Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1. 110 nél ne is várj nagyon többet max ha lehasalsz :D de am ha üresben kipörög 10500 ig akkor no para.
2. ilyet még nem láttam nekem ha kifogyóban van akkor is csak az utolsó villog... vagy olyanom is volt hogy már csík se volt..
3. nem csak szét van csúszva ott az idom alatt a kábel? a zúgó hang pedig nem az ac pumpa? bár annak csak akkor hallhatod a hangját ha ráadod a gyújtást....

nem sokkal lettél most okosabb de próbálkoztam :D:D
Hali mindenkinek!

Lenne egy pár kérdésem ezzel a motorral kapcsolatban. Vasárnap sikeresen megvettem életem első motorját egy Yamaha YZF R125-öst És nem értek egy két dolgot amit szeretnék tőletek megkérdezni. Az első: mivel nekem még nincs meg a jogsim (folyamatban van) egy barátom hozta haza a motort nekem, és az ő elmondása alapján a motor nem pörög 8000-8500-nál többet és nem is megy jobban mint 110 km/h-ra. Ez valyon mért van?
A másik az üzemanyagszintjelző folyamatossan villog az egész az összes csík meg minden. Mikor elhoztuk nagyon kevés volt a benzin benne még 16 km-t se tudtunk vele menni. Utánna teletankoltam de azóta is csak villog. A srác akitől vettem azt mondta hogy már egy jó ideje nem volt használva a motor. Lehet hogy ebből adódóan van valami gond? Tipp?
A jobb első index nem akar villogni (az égő jó), és mikor megy az index akkor valami zúgó hang megy ritmusosan mikor villogni kellene. Ez mi lehet? És valyon mért nem megy az index?
A segítséget alőre is köszönöm. További szép estét mindenkinek.
Nem tudom. Amit itthon lehet kapni dangernél kifejezetten erre a motorra való rendszámtáblatartót arra nem mennek rá a gyári indexek, a világítást meg csak legányolni lehetne...Neked milyen megoldásod van a motorodon?
a régiről nem lehet átrakni az indexet és a világítást?
Sziasztok!
Ezt a rendszámtábla tartót néztem ki magamnak, csak azt nem tudom hogy ebben benne van e a rendszámtábla világítás meg az indexek?
Google fordítóba lefordítottam a leírását de érthetetlen. Nektek mi a véleményetek?
http://www.ebay.com/itm/Alphat...
Sziasztok!
Szerintetek jó lenne ez nekem? Tudok olvasni hogy "R 125"... Csak nem nagyon értek hozzá hogy ez jó e, mert látom ez nem emelőszemes megoldás...?!
Sziasztok,R180 Malossi kites gépem van,ehhez szeretnék főtengelyt...
Erősebb kéne,de ha vkinek van használt v olcsobban tud uj gyári főtengelyt az kérem szóljón...
SOS
06307293730
Sziasztok!
Bukógombát honnan érdemes beszerezni? Idomot kell faragni hozzá?
Előre is köszi
Eladóvá vált a Bódis kipufogóm. Titán dob + rozsdamentes cső. Érdeklődni privátban: gergo.yamaha@indamail.hu
Nagyszerű! Privátban vegyük föl a kapcsolatot, légyszi! gergo.yamaha@indamail.hu
Nekem van egy!
Srácok! Nincs valakinek elfekvőben egy gyári rendszámtábla tartója? Help!
Sziasztok!
Vasárnap haza hoztam
Bukógombát honnan és mennyiért lehet a legolcsóbban beszerezni?
valami utángyártott tükör ?
tükör darabja 12 000ft (gyári)
lábtartó pedig 4200ft
valaki nem tudja mennyibe kerülne 2 új tükör?
meg egy jobboldali lábtartó, a tükör annyira nem érdekes hogy gyári legyen! :)
nekem amit eddig javítottak rajta, megmutatták mit cseréltek (mi volt a régi darab...)
persze ezzel is lehet átbaszni az embert, de volt hogy előttem ment a szerviz.... szóval én nem tudok semmit, hogy gyárilag nekem cserélve volt-e 18ezer van benne, aztán megy ugyan úgy ahogy megvettem! :)
szóval nem tudom, rem. nekem nem jön elő az a hiba, de ha mégis, majd kigazdálkodom...
Enyémben is kicserélték 12 ezernél mégis meghalt, ergo nem cserélték ki hanem eltették szépen a polcra, viszont a pecsétet belenyomták... Ennyit a szervíz megbizhatóságról.
Sziasztok! R125-re szeretnék rendszámtáblatartót venni mert a gyári nem tetszik. Valakinek esetleg nincs eladó? Újról esetleg valaki tudna egy linket ami konkrétan rávaló?!
Te nem szeretnéd eladni a motorod?
Martinribar*
még jó tudni, hogy ha mégis baja akar lenni, akk. az 50 ropi...
na hátha nem...
enyémben is ki lett cserélve még annak idején és még is tönkre ment..
mindenkinek változik hogy mikor megy tönkre.. de előbb utóbb biztos.. én kapásból tudnék 4 embert aki már így járt :) volt akinek 12 ezernél nekem pl 33-nál
Nekem szóltak a Yamaha szervizből, h e miatt a probléma miatt van visszahívás a motoromra.Ingyen kicserélték nekem,pedig semmi probléma nem volt az előzővel sem.Most 14ezer van benne és no problem.
Köszi a fevilágosítást. Igen én sem szívesen fizetnék ki 50 ropit inkább beletankolom vagy veszek hozzá valamit. A sport kipu mennyit dob rajta? Van valami tapasztalat?