Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig még adásvételin rajta van asszem......szerezzük a vagyontárgyat amikor megvesszük.
Ja,a kettő között van 200kiló és 20 év tervezési idő.Ahhoz képest nincs nagy előrelépés,szerintem kipakolnék 200kilót aztán pont itt lennék ahol te.Csak nekem nem kell rá költenem egy milliót.Szóval ha jobban belegondolok, lehet az a 20év tervezési előny nem is előny.
Ó te kis okos szólhatnál a navnak is hogy szarul tudják 🙈
vagyonátruházási van(kezeit széttáró) A vagyonszerzési fix 4%
megnézném városban mit fogyasztana az a sárnehéz fostenger, mert, hogy az auris városi autó volt 😅
Az 1,6 tonnás autóm 90-el simán kijön 5 lityóból. akkor lehet még is csak neked szar az autód 🤣
Na akkor vegyél magadnak villanykocsit lehetőleg dácsiát 😂
Ha annyival közlekednék mint ti,akkor 5.2-5.4 lenne
Barátkoztok? Látom szépen lassan révbe értek egymással 😅
Mert biztos csak 70-nel mész vele 🤣 ha hajtanád azt az 1800 kilós nagy homlokfelületű szart, akkor nem enne hat alatt.
azért nem gondolnám mert évekkel ezelőtt felvette már a kapcsolatot kopasszal. Ez szimplán csak ilyen hülye(kezeit széttáró) Ezen én cseppet sem lepődök meg, hisz itt is vannak köztetek ugyanilyen kirívó esetek 😅
😅
yézus(fejét fogó)
Akkor te erősen befolyásolható vagy🤣
Az üzletkötök kedvence 😃
Full elektromosra nincs. Én megszivtam mert hibridre se volt ha zöldrendszámos, viszont ez a kedvezmény megszünt tavaly szeptemberben. Csak az ingyen parkolás maradt.
Mert amikor veszel autót es bebattyogsz az okmányirodaba amire ki kell csengetni azt a rengeteg lét azt szerinted minek hívják? 🙈😁
Nincs 20éves passatom,de érdekesség képen megemlítem hogy a 7személyes 1800kilós autóm nem eszik 6litert.Szóval jó egy szart vettél.
Dehogynem, engem itt már sokan meggyőztek sok mindenről és utána mások annak az ellenkezőjéről. 🤓
ja. Mindenki leírja az adott dologról a saját igazát és próbálja meggyőzni a másikat.(kezeit széttáró) Bár ez itt még soha sem sikerült még senkinek 😅
😅
auris 1,3-as motorral ennyit evett. 1 évesen szalonból vettem 25 ezerrel. Olcsó nem volt arányaiban többszöröse volt mint a 20 évesen megvett passzátod 😅
Nekem meg kerül rá szlovák rendszám ahogy illik az ilyesmit intézni 😆
Írhatsz, beszélhetsz te belterjes kancsal Down-kóros, amit leírtál azt leírtad, mese nincs (nem kell félreértenie senkinek).
Szopasd csak a többieket a lassu haladásoddal, kerülgesd az esőket, és amikor beérsz egy töltőhöz, csak nyugodtan állítsd a leglassabb töltésre, hogy a biolatte itókád meg tudd inni, a többi meg hagy várjon.
Most mi baj van azzal. Tök szabályos. Nincs alsó sebességhatár, szóval szívjátok csak a füstöt amit a Tesla kibocsájt a kiütött DPF miatt 😆
A gázolaj kúszik a felületen. Guszustalan egy anyag.
Ha te jössz mögöttem akkor 30-ra lassítok, és ha előzni akarsz még be is húzok eléd. Amekkora ostoba fasz vagy hogy mindenkivel kötekszel és szándékosan félreértesz mindent, ez jár neked, csak hogy visszakapj egy kicsit a szenvedésből amit a világnak okoztál 🤣 idióta buzi, fogd már fel hogy nem szeretlek téged, és nem szophatod le a faszomat.