Az értékesítőnek nem kell értenie az autóhoz. Neki azt kell tudni elmondania, amit a gyártó dokumentációt ad a járműhöz.
A jármű használatához szükséges javaslatokat, ajánlásokat pedig megkapja írott/digitális/online formában az autóhoz a vevő. Ennyi.
Nincs könyvklub ahol felolvassák, elmondják az egészet a vevőnek!
Sőt!
A törvényről sem kaptál betűről-betűre tájékoztatást!
Mégis betartod és ha nem tudsz valamit, akkor utánanézel vagy így jártál! Hogy is van ez a nem tudása nem mentesít!
De gondolom te a rendőrségen/bíróságon is arra hivatkozol, hogy téged nem tájékoztatott szóban senki a cselekmény előtt..... 🤣
Sanyi, nálad ez a tájékoztatós dolog csípődött be.
Amit kell elmondanak a többi le van írva!
A bank vagy bármi, ami terméket ad el....szerinted felolvassa a szerződést és a gyártó információit a vásárlónak/ügyfélnek?
Hát nem. Odaadja, olvasd el!
Kérdeztem, hogy hány új autó adásvételnél voltál ott?
Ha tényleg ezt gondolod, amit írsz, akkor egynél sem!
Sőt, annyira konkrét céllal, hogy előtte le e-mailezik, hogy mit szeretnének és mikor mehetnek teszt vezetni olyan autót.
Fogalmad sincs ezekről....sem.
En siman megelegednek azzal ha nem lenne rendszeres az autovezetoknel a balra kis ivben lecsapott kanyarodas keresztezodesben.Nem erdekel ha lövesuk sincs arrol hogy mi hajcsa a kocsit.
A műkörmös kislány, a könyvelő, a nővérke, a matektanár... sorolhatnám, milyen emberek autóznak nulla műszaki rálátással.
Sajnos nem természetes felénk az, hogy elviszem évente egyszer a kocsit, hogy nézzék át. A műszaki is hiába van kétévente, ha olyan szerelő nézi át előtte, aki csak arra koncentrál, hogy stimmeljen az, ami a vizsgára kell.
Anyámat is hiába kérdezem: azt tudja, mikor volt utoljára szerelőnél, de arra csak nagy vonalakban emlékszik, hogy ott mit csináltak a kocsijával.
az utolsó évtizedben amikor még szinte minden kocsiban izzó volt egy izzó csere is egy olyan feladat volt ami nem elvárt egy átlag embertől
egyrészt nincs szerszám hozzá másrészt meg némelyik kocsin elég összetett kivenni a lámpát mert különben nem férsz az izzóhoz
anno a gyári szerszámkészlet tartalmazott mindent ami az izzó cseréhez kellett
persze lehet találni olyan kocsit is amin pár pöcök lenyomása után kijön a lámpa de ez a ritkább
aztán ha egy izzócsere se megy akkor mit is várunk el egy felhasználótól?
max annyit hogy néha ránéz a matricára amire rá van írva hogy olajcsere xx km és akkor elviszi szervizbe
gyertyagyere is ilyen művelet volt anno, most meg fél óra mire hozzáférsz a gyertyához
Nekünk még bent volt a teremben egy fél moszkvics, azon gyakoroltunk 😄
Szerintem manapság az már eléggé nyúl viszi a vadászpuskát, hogy a felhasználónak kell érteni hozzá.
Vigye el évente a kötelezőre, meg műszakira, tudjon kereket fújni, meg tankolni, aztán ha baja van a kocsinak akkor szóljon.
Én eleve nem értem miért nem alap az, hogy a karbantartásokról szól a kocsi. Tudom hogy 1-2 van, de nem jellemző.
Na de az ilyen meg is érdemli......Csak felmerül bennem a kérdés hogy az ilyen a seggét sem tudja kitörölni,csak olyan papírral amivel megtanították?Mert hát a mai papír nem olyan mint régen.
A műszaki része eléggé ki lett csontozva a tananyagnak. Anno, amikor cirka 25 éve a motoros jogsit csináltuk még tantermes műsor volt és esett szó ilyesmiről, de a mostani online elméleti oktatás nagyon érintőleges.
Nem csak hogy kettős tömegű lendkerékről, részecskeszűrőről, kipufogógáz-visszavezető szelepről, olajban futó szíjról vagy efféléről semmi nincs, de még az olajcsere szükségessége, illetve a kerékcsere sem. Talán a gumik üzemi nyomásáról esettt szó, illetve valami rémlik a fékpedál beesésésről, de ennél komolyabb és életszagúbb nem nagyon hangzott el - pontosabban nem írta a tananyag.
Ez azért nem ilyen egyszerű, mert a jogosítvány része a műszaki, tehát tudni kell nagyjából az autó működését. Az emberek jpgosítvanyhoz jutását kellene szigorítani, nem az autók műszaki feltételeit szerintem. Nem akar erteni hozzá alap szinten sem? Tessék megvárni a buszt. Ugyanezt eljátszottuk az intenzíves nőverekkel amikor faszságokat csináltak a lélegeztetőgéppel. Sokan azt gondolták rákötik a beteget és el van felejtve. Ilyen ember ne kezeljen lélegeztetőgépet, kezelje az ágytálat, azzal talán nem öl meg senkit. Manapság alapvető jog lett hülyének lenni, csak sokan csúnyán visszaélnek ezzel 🤷♂️😁
Nem mondják, nincs már tanfolyam. Beiratkozol, elveszik a pénzt, kapsz egy weblapos linket, ahol megcsinálod a kreszt.
Amikor tanulóként vezetsz, max annyi információt kapsz, hogy a vizsgán hogy kell elvégezni a napi első elindulás előtti ellenőrzést.
Mezei halandó, akinek lövése nincs a kocsiról, nem fogja tudni, hogy az ő autóján milyen karbantartás és mikor szükségeltetik, csak ha újonnan veszi és a kereskedő megadja neki, hogy "X ezernél várunk vissza első szervizre". Amit meg vagy elvégeznek rendesen, vagy úgy, mint Sanyibácsinak.
Nincs mese, nincs mit szépíteni, sokan nem járatosak ebben és a műszaki része nem is érdekli őket. Csak az, hogy "beülök, kulcs, menjen és álljon meg".
én csak kormányzok, se a traktor nem az enyém se a szar
a számlát is max elviszem de nem én írom
szüretekben írok számlát mert ott napi több fuvar van több embernek, nem olyan mint a szar hogy néha 2 napig ugyanoda viszem
Dokinál,ha valami érdekel,kérdezek.Fogd már fel,egy autó gyártó nem taníthat meg az autóvezetésre,persze,magyarázza el azt is hogy te hol hogyan fékezzél hogy ne kopjon annyira a fékbetét.Tulajdonképpen nem is tudom ki az aki ezzel nincs tisztában,mert szerintem erről egy jó ideje már beszélnek autó vezető tanfolyamon is,biztos elmondják melyik hova alkalmas.
belegondolsz miért ne hinné el? az ismeri a legjobban aki árulja, legalábbis egy normális világban ez így lenne
de itt magyarisztánban a kereskedők többségben az átbaszások nagymestere
Nemtőrődömség? Úgy mész orvoshoz is, hogy már előre közlöd a diagnózist sőt már a gyógymódot is? Értesz hozzá, tanultad? Akinek nem dolga annak nem kell tudnia, azért van a szakember, hogy tájékoztassa, a doki is elmondja a cukrosnak, hogy kéne táplálkoznia mert ő tudja, de miután tájékoztatta már nem az ő felelőssége ha nem tartja be és romlik az állapota és ugyanez az autónál, ha világosan leírják a használat módját akkor nem az ő felelősségük ha csak iskolába és boltba használva elromlik hamar, ennyiből állna az egész mert ettől még így használná a nép csak már tudni fogja, hogy káros és a gyártó sem lesz hibás ebben.
Öcsém ugyanúgy sofőr mióta él mint én, de fogalma sincs a technikáról, de tényleg semmi, eszébe sincs semmit kérdezni és mindent elhisz az eladóknak, most épp egy 4 éves flottás A4-e van millió km-el és szerintem már kezdődő hibákkal, a többség ilyen és nem érdeklődik csak menjen oszt jónapot és igaza van, nem az ő dolga, ami az ő dolga a munkájában ahhoz ért.
Azért tegyük hozzá hogy amelyik motor erre ennyire érzékeny,ott azért konstrukciós hiba van.Mert egy normális dizellel ha csak városba közlekedsz,mi fog történni?Legfeljebb előbb megmekken a részecskeszűrő,leveszik kitisztítják aztán mehet tovább.De egy jó dizel nem fog megmekkeni mert csak a városba használják,használja az első tulaj a városba,eladja aztán a következő használja rendeltetésszerűen aztán megy az autó tovább.Pont az egyik kollégám vett egy octaviát,sogórnőjétől,első tulaj volt,260ezer km,gyakorlatilag élete nagyrészét Budapest utcáin töltötte,nem ért hozzá,rossz szerelőhöz hordta,a részecskeszűrőt cserélték de utángyártottra,sajnos nincs meg a gyári,gondolom a szerelő eladta,szóval a lényeg hogy természetesen vezérlés csere és olajpumpa szíj csere,azt mondta tulajdonképpen egy kicsit repedezett de abszolút nem foszlott,vett bele gyárit aztán kész.
Egy kereskedőtől vár műszaki információt? Te a bolti eladótól kérdezed a kenyér összetételét?
A jármű használatához szükséges javaslatokat, ajánlásokat pedig megkapja írott/digitális/online formában az autóhoz a vevő. Ennyi.
Nincs könyvklub ahol felolvassák, elmondják az egészet a vevőnek!
Sőt!
A törvényről sem kaptál betűről-betűre tájékoztatást!
Mégis betartod és ha nem tudsz valamit, akkor utánanézel vagy így jártál! Hogy is van ez a nem tudása nem mentesít!
De gondolom te a rendőrségen/bíróságon is arra hivatkozol, hogy téged nem tájékoztatott szóban senki a cselekmény előtt..... 🤣
Amit kell elmondanak a többi le van írva!
A bank vagy bármi, ami terméket ad el....szerinted felolvassa a szerződést és a gyártó információit a vásárlónak/ügyfélnek?
Hát nem. Odaadja, olvasd el!
Ha tényleg ezt gondolod, amit írsz, akkor egynél sem!
Sőt, annyira konkrét céllal, hogy előtte le e-mailezik, hogy mit szeretnének és mikor mehetnek teszt vezetni olyan autót.
Fogalmad sincs ezekről....sem.
Sajnos nem természetes felénk az, hogy elviszem évente egyszer a kocsit, hogy nézzék át. A műszaki is hiába van kétévente, ha olyan szerelő nézi át előtte, aki csak arra koncentrál, hogy stimmeljen az, ami a vizsgára kell.
Anyámat is hiába kérdezem: azt tudja, mikor volt utoljára szerelőnél, de arra csak nagy vonalakban emlékszik, hogy ott mit csináltak a kocsijával.
egyrészt nincs szerszám hozzá másrészt meg némelyik kocsin elég összetett kivenni a lámpát mert különben nem férsz az izzóhoz
anno a gyári szerszámkészlet tartalmazott mindent ami az izzó cseréhez kellett
persze lehet találni olyan kocsit is amin pár pöcök lenyomása után kijön a lámpa de ez a ritkább
aztán ha egy izzócsere se megy akkor mit is várunk el egy felhasználótól?
max annyit hogy néha ránéz a matricára amire rá van írva hogy olajcsere xx km és akkor elviszi szervizbe
gyertyagyere is ilyen művelet volt anno, most meg fél óra mire hozzáférsz a gyertyához
Szerintem manapság az már eléggé nyúl viszi a vadászpuskát, hogy a felhasználónak kell érteni hozzá.
Vigye el évente a kötelezőre, meg műszakira, tudjon kereket fújni, meg tankolni, aztán ha baja van a kocsinak akkor szóljon.
Én eleve nem értem miért nem alap az, hogy a karbantartásokról szól a kocsi. Tudom hogy 1-2 van, de nem jellemző.
Nem csak hogy kettős tömegű lendkerékről, részecskeszűrőről, kipufogógáz-visszavezető szelepről, olajban futó szíjról vagy efféléről semmi nincs, de még az olajcsere szükségessége, illetve a kerékcsere sem. Talán a gumik üzemi nyomásáról esettt szó, illetve valami rémlik a fékpedál beesésésről, de ennél komolyabb és életszagúbb nem nagyon hangzott el - pontosabban nem írta a tananyag.
Amikor tanulóként vezetsz, max annyi információt kapsz, hogy a vizsgán hogy kell elvégezni a napi első elindulás előtti ellenőrzést.
Mezei halandó, akinek lövése nincs a kocsiról, nem fogja tudni, hogy az ő autóján milyen karbantartás és mikor szükségeltetik, csak ha újonnan veszi és a kereskedő megadja neki, hogy "X ezernél várunk vissza első szervizre". Amit meg vagy elvégeznek rendesen, vagy úgy, mint Sanyibácsinak.
Nincs mese, nincs mit szépíteni, sokan nem járatosak ebben és a műszaki része nem is érdekli őket. Csak az, hogy "beülök, kulcs, menjen és álljon meg".
a számlát is max elviszem de nem én írom
szüretekben írok számlát mert ott napi több fuvar van több embernek, nem olyan mint a szar hogy néha 2 napig ugyanoda viszem
de itt magyarisztánban a kereskedők többségben az átbaszások nagymestere