Aki ahhoz hülye hogy kérdezzen,az ahhoz is hülye hogy olvasson.De egyébként a világhálón minden megtalálható,annyit olvashat amennyit akar.Ezért kár a papírt pazarolni.
Ebben pont egyetértek veletek 😁 nem kell az autóhoz mindenkinek érteni egy használati tárgy, a tévéhez meg a hűtőszekrényhez se ért mindenki 🤣
Nekem bebizonyította blade, hogy én sem értek az autóhoz, mert nem tudom melyik 20 éves ótvar volkswagenhez melyik féltengely csukló való 😁de amennyit tudok az nekem elég 😁 annyira nem basznak át mint a tök lámát 😁
a terepjárón van ilyen buzi nagy kerék, ezekkel a nagy bordás gumikkal kb 30 kiló meg ha jól emlékszem 73 vagy 75 centi az átmérő
ami rajta volt az 265 de nekem elég a 235 is nem bassza annyira teli az oldalát sárral
opel kerék kicsi meg kombi is az astra
abba szoktuk tenni a kis dolgokat vásárláskor és nem gurulnak szerteszét
ismerősnek egyszer volt egy halott led háttérfény a műszerfalban amit nem csináltak meg gariban ingyen valami 40 ezret akartak kérni érte
ráadásul a szerviz pecsétet se nyomták bele amíg nincs kész a háttér fény pedig kifizette a "drága szervizt"
na utána leszarta a szervizt.... csinálták a sufni szerelők negyed árban
háttérfényt meg valahogy megmókolták de nem tudom hogy csinálták
baszki nekünk egyszer egy övcsat volt a gumiban
ki gondolna arra hogy egy övcsat lesz az úton.... ezt persze a kukac megfogta
elhagynak egy darab vasat a lomos cigók máris bassza ki a gumit
2 éve leszorítottak az útról aztán megpatkáztam a gumit úgy hogy kivágta a felni, na itt baszhattam volna a kukacot meg a defekt szmötyit
szóval jó dolog a pótkerék, persze csak ha ki tudja cserélni az ember
néha a gumisok úgy megtépik hogy a kocsiban lévő kulcs meg se mozdítja
Van tapasztalatod új autó garancia terén?
Nekem eddig sose volt gondom, mindent kicseréltek ami esetlegesen felmerűlt, bár nagy dolgok nem voltak. De van ismerős akinek motort cserältek azzal se volt akadály.
pont emiatt tudnak beszopatni mindenkit
Nekem bebizonyította blade, hogy én sem értek az autóhoz, mert nem tudom melyik 20 éves ótvar volkswagenhez melyik féltengely csukló való 😁de amennyit tudok az nekem elég 😁 annyira nem basznak át mint a tök lámát 😁
ami rajta volt az 265 de nekem elég a 235 is nem bassza annyira teli az oldalát sárral
opel kerék kicsi meg kombi is az astra
abba szoktuk tenni a kis dolgokat vásárláskor és nem gurulnak szerteszét
meg lehet szokni hogy mindig útban van 😂
https://jogegyszeruen.hu/ponto...
többet erről nem tudok
ráadásul a szerviz pecsétet se nyomták bele amíg nincs kész a háttér fény pedig kifizette a "drága szervizt"
na utána leszarta a szervizt.... csinálták a sufni szerelők negyed árban
háttérfényt meg valahogy megmókolták de nem tudom hogy csinálták
ki gondolna arra hogy egy övcsat lesz az úton.... ezt persze a kukac megfogta
elhagynak egy darab vasat a lomos cigók máris bassza ki a gumit
2 éve leszorítottak az útról aztán megpatkáztam a gumit úgy hogy kivágta a felni, na itt baszhattam volna a kukacot meg a defekt szmötyit
szóval jó dolog a pótkerék, persze csak ha ki tudja cserélni az ember
néha a gumisok úgy megtépik hogy a kocsiban lévő kulcs meg se mozdítja
Nekem eddig sose volt gondom, mindent kicseréltek ami esetlegesen felmerűlt, bár nagy dolgok nem voltak. De van ismerős akinek motort cserältek azzal se volt akadály.