Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

régebben ha kiküldték őket éjszaka járőrözni az üres városba inkább a vásártéren aludtak a kocsiba. 😅
Most sincs ez másként annyival lenne jobb nekik a vellany, hogy abban van télire állófűtés nyáron meg klíma 😅
Na,hát akkor a fele állomány el is tudja mesélni miért alkalmatlan az ev.
mer a fele állományt ismerem 😅
Honnan tudnád mit csinálnak rendőrök éjszaka......
nem tudom felétek mi van itt nálunk nincs 0-24 órás járőrözés. éjféltől az őrsön pihennek az autók akkor mozdulnak ki reggel hatig ha havonta esetleg történik valami. 7 kor váltás.(kezeit széttáró)
Kis patkány megint a lyukból pofázik
Mert szerinted akkor megérti?
Te sem lehet valami okos ha még nem esett le hogy reménytelenül hülye, és ezzel nem viccel 🤣
Te a tűzoltással kapcsolatban bármit?Inkább ne.
...most télleg magyarázzam el? 🤣
Pont ezért írtam hogy hülyeséget beszélsz,szokás szerint.
Szövegértésed megint a szokásos, vagy csak az irónia nem megy? Temészetesen ismerem a céget, olyan motorom van 😁
Dehogy.Nagyon korlátolt a felhasználhatósága,ennél fogva inkább csak propaganda célzattal van,rövid hatótáv,alacsony hasmagasság,kevés víz.
Mert nyugaton ez elektromossal van megoldva? Csodälkoznék. Nem.tudom mire ez a nagy villanymánia. Van amire alkalmatlan. Pl ez is
Megint hülyeséget beszélsz csak.Rosenbauer a világ talán legjobb tűzoltóautóit gyártja.
Ezek a Rosenbauerék jönnek ezzel az elektromos faxsággal, fingjuk nincs, milyen egy tűzoltóautó! 🤣 Ahelyett, hogy itt a SM fórumon keresnék Blédet, azt majd jól megaszonygya nekik! 😅
Hát az biztos, hogy terepjáró kell nekik, mert legtöbbx az országút mellett a kukoricásban látom parkolni őket... könnyű megtalálni, mindig a 60-as tábla után vannak 🤣
ilyen ez a magyarország, itt semmit se lehet úgy csinálni mint nyugatabbra
úgy tűnik itt keleten erősebben süti a nap a fejeket 😂
Ennyi.Míg tölt nem megyünk sehova .
Be kell osztani. Egy napra egy katasztrófa vagy mentés......
jópár éve még ennyi se volt a nagy epórolás jegyében alig mozogtak a rendőrautók
bár ha meg azt nézzük nem túl régen kidobálták az irodások kávéfőzőit, de még a telefont se lehetett tölteni akkor a kocsikba se nagyon jutna amper
De mi az hogy napi 4-500km?Fogd már fel,nincs ilyen hogy napi ennyi meg annyi!Folyamatos használat van.Igen,eléri azt a 4-500km-t,aztán mi történik,töltőre dugja és addig az a kocsi nincsen?
én átlátom(kezeit széttáró) Tűzoltó autónak nem lenne jó egy ilyen. Belvárosi cirkáló rendőrautónak viszont tökéletes(kezeit széttáró) Van egy körzet amit a rendőrautó ellát. Ha kicsi a város akkor az egész város ha megyeszékhely ott is fel van osztva körzetekre kinek hol a feladata. Arra elég kell, hogy legyen napi 4-500 km hatótáv. Az üldözéseket meg hagyjuk nálunk ez szigorúan tilos. Meg országosan lenne 4-5 eset évente ha lehetne üldözni(kezeit széttáró) Autópálya rendőrségnek szintén nem ideális.
Sajnos az itt lévő ostobák ezeket nem gondolják át.Csak addig látnak hogy két utcával odébb ég egy kuka.
és lesz rászerelve egy páncélököl ha látja a drón, hogy nem adsz elsőbbséget a gyalogosnak vagy csak nem lassítasz a gyalogátkelőhely előtt akkor kilő a picsába. 😅