Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még csak elkezdtük kipucolni...de jo lesz..

kartervédő kötelező!
szűz ott még a moha, ez csak terepszemle lehet

Még pár ilyen kép és elmegyek odáig ebédelni
Köszönöm az infót
Itt van pár hasznos oldal magyarul
Akinek megvan az alábbi két jegyzet valamelyike és megválna tőle, ha meg tudunk egyezni vevő lennék rá, magyarul csak jobban érteném, mint az angolt, bár lehet úgy se

Ezek szerint te vágod ezeket is, nem csak a telókat
találtam valami érdekesset..
http://www.youtube.com/watch?f...
Ehhez tök mindegy milyen áttétel van! Ide csak marhapörkölt kell meg sültkolbász,friss kenyérrel! Nem az áttételt kell számolni,hanem a centiket a kolbászon!
ha itt valakinek valami baja lesz...
ugy értem vér fog folyni
akkor ez lesz a:
Véres valentin. . . . .
ne légy telhetetlen... ezen a vörös kövön ha sáros sose mész fel, viszont jo sokat elkapratnál beakadva... élőben zorbább mint képen..
valentin.
ha meghivsz ide ebédre egy sárosban napon akkor kipraúbálom
mert nyálcsorgatóan inycsiklandó
készül a Valentin Ebédje, vagyis Ronis Mittagessen... ERzberg után szabadon....
ha ezt megeszed garantáltan jollaksz..
Létezik Az Mforcénél ennek a magyarítottjábú tanútuk a semmit,szóval innét lopolták a mindent
gyíí tee geciKtm fostalicska csakaGASGAS a jóóó
Hát jaj papa vigyázz magadra meg ne halj nekem tuti nék
Amugy emléxel mikor 3hét alatt 3x törtem össze a 300ast 2uj gyári hátsó dob kuka meg egy segédváz kuka 4.re feltettem a tuning Akra hátsó dobot a Láto hegy tetején meg má kiflibe volt)))5.nem volt inkább elvitték az árát meg elba..tam SZó szerint hahaha
kemény a tsáwó.
ha holnap kijutunk..1,5hónap után zarándolni
leirtam de szinte faájly másfél hónapja nem voltam a kedvenc helyemen..1 hónapja a hegyekbe
na szóval HA összejön és kijutunk akor ezt a tecsnixet kipraúbálom
de ahhoz kár volt megtalálni az ideális 12-50lk átételt
odaállok a legzuralabb leghosszbb fejáró alába.. és elkezdem cibálni a gépet
a többik is a sajátjukat és racét csinálunk belőle

edjcő öszze kéne hozni egy ilyne okosgyerökracétt valahol a bakonyi takonyba(mármint mikor takony sár van bálintéknál!
porba soha többet nem kivánkozom oda.
Rikizuzda!
van kedved eljönni oda ahol voltunk 5en? vasárnap...1 nap...elkérik az 5állásost.. de csak abban az esetben ha van 5 ember...ha nem akkor megpróbálok seressel beszélni...
Bameg beleolvastam a gyújtás fejezetbe
Aki ezt mindet tudja

Akit érdekel mitől is meg hogy is működik alatta a vas, feltétlenül olvassa el! Természetesen a 2T sek
Na nem semmi piskóta tudomány a 2T motor működése
http://3cyl.com/mraxl/manuals/...
Nem tudjátok, magyarul létezik ez?
Mér nem kerültem ki? Mér kerüljem ki? A sár nem azért van hogy kikerüljük,hanem azért van,mert esett az eső!
Direkt kérte hogy senki ne segítsen neki!Azt mondja,azt minden félkegyelmű meg tudja csinálni hogy felül a motorra aztán felmegy! Neki direkt ez tetszik,hogy az aljába elfekteti aztán feltolja a lapján!

Hááá persze hogy kemény vagyok! Mint a fagyott kutya lába!
Nekem múltkor a zsír új gatyám durrant ki kb fél óra után! Lehet ha tényleg csak a szántóföldeket kerülgetnénk,meg a fagyizó elé állnánk ki sokkal tovább tartanának a ruhák,meg az idomok is!
Normál állapotú matrica 5 éve nincs a motoromon!
Még nem tuti, csak készülnék fejben
Ricsi, kéne nekem egy cím, hogy tudjak lélekben készülni, MSN en
na mék bicajt venni mert itt nem lehet a falÚban...na azért nem ktm bicikli lesz 350000ért:-) csak a tizede..de azért ezek is szépek.
na ott kettőt megcsináltunk..vagy háromat ismár nem emlékszem. és ott is jól jött volna a rövid egyes mert mikor egykeréken a fogós szikláson teszem át a motort állandó kúplung volt a 13-47tel is 14-48al meg főzés lett volna már az elején..12-50nel arra számítok...fe melegedés sem leböffenés csak haladok fölfele mit a fekete csik vérmérgezéskor a szív felé (fontossak a jólértehtő odavágó hasonlatok
ezt hamarabb is mondhattad volna .

nekem most kettőben bárhol és bár mikor megindul csak akkor lesz 1es ha!utána is lassú lépésben lehet haldni..bl bakonyi ziki zaki a három hegygerincoldalas hegynél ahol látszódik a inotai erdőmŰ
bálint az áttétel nagyon fontos...
mokor odértek egy fához a többiek meg nézik ezen nem lehet átmenni csak úgy akkor mondod.iiigen?
akkor srácok most következik az ÁT-TÉTEL