Szerintem aki vesz egy autót és nem tájékozódik ha már vétel előtt nem,de legalább utána a saját érdekében,az meg is érdemli.Mindenki meg tud kérdezni egy hozzáértőt egy szerelőt,esetleg egy olyan szerelőt aki konkrétan arra a márkára specializálódott.
Pont azt a jarmuvet 60e km-el vettem,a tulaja betartotta a gyari eloirasokat.
Amit ujonnan vettem annak semmi baja,minden nap megy,akar ha gondolok egyet napi ezer km-t is.
Ez provokáló írás volt.
Erősen félreértelmezed, direkt.
Ilyen nincs leírva, nyilván.
A javasolt felhasználási körülmény van leírva, hogy milyen üzem milyen időszakonként javasolt. Valamint le van írva a kedvezőtlen üzemi körülmény is és ha az a jellemző, akkor megnövekedett a karbantartás, szerviz igénye az autónak.
Nem olyan bonyolult ez.
De hát neked sincs új autód.Ami van az már használt,szóval holnap hétfő,menned kéne egy új autóért hogy elmondhasd hogy új autód van.Ha jól sejtem a bidéd 24-es.
400 ezert futott autóm nekem is volt, de ha egyszer az életbe vennétek újat, akkor rájönnétek, mi a különbség, akkor nem mondanátok hogy "ugyanolyan" 🤣
Minden le van írva a kezelési könyvben. Ami manapság pdf vagy online. De sok autóban benne van és el kell olvasni a nagy kijelzőn.
De nem teszik!
Qrva kényelmesek és lusták az emberek! Aztán meg azt mondja nem tudtam. Az információ ott van, rendelkezésre áll. Saját döntése, hogy tájékozódik vagy nem. Ha olvasás/megértés helyett szerveznének tantermi oktatást, senki nem menne el.
Az alap hozzáállás, hogy én régóta vezetek.... ja, csak mást!
Amikor olajcsere kérelem van, cserélni kell és megfelelője. Ezt leszarják, mert az AKÁR szót fix-nek veszik!
Szóval minden infó rendelkezésre a felhasználónak a gyártó részéről, csak nem érdekli.
Aztán meg szidja az autót márkát.... Ilyen világ van.
Sokan még a fékbetétet is garanciába akarják! 🤪
300
az audinkban 400 felett volt és makulátlan volt a motor is meg a kasztni is, a futóművet kellett generálozni mert azért a holdról már visszafelé jött annyi méter volt benne és göröngyös az út
ja és ráadásul gázzal ment amiről tudja minden idióta hogy az gyorsan kinyírja a motort
szerintem lazán visszajön még a holdról és még utána is menni fog
Épp megy?
Ezt már párszor átbeszéltük,többet költesz te az új autódra mint én a használtra.Most igen erősen kelk gondolkoznom hogy mikor és mit költöttem a 370ezret futott alhambrára......őszintén szólva nem emlékszem,olajcsere volt,hát baszki tényleg nem tudom,talán a két hátsó féknyereg javítás,két éve.égőt cseréltem még benne.
odafigyelés
kurva sokan arra használják a kocsit hogy meló előtt elviszik a gyerekeket a suliba, meg edzésre meg mittudomén mire és minden 100km távból 90km nem üzemmeleg állapotban megy
szóval az ilyen "hisztisebb" motoroknál ezt azért meg kellene említeni eladáskor hogy ha így használják akkor előbb kell cserélni olajat szíjat meg minden egyebet
de nem emítik mert akkor senki sem venné meg mert egész sok plusz költség
aztán mivel senki sem tud erről úgy használja mint az előző kocsiját ami kibírt mindent is
és mielőtt bárki azt mondaná hogy érteni kell a kocsihoz de ez azért nem elvárt dolog
De, 300 ezernél már lefutott autóról beszélünk, legyen az akármilyen márka. Attól, hogy még épp megy... 😁 megemlítve hogy addigra teljes autó újkori árát - amibe be van építve - elköltötted rá (szervizek, olaj, üanyag...)
Az opelnál valóban de a vw dizelnélnél 2-300nál még nem beszélünk lefutott autóról,azt tudom hogy az opelnál már szokás 100 és 200között motort bontani de én nem ehhez vagyok szokva.
Hát kb erre gondoltam én is.Ha egy autónak van gazdája és foglalkozik vele,semmi probléma nincs a szíjal.Vezérlés cserénél le kell dobni azt is aztán kész,a vw gyári szíj 12-3ezer forint,rohadtul nem tétel.Főleg ha használtan veszi az ember,akkor úgyis úgy illik hogy vezérlés,szűrők,olaj csere,akkor meg kell ejteni ennek a cseréjét is,aztán nagy valószínűséggel már nem is kell neki többet cserélnie.
Ezt így nem lehet kijelenteni.
A szíj, amit a gyári specifikációjú olajban történő működésre terveztek, bírja.
Aztán itt kezdődik a felhasználási, karbantartási körülmény okozta kedvezőtlen állapot.
1. Nem megfelelő motorolaj használata. (ez máshol is gondot okozhat)
2. Motorolaj túlhasználat. (nem véletlenül figyeli sok rendszer a motorolaj minőségét, de sokan még mindig fix km után cserélik/cseréltetik és eljárnak sokat olajcsere kérelem jelzéssel)
3. A motorolaj tüzelőanyaggal történő hígulása/szennyeződése során a szíj károsodik! Elkezdődik a felületi bomlás.
A sok emissziós előírások miatt a motorokban sok regenerációs folyamat történik (DeSox, DeNox, DPF, GFP) aminek a során hígulás az olaj. Valamint a sok rövidtáv, hideg üzem, alapjárat.
Egy bizonyos mértékig el ellenálló a szíj, de alapjában a megfelelő minőségű motorolajban futásra tervezték.
A motorolajból ki tud/na párologni a folyamatok során belekerülő tüzelőanyag, ha van olyan üzemi körülmény! Ez hosszanrartó, folyamatos üzemi hőmérséklet, minimum.
Amelyik autót így is használnak, hát nem azoknál kezdődik a probléma....
Sokszor előjön a téma, hogy a mostani autókat igenis odafigyeléssel kell használni. Ha leszarják, hamarabb meghibásodik. Ennyi.
A mostoha üzemi körülményeknek az elektromos felel meg a legjobban.
Nekem pont ilyen a 370ezret futott alhambra,most beülnék és elmennék vele bárhova.
Amit ujonnan vettem annak semmi baja,minden nap megy,akar ha gondolok egyet napi ezer km-t is.
Erősen félreértelmezed, direkt.
Ilyen nincs leírva, nyilván.
A javasolt felhasználási körülmény van leírva, hogy milyen üzem milyen időszakonként javasolt. Valamint le van írva a kedvezőtlen üzemi körülmény is és ha az a jellemző, akkor megnövekedett a karbantartás, szerviz igénye az autónak.
Nem olyan bonyolult ez.
De nem teszik!
Qrva kényelmesek és lusták az emberek! Aztán meg azt mondja nem tudtam. Az információ ott van, rendelkezésre áll. Saját döntése, hogy tájékozódik vagy nem. Ha olvasás/megértés helyett szerveznének tantermi oktatást, senki nem menne el.
Az alap hozzáállás, hogy én régóta vezetek.... ja, csak mást!
Amikor olajcsere kérelem van, cserélni kell és megfelelője. Ezt leszarják, mert az AKÁR szót fix-nek veszik!
Szóval minden infó rendelkezésre a felhasználónak a gyártó részéről, csak nem érdekli.
Aztán meg szidja az autót márkát.... Ilyen világ van.
Sokan még a fékbetétet is garanciába akarják! 🤪
az audinkban 400 felett volt és makulátlan volt a motor is meg a kasztni is, a futóművet kellett generálozni mert azért a holdról már visszafelé jött annyi méter volt benne és göröngyös az út
ja és ráadásul gázzal ment amiről tudja minden idióta hogy az gyorsan kinyírja a motort
szerintem lazán visszajön még a holdról és még utána is menni fog
Ezt már párszor átbeszéltük,többet költesz te az új autódra mint én a használtra.Most igen erősen kelk gondolkoznom hogy mikor és mit költöttem a 370ezret futott alhambrára......őszintén szólva nem emlékszem,olajcsere volt,hát baszki tényleg nem tudom,talán a két hátsó féknyereg javítás,két éve.égőt cseréltem még benne.
kurva sokan arra használják a kocsit hogy meló előtt elviszik a gyerekeket a suliba, meg edzésre meg mittudomén mire és minden 100km távból 90km nem üzemmeleg állapotban megy
szóval az ilyen "hisztisebb" motoroknál ezt azért meg kellene említeni eladáskor hogy ha így használják akkor előbb kell cserélni olajat szíjat meg minden egyebet
de nem emítik mert akkor senki sem venné meg mert egész sok plusz költség
aztán mivel senki sem tud erről úgy használja mint az előző kocsiját ami kibírt mindent is
és mielőtt bárki azt mondaná hogy érteni kell a kocsihoz de ez azért nem elvárt dolog
Mondjuk en vettem ujat.
A szíj, amit a gyári specifikációjú olajban történő működésre terveztek, bírja.
Aztán itt kezdődik a felhasználási, karbantartási körülmény okozta kedvezőtlen állapot.
1. Nem megfelelő motorolaj használata. (ez máshol is gondot okozhat)
2. Motorolaj túlhasználat. (nem véletlenül figyeli sok rendszer a motorolaj minőségét, de sokan még mindig fix km után cserélik/cseréltetik és eljárnak sokat olajcsere kérelem jelzéssel)
3. A motorolaj tüzelőanyaggal történő hígulása/szennyeződése során a szíj károsodik! Elkezdődik a felületi bomlás.
A sok emissziós előírások miatt a motorokban sok regenerációs folyamat történik (DeSox, DeNox, DPF, GFP) aminek a során hígulás az olaj. Valamint a sok rövidtáv, hideg üzem, alapjárat.
Egy bizonyos mértékig el ellenálló a szíj, de alapjában a megfelelő minőségű motorolajban futásra tervezték.
A motorolajból ki tud/na párologni a folyamatok során belekerülő tüzelőanyag, ha van olyan üzemi körülmény! Ez hosszanrartó, folyamatos üzemi hőmérséklet, minimum.
Amelyik autót így is használnak, hát nem azoknál kezdődik a probléma....
Sokszor előjön a téma, hogy a mostani autókat igenis odafigyeléssel kell használni. Ha leszarják, hamarabb meghibásodik. Ennyi.
A mostoha üzemi körülményeknek az elektromos felel meg a legjobban.