én kritikát fogalmazok meg a jelenlegi rendszer ellen, és ez nem balos propaganda
azért tűnik annak mert csak azon a vonalon lehet ilyen információkhoz jutni, hiszen a jobbos média ezeket elhallgatja
amúgy lehet rossz helyre ment de ha tudomásuk van arról hogy hazudik a közvélemény kutató és hamis adatokat hoznak nyilvánosságra el kell menni bíróságra.......
az eu meg ott tart hogy orbán ellenkezik, fico egy kicsit de mivel meglehetősen magyar gyűlölő sosem lesz mindenben partner, olaszoknál van egy tessék-lássék ellenállás, meg pár kisebbségben lévő pártnál egyéb országokban
de ezeknek a jelentőségük közel nulla, kb mint itt nálunk a fideszen kívüli pártoknak
amivel változást lehetne elérni az össznépi elégedetlenség mint a traktoros tüntetés volt csak nem ennyi emberrel, azok is olyan kevesen voltak hogy számottevő eredményt nem tudtak elérni
ilyen meg sosem lesz a világ gazdagabbik felén mert féltik a jólétet
amúgy én azt látom az eu egysége már nem jelent semmit a nagyvilágban, annyira elbasztak mindent hogy senki sem veszi őket komolyan, és már csak a saját pogárait tudja szívatni
amúgy a bohár benne volt az első ötben akit tiltottam a fészbukon avval a halálfejű szemüveges picsával együtt 😆
szerintem már több mint 200 tiltás van mert mindenki megy a listára aki bármilyen pártot fikáz teljesen mindegy melyiket
plusz mellé a sok idióta istenes oldal, de ez más téma.....
a youtube nehezebb elkerülni, mondjuk a bohárt ott se nézem mert egy idióta, de pl a vukicstól nem egyet megnéztem meg van pár szimpatikusabb ember ott is, a nógrádin is sokat vidulok mert amit mond annak 90% sosem jön be szóval stabil forrás csak pont az ellenkezőjére kell tenni 😁
szóval van pár patrióta műsor is amit nézek
amúgy a balos médiákban a legviccesebb az akikor egy VOLT tisztségviselőt hívnak be beszélgetni és UTÓLAG kibaszott okosak mit kellene csinálni, de mégsem tették amikor volt rá lehetőségük 😂
Dehogy a "balos" propagandát tolja. Ő és a fajtája azt tolja, hogy neki megjár a máséból, másnak se legyen több mint neki. Ja, hogy tulajdonképpen ez a "balos" propaganda? Ja, tényleg.
Valamiért mégis a balos propagandát tolod ezerrel és kritika nélkül mellesleg ha megnézted volna a videót szépen levezeti hogy miért tartanak az unióval a többi országok nem demokrácia miatt orbánéknak igaza van nem kilépni kell az euból hanem kijjebb rúgdalni ezt a koru bandák és akkor lesz normális unió az eu szétesése kína és az oroszok érdeke
ezekkel a videókkal az a gond hogy az elhangzott adatoknak "tényeknek" bizonyíthatóságuk alacsony, ha nem így lenne már bíróságon lenne az ügy
az eu vezetése valami ok miatt teljesen szembe meg az emberi érdekkel és a józan ésszel, de amíg 1-2 kivétellel az összes tagország ezt elfogadja nem fog változni semmi
ha nekünk ez nem felel meg ki kell lépni és nem basztat az eu utána, ilyen egyszerű
és
kb 1000x leírtam már hogy én soha nem szavaznék a tiszára és mégis folyamatosan ezt állítod, azért ez jelent valamit az elvakultsági fokodról...... szóval kb olyan az ezirányú kondícionálásod mint annak az öregasszonynak aki azt mondta hogy boldog vagyok mert orbán viktor azt mondta 😂
szóval akkor ki él burokban??
szóval még egyszer leírom amit gondolok
ha marad a vitya folytatódik a szabadrablás, és mint a komcsi rendszerben a folyamatosan növekedő adósságból lesz fedezve a nép látszólagos jóléte, egészen addig amíg össze nem dől a rendszer, ekkor a nép durván megszívja a pénzes réteg meg a kimentett pénzekkel éldegél boldogan
ha a petyusz nyer akkor pár dolgot eladnak amiből újabb emberek gazdagodnak meg, ismét a strabag és társai veszik le a nagy pénzeket, a néptől megvonnak egy csomó kedvezményt aztán folyamatosan szív mindenki
ha a mihazánk nyerne itt lenne egy igen fasza kis polgárháború, kb fél világ kivonulna innen aztán ülnénk a küszöbön mint anno az usás niggerek
szóval ilyen reményteli kilátásokat prognosztizálok a jövőre nézve
és ez a legjobb forgatókönyv, mert azért az benne van hogy az eu addig baszakodik a ruszkikkal amíg végül elszakad a cérna és egy fasza sugárzó massza lesz eurázsiából....
Tehát te is elismered hogy az EU diktatúra? Orbán nem az ő elképzeléseik barátja, ezért beavatkoznak, hazudnak, félre vezetnek, pénzelnek, manipulálnak.
Megnézted a videót? Itt van egy másik.
Ez tényeket sorol, nem mellébeszéléseket mint te és a valóban diktatúrára készülő messiásod. http://youtu.be/L7S52vxQVv0?si=7YcaKJyGs6uLdlhH
mondtam ilyet hogy a tisza nyer??
azt írtam a tiszát hozza ki jobb pozícióban
és ez az oldalon már kurva sok hónapja tudtál a vityára is fogadni meg a petikére is, csak most jelentősen változott az esély(60-30 körülire) egyből le lett tiltva mondvacsinált okokkal
amúgymeg ha bizonyítható a bűnösség akkor az egész oldalt lakapcsolják nem csak egyes országokból tiltják a hozzáférést szóva ha hazudnak ha nem akkor se demokratikus, és ami nem demokratikus az diktatúra
kb mintr kína, amíg a rendszer barátja vagy mondhatsz és csinálhatsz bármit ami belefér a rendszer elveibe
amúgy én még mindig nem tudom elhinni hogy ez a macskajancsi nyerhetne, még akkor sem ha nagyon magasfokú a a vitya utálata az országban
én egy 35-35-25 aránynak örülnék jelenleg fidesz-tisza-mihazánk felállásban
akkor azért kiderülne mi kivel van és ki miért van, és legalább 4 évig ülhetnénk a hígfosban 😆
Ennyire nem lehetsz hülye. Komolyan sikerült elhitetni veled hogy a Tiszának volt valaha esélye? Meg diktatúra van? Diktatúra az van, csak nem Orbánék hanem Ursuláék oldaláról. Ezeket azért zárták be mert túl nagyot és túl pofátlanul hazudtak, és lebuktak bizonyíthatóan. Ez a demokrácia. Nem az amikor a magyarokat gyarmatosítják Brüsszelből és mindent végre kell hajtani.
Bár nem remélem hogy kitekintesz a buborékból mert lusta vagy ahoz, birkának könnyebb lenni, de hátha: http://youtu.be/kB3BU2U1I5k
ugye nincs diktatúra
amíg nem volt sok különbség a fidesz meg a tisza között ment az oldal, most hogy a tiszát hozzák ki sokkal jobb pocícióban a fidesszel szemben magyarországról elérhetetlenné vált az oldal
szóval nincs diktatúra
😂
Hát most számolgattam egy kicsit... 32 éve volt olyan autóm, amiben gyertyát kellett cserélnem 😀 igaz, azóta csak 3 volt benzines, de nem voltak meg addig, hogy gyertyát kelljen bennük cserélni... a BMW volt ezek közül legtovább, de abban 94 ezernél még nem kellett.
Azelőtt volt 2 wartburg meg egy trabant, na azokban kellett csereberélni 😁
Akkor neked ritka szar autóid voltak. Általában akkor következett be, ez amit írsz, amikor a közép elektróda visszaéget csutkára 😅
És ezt még az opel produkálta, amiben nem is irridiumos gyertya volt
Igazából nem veszed észre mert nem egyik pillanatról a másikra szar. 100 ezrenként le kell cserélni oszt kész. Jobban húz az autó még kevesebbet fogyaszt.
akkor nem bántom ha 100-120 az előírás 150 is fog bírni annyi meg már a következő 10 évben se fog belemenni
opel az gyorsan kimutatta ha szar a gyertya gyorsításnál ha visszadurrogott a szívósorba akkor gyertyát kellett cserélni
Nem, a másik német prémium (-nak gondolt). De szerencse/sajnos nem cégautó, hanem rendezvényre mentünk, és mindenki, akinek volt jogsija vitt valamit, amikbe azok ültek, akik vagy vedelni akartak, vagy nem volt jogsijuk.
ha már ennyire autózunk
benzines kocsiba milyen gyakran kell cserélni a gyertyát? mert a toyota nálunk van 6éve ment 120 ezret aztán még az a gyertya van benne amivel vettük
még az akku is az amivel bejött a németektől
aztán ezt a fidesz fanok fel sem tudnak képzelni
De az a velemenyem hogy ini hulye csak nrm forog. 🤣
azért tűnik annak mert csak azon a vonalon lehet ilyen információkhoz jutni, hiszen a jobbos média ezeket elhallgatja
amúgy lehet rossz helyre ment de ha tudomásuk van arról hogy hazudik a közvélemény kutató és hamis adatokat hoznak nyilvánosságra el kell menni bíróságra.......
az eu meg ott tart hogy orbán ellenkezik, fico egy kicsit de mivel meglehetősen magyar gyűlölő sosem lesz mindenben partner, olaszoknál van egy tessék-lássék ellenállás, meg pár kisebbségben lévő pártnál egyéb országokban
de ezeknek a jelentőségük közel nulla, kb mint itt nálunk a fideszen kívüli pártoknak
amivel változást lehetne elérni az össznépi elégedetlenség mint a traktoros tüntetés volt csak nem ennyi emberrel, azok is olyan kevesen voltak hogy számottevő eredményt nem tudtak elérni
ilyen meg sosem lesz a világ gazdagabbik felén mert féltik a jólétet
amúgy én azt látom az eu egysége már nem jelent semmit a nagyvilágban, annyira elbasztak mindent hogy senki sem veszi őket komolyan, és már csak a saját pogárait tudja szívatni
amúgy a bohár benne volt az első ötben akit tiltottam a fészbukon avval a halálfejű szemüveges picsával együtt 😆
szerintem már több mint 200 tiltás van mert mindenki megy a listára aki bármilyen pártot fikáz teljesen mindegy melyiket
plusz mellé a sok idióta istenes oldal, de ez más téma.....
a youtube nehezebb elkerülni, mondjuk a bohárt ott se nézem mert egy idióta, de pl a vukicstól nem egyet megnéztem meg van pár szimpatikusabb ember ott is, a nógrádin is sokat vidulok mert amit mond annak 90% sosem jön be szóval stabil forrás csak pont az ellenkezőjére kell tenni 😁
szóval van pár patrióta műsor is amit nézek
amúgy a balos médiákban a legviccesebb az akikor egy VOLT tisztségviselőt hívnak be beszélgetni és UTÓLAG kibaszott okosak mit kellene csinálni, de mégsem tették amikor volt rá lehetőségük 😂
az eu vezetése valami ok miatt teljesen szembe meg az emberi érdekkel és a józan ésszel, de amíg 1-2 kivétellel az összes tagország ezt elfogadja nem fog változni semmi
ha nekünk ez nem felel meg ki kell lépni és nem basztat az eu utána, ilyen egyszerű
és
kb 1000x leírtam már hogy én soha nem szavaznék a tiszára és mégis folyamatosan ezt állítod, azért ez jelent valamit az elvakultsági fokodról...... szóval kb olyan az ezirányú kondícionálásod mint annak az öregasszonynak aki azt mondta hogy boldog vagyok mert orbán viktor azt mondta 😂
szóval akkor ki él burokban??
szóval még egyszer leírom amit gondolok
ha marad a vitya folytatódik a szabadrablás, és mint a komcsi rendszerben a folyamatosan növekedő adósságból lesz fedezve a nép látszólagos jóléte, egészen addig amíg össze nem dől a rendszer, ekkor a nép durván megszívja a pénzes réteg meg a kimentett pénzekkel éldegél boldogan
ha a petyusz nyer akkor pár dolgot eladnak amiből újabb emberek gazdagodnak meg, ismét a strabag és társai veszik le a nagy pénzeket, a néptől megvonnak egy csomó kedvezményt aztán folyamatosan szív mindenki
ha a mihazánk nyerne itt lenne egy igen fasza kis polgárháború, kb fél világ kivonulna innen aztán ülnénk a küszöbön mint anno az usás niggerek
szóval ilyen reményteli kilátásokat prognosztizálok a jövőre nézve
és ez a legjobb forgatókönyv, mert azért az benne van hogy az eu addig baszakodik a ruszkikkal amíg végül elszakad a cérna és egy fasza sugárzó massza lesz eurázsiából....
Megnézted a videót? Itt van egy másik.
Ez tényeket sorol, nem mellébeszéléseket mint te és a valóban diktatúrára készülő messiásod.
http://youtu.be/L7S52vxQVv0?si=7YcaKJyGs6uLdlhH
azt írtam a tiszát hozza ki jobb pozícióban
és ez az oldalon már kurva sok hónapja tudtál a vityára is fogadni meg a petikére is, csak most jelentősen változott az esély(60-30 körülire) egyből le lett tiltva mondvacsinált okokkal
amúgymeg ha bizonyítható a bűnösség akkor az egész oldalt lakapcsolják nem csak egyes országokból tiltják a hozzáférést szóva ha hazudnak ha nem akkor se demokratikus, és ami nem demokratikus az diktatúra
kb mintr kína, amíg a rendszer barátja vagy mondhatsz és csinálhatsz bármit ami belefér a rendszer elveibe
amúgy én még mindig nem tudom elhinni hogy ez a macskajancsi nyerhetne, még akkor sem ha nagyon magasfokú a a vitya utálata az országban
én egy 35-35-25 aránynak örülnék jelenleg fidesz-tisza-mihazánk felállásban
akkor azért kiderülne mi kivel van és ki miért van, és legalább 4 évig ülhetnénk a hígfosban 😆
Bár nem remélem hogy kitekintesz a buborékból mert lusta vagy ahoz, birkának könnyebb lenni, de hátha:
http://youtu.be/kB3BU2U1I5k
amíg nem volt sok különbség a fidesz meg a tisza között ment az oldal, most hogy a tiszát hozzák ki sokkal jobb pocícióban a fidesszel szemben magyarországról elérhetetlenné vált az oldal
szóval nincs diktatúra
😂
Azelőtt volt 2 wartburg meg egy trabant, na azokban kellett csereberélni 😁
És ezt még az opel produkálta, amiben nem is irridiumos gyertya volt
opel az gyorsan kimutatta ha szar a gyertya gyorsításnál ha visszadurrogott a szívósorba akkor gyertyát kellett cserélni
benzines kocsiba milyen gyakran kell cserélni a gyertyát? mert a toyota nálunk van 6éve ment 120 ezret aztán még az a gyertya van benne amivel vettük
még az akku is az amivel bejött a németektől