belegondolsz jobban a szalonokban többségében olyan kocsikat árulnak amiről még nincs hosszútávú tapasztalat
egy modell kifutás már nem 8-10 év mint régen
szóval olyan sok köztudott hiba nincs ezeknél, max mint amit te is kérdeztél az előd hibái ki lette-e javítva
amúgy rosszabb a helyzet mint gondoltam, szóval nemhogy tájékoztatás nincs, hanem keményen megy az átbaszás
Csak egy marginális kisebbség, lehet, hogy rákérdeznek néhány már köztudott hibára amit laza mosollyal és egy kis hazugsággal hárít az eladó és már vidáman írják is alá a szerződést.
örökké tart mint a bmw motoros citroenek? 200 ezer felé szarrá nyúlik a lánc de legalább a tengelyen is lötyög a lánckerék
és olyan összetett a cseréje hogy nagyjából senki sem vállalja mert 5ből 5 nem sikerül gyári útmutató nélkül
Csakhogy hazudnak, nem ért hozzá az értékesítő, de legalábbis abban érdekelt, hogy minél hamarabb eladja. Vicces tud lenni amikor rákérdezel pár dologra egy ilyennél bármilyen kereskedésben.
Miért ne? Terméket forgalmaz és szerel, bármit akár telót akár repgépet, ugyannak kel mindre vonatkoznia sőt, egy nagyértékű terméknél méginkább kötelesnek kell lenni a fullos tájékoztatásnak.
Na,aki 0 tudással vesz és vezet autót,akkor az azzal sem lesz tisztában hogy a 100ezer km-nél széthullott autójánál ez nem normális.Szóval aki tök hülye az valójában azt sem tudja hogy a 100ezer sok vagy kevés.Mert a tök hülye csak annyit jegyzett meg hogy régen a mosógép jó volt 20évig ma meg csak 5ig.
Hogy igaza van mert nem tájékoztattam, hogy minden indítás után menjen addig amíg üzemmeleg nem lesz a motor és addig használja így míg a hidegüzem alatt az olajba került üa el nem párolog. Ja, hohy ezt nem tudja megcsinálni az már az ő baja, de én erről tájékoztattam. Ilyen ma sincs, épp nemrég voltam citroen szalonban ahol (ál)kérdésemre, hogy szokott-e még baj lenni a szíjjal büszkén válaszolta, hogy azt már megoldották lánccal tehát örökké tart, új kérdés, hogy az olajpumpa szíjjal is ez van-e csak ööööö-zés és terelés volt, de világos tájékoztatás nem ahogy egyik szalonban sem mondják el. Ahogy ma már egy abc-ben kötelező feltüntetni, hogy a krumpli mire való úgy ennek is kötelezőnek kéne lenni.
Persze gondolom cipőt is úgy vesz ilyen ostoba hogy leakasztja ami tetszik,meg sem próbálja csak viszi.Ugyan már,az emberi ostobaságért ne az eladót hibáztassuk már!
lófaszt mennek konkrét céllal
ha úgy mennének tudnának mindent a kocsiról
az emberek jelentős többsége 0 tudással megy kocsit venni és 0 tudással fogja a kocsiról vezeti ugyanúgy mint az előzőeket
kb mint a pipi, 4 év alatt szerintem az új furgon funkcióinak negyedét se ismeri, aztán még nem is sík hülye hozzá csak kurvára nem érdekli
a nők meg még ennyit se tudnak, a mosógép 30 funkciója közül is max 2 amit használ majd persze kocsiról fog 1000 oldalakat olvasni
persze kivétel mindig van, tuti van pár hozzád hasonló gyógyegér aki még a kipufogócsövet is megszaglássza , de ez a sokkal ritkább
De ezt nem fogják fel sokan.Ha bemész a húsboltba húst venni,el fogja mondani a hentes hogy melyik hús mire hogyan stb.?Nem,csak ha megkérdezed.Elmész telefont venni,elmondja az eladó a telefonról hogy ez a telefon nem alkalmas poros környezetben való tartós használatára,illetve alkalmas csak hamarabb tönkremegy?Nem,nem fogja,csak ha te megkérdezed.Nem tudom itt mit értetlenkednek ezen.Bemegy a szalonba az értékesítő el fogja mondani a paramétereket az extrákat választható színt felnit stb,aztán kérdezz amire kíváncsi vagy.De ha egy dízel mellett állva azt kérdezed hogy ez jó választás lesz nap 2x10km városi ingázásra,biztos el fogja mondani hogy nem a legjobb választás,vagy ha mégis ehhez ragaszkodik akkor mire kell számítania.
Ahogy írtam, nem így vásárolnak autót az emberek.
Sok dolognak utánanéznek (ami felületes, felszereltség...stb.) és konkrét vásárlási céllal jönnek.
Nem kérdez semmit, legfeljebb mikor vehetem át!
Ettől függetlenül minden információ rendelkezésre áll, de nem érdekli őket.....aztán meg hazudják, hogy nem mondta senki.
Lehet, mert nem kérdezték. Viszont leírva minden le van! Nem olvassa el? Az kinek a hibája?
Na itt látszik, hogy fogalmad sincs az egészről!
Miért gondolod, hogy a gyártó és a vevő között nincs kapcsolat?
Dehogynem!
Szerződés van köztük, főleg a jótállás miatt. Máris érvényesek a feltételek mindkét félnek!
Valamint a gyártó minden információja elérhető a tulajdonos számára, amit ismernie, tudnia kell!
Nem az értékesítőnek kell tájékoztatni, csak ha kérdez! De ahogy írtam, nem kérdeznek, konkrét céllal jönnek és kész!
Látszik, hogy nem vettél még új autót és ott sem volt egynél sem, hogy hogyan történik.
Rengeteg hülyeséget írtál, nincs is kedvem sorra venni őket.....
A fűnyíró még mindig nem hasonlítható egy autóhoz, csak számodra. Te még mindig nem látod, érted a különbséget.
Jössz itt a golfokkal.... mondom én, hogy te a múltba ragadtál és csak onnan hozod a példákat.
Nem akarod megérteni, hogy ami akkor volt úgy minden a világban, az akkor volt. Most már más szabályok és elvárások vannak érvényben, ezt nem akarják az emberek és te sem megérteni! Semmi értelme azt hajtogatnod, hogy régen minden jobb volt.
Ismét mondom, hogy próbálj meg a jelenben élni!
Amit feltettem kérdést sem érted, mert a vázolt helyzetben kérdeztem, hogy te mit mondanál. Nem erre válaszoltál.
gyártóként semmit se mondanék a vevőnek, hiszen nincs kapcsolat
értékesítőként annyit hogy itt van ez az xyz motorral szerelt kocsi, nagyon fasza 2 literel kevesebet eszik mint az elődje, ráadásul sokkal dinamikusabb, de ennek ára van:
ne használja 1800as fordulat alatt mert idejekorán szarrámegy a lendkerék, ne várja meg az előírt 30 ezres olajcserét mert ezt csak a környezetvédelmi szabályok miatt találták
és így tovább azokról a dolgokról amit a vevő jó eséllyel nem tud
szóval kb egy 20 mondtatos monológ az egész tájékoztatás
az hogy a kocsik ilyenek és nem olyanok mint 25 éve voltak egy dolog, sosem lesznek már tartósak és kivétel nélkül mindegyikre sokat kel költeni, de legalább az értékesítő tiszta lelkiismerettel fekszik le minden nap
szóval nem kell túlgondolni semmit se, csak egy minimális tájékoztatást kell adni amit ha betart akkor hosszabb életű lesz a kocsija és kevesebbet kell költeni rá
jaaaaaaaaa
hogy ez nem is érdekük az értékesítőknek.......
amúgy ugyanaz a kocsi is mint a fűnyíróbolt
régen ugye úgy volt hogy volt az embernek egy kettes golf és az fasza volt használta x évig és kocsi cserénél elment vett egy gof 3as vagy 4est attól függ mennyi ideig hordta a régit, aztán jött az 5-ös meg ami utána jött
most meg úgy cserél kocsit az ember hogy beszoptam a goffal veszek valami más gyártótól, na de avval is szopás volt aztán nézek ismét más gyártót........
Unalmasak ezek a sztereotípiák...
Ne hasonlíts már össze egy autókereskedést és egy fűnyíró boltot!
Azon kívül, hogy elad semmi hasonlóság nincs köztük. De nyilván nem tudod mi mivel jár és ezért gondolod, hogy ugyanaz.
Akkor neked felteszem a kérdést, ami Sanyinak!
Ha te lennél a gyártó és olyan terméket gyártanál (nyilván haszon reményében), ami megfelel minden gyártással/kereskedelemmel és értékesítéssel kapcsolatos elvárásnak. Majd jönne egy olyan ember, aki azt várná el ezen felül, amiket felsoroltál, te mit mondanál neki?
Én meg nem szégyelem azt hogy érdeklődjek,én megkérdezem a parkolóba is az utca emberét is ha valami érdekel,itt is csak ez történt,pl kérdeztem már a futárt is az elektromos dobozosról,az meg arra panaszkodott hogy esőbe kurva szar vele menni.
bennünket ez pl. hol érdekel? Legtöbb táv kb. 50 kilóméter oda + 50 vissza. Ha pöstre megyünk akkor is kibír annyit, ha fűtök hűtök az 200. Bár az asszony visítozik egyszer 2%-kal értünk haza az meg nem tetszett neki 😅 Úgy, hogy pestről hazafelé egy 10-15%-nyi delejt rátöltök ez nem sokkal több idő mint a passzát 100 lityós tankját megvárni míg telecsorog 😅 Szóval nekünk nincs gondunk ezekkel sem a kijelzős probléma az valós mikor beszart beszámoltam róla annó. Mivel én nem szégyelem ha szar valami én azt is leírom nem csak lapítok mint szar a fűben 😅
Azon gondolkodom, Henry Fordnak meg Daimlernek mekkora kihivásokkal kellett szembenézni az akkori főurak esetében, akik megengedhették maguknak hogy lovashintó helyett automobillal urizáljanak.......
hát rohadjon meg az ilyen világ. Miféle kényes szarkupacokat gyártanak. Nem előírásokat meg ajánlásokat kellene hozni a gyártónak hanem ilyen qrva sok pénzért tisztességes autókat gyártani nem fillérbaszni szar minőségű alapanyag felhasználásával. Majd én tanuljak meg egy biblia vastagságú könyvet, hogy egy autót hogy használjak. Elmennek a jó qrva anyjukba dunába lőni az összeset. Kifizet az ember 10-20 misit egy autóért azt még agyaljon is rajta mikor mit csináljon mert nem lehet ezt nem lehet azt így nem lehet használni meg úgy nem(ujjával lefelé mutató) Fura, hogy ez csak mostanság probléma. Régen annyit csináltunk, hogy 15 ezrenként lecseréltük a motorolajat meg a szűrőket 60 nál a diffi olajat 100 esetleg a váltóólajat meg talán a fékolajat azt elgurultunk vele a marsig motorhiba nélkül(kezeit széttáró)
egy modell kifutás már nem 8-10 év mint régen
szóval olyan sok köztudott hiba nincs ezeknél, max mint amit te is kérdeztél az előd hibái ki lette-e javítva
amúgy rosszabb a helyzet mint gondoltam, szóval nemhogy tájékoztatás nincs, hanem keményen megy az átbaszás