Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sógórnak is ugyanilyen verdája van 😅 Az is ilyen opelbuzi. vektrái meg faxom tuggya milyen opeljei voltak eddig. Én legalább egy qrva vagyok. wartburgtól a dácsiáig rönótól a tojotáig minden volt. sőt tojotától a pözsóig is 😂
Avas lakótelep, a tv torony környéke 🤔 gettó...
az valamivel több mint qvimbi tartaléka. Viszont úniós választás még 3 év addig kéne kihúzni vele 🤣
Van itt olyan aki ismeri miskolcot?Igazából az érdekelne hogy melyik részek azok amerre még véletlenűl se kanyarodjak.
És?Nagyon el vagy tévedve ha azt hiszed hogy egy tűzoltó lopni fog bármit is.Eleve baromság az elméleted, 50 km-nél az autót meg kell tankolni,szóval az autó vagy tele van,vagy max 50km-nyi hiányzik belőle,vagy ha több akkor meg még mozgásban van,de akkor is meg lesz tankolva.Szerintem te többet csaltál az üzemanyagelszámolással.
Nem ő, te... 🤣
Te nem állami cégnél vagy... ott még mindig megy a mutyi, a vasútnál is, pedig ott nagyon figyelnek már a gázolajra
Sofőr?Nem sofőr,neki földje van és gépesített gazdasága,nem ül ő fel semmire.
Nekem valahogy még kannában sincs semmi, kéne venni és hozzá tartályt is, de ezt jobb lett volna 83'-ban mert jobb volt az ára. 🙄
Innen is gratulálunk a kisöregnek. Igazán szerencsés lehet, pláne hogy kb országonként, esetleg egy ilyen lehet. Mármint aki megéri ezt a kort, és még motorozik.
Aha, sofőr, aki dízel tgk-n van, és veszi pénzért otthonra a több100 liter gázolajat... 🤣 az ritka, mint a fehér olló...
Én is látok hatalmas különbségeket egyforma életkorral bíró emberek között, de a 91. év már olyan, hogy nem indokoltnak a járművel való közlekedésnek. Igaz, motor még csak-csak, de azzal is lehet kellemetlenséget okozni másnak.
orvhalászni ment, mert mikor kihúzták a teszlát a tűzoltók, egy keszeg is volt benne
Tegnap egy vevő jött be az üzletbe egy ZX10-zel. Ebben semmi meglepő nincs. Egy kis meló van a motoron, bal tükör csere és a tükröt tartó konzol csere. Ebben sincs semmi meglepő. Na de az úr 91 éves!!! Beszélgettünk egy kicsit. Basszus mint egy 50 éves. Úgy jön megy. Hihetetlen. Tudom volt Matyi bácsi. 😀
Nyugodtan megkérdezheted.Imerősnek van mezőgazdasága,saját 6m3 tartályról tankol,én vettem tőle és nem használtam el,de bármikor kell,ott van.
A 6.-os pécsre egeszen élhető volt regebben,csak az a sok körforgalom.
Meg se kérdezem inkább, honnan lett 😁 gondolom, ahogy a tűzifa 🤣
52-esen ne is teszteld, mert mehettek felnit görgőztetni, az meg biztos ócó lesz.. 🤣
Amióta 19" /40-es kerekeim vannak, 1x jártam arra... inkább kihagyom, megyek kkfháza-vadkert-kiskőr-kalocsa felé pécsre. Ott jobb az út, kamion meg alig.
Mondom hogy nemet premium.😆
Esoerzekelos ablakrorlo,automata sotetedo tukor,es felkapcsolodo lampa is van.
Már nincs pumpedüse.egyébként van kb 300liter tartalékba,az több hónapig elég.
255/35 és 275/35-ös szóval azért van oldalfal, igaz 3 bar van benne
52esen még nem teszteltük de nem vészesen szar az 51esen se
ezek a 21-es kerekek azt is megérzik ha áthajtasz egy hangyán 😅 Én a nej autóját csak sima úton szeretem vezetni az meg így a téli idő után egyre kevesebb 😅
akkor ez egy prémium opel(csodálkozós)
mert most ott mi van? 😅
a villanyverdás az alszik éjszaka éjszaka csak te autózól. Egyébként se az ukri se a horvát csövön nem jön már a nedü a pdtdi hez, jobb ha elkezdesz te is a villany irányába kacsingatni mert a választások után ki fog derülni, hogy április után sem jön és a tartalék is elfogyott amit most megbontottak 😅