sógórnak is ugyanilyen verdája van 😅 Az is ilyen opelbuzi. vektrái meg faxom tuggya milyen opeljei voltak eddig. Én legalább egy qrva vagyok. wartburgtól a dácsiáig rönótól a tojotáig minden volt. sőt tojotától a pözsóig is 😂
És?Nagyon el vagy tévedve ha azt hiszed hogy egy tűzoltó lopni fog bármit is.Eleve baromság az elméleted, 50 km-nél az autót meg kell tankolni,szóval az autó vagy tele van,vagy max 50km-nyi hiányzik belőle,vagy ha több akkor meg még mozgásban van,de akkor is meg lesz tankolva.Szerintem te többet csaltál az üzemanyagelszámolással.
Innen is gratulálunk a kisöregnek. Igazán szerencsés lehet, pláne hogy kb országonként, esetleg egy ilyen lehet. Mármint aki megéri ezt a kort, és még motorozik.
Én is látok hatalmas különbségeket egyforma életkorral bíró emberek között, de a 91. év már olyan, hogy nem indokoltnak a járművel való közlekedésnek. Igaz, motor még csak-csak, de azzal is lehet kellemetlenséget okozni másnak.
Tegnap egy vevő jött be az üzletbe egy ZX10-zel. Ebben semmi meglepő nincs. Egy kis meló van a motoron, bal tükör csere és a tükröt tartó konzol csere. Ebben sincs semmi meglepő. Na de az úr 91 éves!!! Beszélgettünk egy kicsit. Basszus mint egy 50 éves. Úgy jön megy. Hihetetlen. Tudom volt Matyi bácsi. 😀
52-esen ne is teszteld, mert mehettek felnit görgőztetni, az meg biztos ócó lesz.. 🤣
Amióta 19" /40-es kerekeim vannak, 1x jártam arra... inkább kihagyom, megyek kkfháza-vadkert-kiskőr-kalocsa felé pécsre. Ott jobb az út, kamion meg alig.
ezek a 21-es kerekek azt is megérzik ha áthajtasz egy hangyán 😅 Én a nej autóját csak sima úton szeretem vezetni az meg így a téli idő után egyre kevesebb 😅
a villanyverdás az alszik éjszaka éjszaka csak te autózól. Egyébként se az ukri se a horvát csövön nem jön már a nedü a pdtdi hez, jobb ha elkezdesz te is a villany irányába kacsingatni mert a választások után ki fog derülni, hogy április után sem jön és a tartalék is elfogyott amit most megbontottak 😅
Amióta 19" /40-es kerekeim vannak, 1x jártam arra... inkább kihagyom, megyek kkfháza-vadkert-kiskőr-kalocsa felé pécsre. Ott jobb az út, kamion meg alig.
Esoerzekelos ablakrorlo,automata sotetedo tukor,es felkapcsolodo lampa is van.
52esen még nem teszteltük de nem vészesen szar az 51esen se