemet mutató) Érdemben semmi nem változott hisz a a motorok most is ugyanúgy működnek mint 120 éve de most hivatalosan a robbanás kifejezés nem jó bármi is lészen a hengerfejben. (kezeit széttáró) majd eltelik megint 5,10,20 év megint jön egy dzsínóféle hülye akit megint el kell látni munkával, hogy rá lehessen fogni, hogy miért kapja a fizetést na az majd megint kitalálja, hogy jó a robbanómotor kifejezés 😅 Kb. ennyi de sok minden ilyen faszág van nejlon, nylon meg 1000 szót átalakítottak már az én 50 évemben szerintem teljesen feleslegesen(kezeit széttáró)
Na de ott, ahol minden sarokcsiszoló flex, és minden láncfűrész meg stil, ott nem mindegy? A fa ég, a benzin/dízel (motorban) dinamit meg robban.
Ennyi.
Aztán a 7 lépcsős MEO soron az 5. állomásnál veszik csak észre, hogy más színű a motorháztető az autón, mint a többi elem! 🤣
Sok történetet ismerek én onnan....
Miért lenne szőrszálhasogatás az, ha valamit nevezzünk annak, ami?
De ugyanez előfordul sok más területen is, hogy nem igazán annak vagy úgy neveznek dolgokat, ami annak a megfelelő neve. Ott is bántja azoknak a szemét, fülét a hiba, akik tudják a helyes elnevezést.
De amikor sok dologra azt mondják, hogy "izé", "miafene" és néznek, hogy nem értem. Aki "mondja", mondaná az tudja mire gondol, de helyesen megnevezni nem tudja és az "izé" használatára csodálkozik, hogy nem értem mit akar! 🤪
Érdekes, mert a 90-es évek elején nem volt robbanómotor kifejezés a tankönyvekben.
De te nyilván mindent pontosan úgy és szóról szóra elhiszel és a szent és megrendíthetetlen ős igazság, amit valahol leírva látsz!
Rengeteg korábbi tankönyvben, sok más területen is találtak bőven hibát. De ezt csak úgy halkan írom....
Szerinted centiben mit mérnek? ja mondjuk a faszod na ahhoz meg nem kell hosszú szabócenti 🤣
Ami példát hoztál, aszerint a törvény is máshogy szól vidéken, mint a városban?
A zsemle, kifli mindegyik pék árú. Aztán mégsem ugyanaz. Ha kiflit kérsz, akkor azt szeretnél kapni, nem zsemlét. 😁
amit megnéztem kb mindegyikben 180 centi hely volt hátul, nagyon kevés amiben van 2 méter
ebben meg van kb 230centi ha ellőretolom az ülést
Ennyi.
Sok történetet ismerek én onnan....
De ugyanez előfordul sok más területen is, hogy nem igazán annak vagy úgy neveznek dolgokat, ami annak a megfelelő neve. Ott is bántja azoknak a szemét, fülét a hiba, akik tudják a helyes elnevezést.
De amikor sok dologra azt mondják, hogy "izé", "miafene" és néznek, hogy nem értem. Aki "mondja", mondaná az tudja mire gondol, de helyesen megnevezni nem tudja és az "izé" használatára csodálkozik, hogy nem értem mit akar! 🤪