Na most már elég a sok tudatlanból.Baszki ha leragasztod,folyamatosan azt fogja érzékelni hogy van valami az üvegen,folyamatosan törölni fog,persze ha szerencséd van,egy idő után megunja és letílt,a másik hogy az automata fényszóró is innen tájékozódik,letakarod,sötét van.Ugye nem kell tovább magyarázni?
bekapcsolni én is be tudom csak kikapcsolni nem akar az esőérzékelő
pedig még a szakaszos üzemmód gyakoriságát is be lehet állítani a karon lévő +- gombbal de 3 csepp esőtől megzavarodik és félbolond módon elkezd törölni
majd májusban teszek rá valami hellókitty matricát és az őszi esőkben már nem lesz gond
Ja,csak nekem mukodik az esoerzekelő,es nem vagyok olyan hulye mint te,be tudom kapcsolni.
Bar amilyen fogyatekos vagy tuti kifogott rajtad az űrtrchnika.
a rendszámtábla világítás izzót is cserélem ősz óta de mindig elmarad
mostanában nem vagyok aktív szervizelős
olyan keveset megy a kocsi hogy agyalunk azon hogy el kellene adni mert minek
a teslát úgy is a terepjáróval kell majd vinni a szervizbe mert a toyotán nincs horog 😄
ebből indult ki a kérdés múltkor hogy lehet kikapcsolni de ezen nincs olyan hogy szakaszosan kapcsoljon fix időnként
pedig ott a karon a tekerőn az off de akkor se kapcsol ki
ha nem lennék lusta túrnék a bontóban egy astra időzítőt és nyugi lenne
de ha a matrica megoldja akkor az egyszerűbb
májusban megy műszakira utána felragasztok egyet, addig úgyse nagyon használom, kezdődik a peca szezon inkább a 4x4-el mozgok
az hogy nem kell az nem a hozzáértés hiánya
ezek a dolgok igazándiból pont a hülyék miatt jöttek létre akik azt se tudják eldönteni mikor mennyire esik az eső 😂
egy eszköz azt csinálja amit én akarok hogy csinálja
ha nem akarok automata ablaktörlőt ne legyen, köze nincs a fejlett technikához
főleg úgy hogy a kocsi elmúlt 20 éves.....
a kipörgésgátló is idegfeszítő, nincs is benne az a szenzor ami intézi, azóta lehet vele sodortatni a kanyarokban 😂
Mindegyiken ott van, a szélvédő tetején a tükör mögötti dobozban.
De az eső érzékelőnek az a dolga hogy kalimpáljon. Sztem csak nem neked való ez a fejlett technika. Az is lehet cseréltek szélvédőt és vmi olcsó szar utángyártottat tettek be. Mer ugye hülyeség a drága gyári. Csak épp ennek lehet más a fénytörése
https://www.facebook.com/share/18D2ighoMc/
pedig még a szakaszos üzemmód gyakoriságát is be lehet állítani a karon lévő +- gombbal de 3 csepp esőtől megzavarodik és félbolond módon elkezd törölni
majd májusban teszek rá valami hellókitty matricát és az őszi esőkben már nem lesz gond
Bar amilyen fogyatekos vagy tuti kifogott rajtad az űrtrchnika.
persze nem neked, mert evvel nem tudnád szopatni magad 😂
mostanában nem vagyok aktív szervizelős
olyan keveset megy a kocsi hogy agyalunk azon hogy el kellene adni mert minek
a teslát úgy is a terepjáróval kell majd vinni a szervizbe mert a toyotán nincs horog 😄
pedig ott a karon a tekerőn az off de akkor se kapcsol ki
ha nem lennék lusta túrnék a bontóban egy astra időzítőt és nyugi lenne
de ha a matrica megoldja akkor az egyszerűbb
májusban megy műszakira utána felragasztok egyet, addig úgyse nagyon használom, kezdődik a peca szezon inkább a 4x4-el mozgok
lehet ismét nem megyek vele hetekig
Már reg meg kellett volna hercsegelned.
ezek a dolgok igazándiból pont a hülyék miatt jöttek létre akik azt se tudják eldönteni mikor mennyire esik az eső 😂
ha nem akarok automata ablaktörlőt ne legyen, köze nincs a fejlett technikához
főleg úgy hogy a kocsi elmúlt 20 éves.....
a kipörgésgátló is idegfeszítő, nincs is benne az a szenzor ami intézi, azóta lehet vele sodortatni a kanyarokban 😂
De az eső érzékelőnek az a dolga hogy kalimpáljon. Sztem csak nem neked való ez a fejlett technika. Az is lehet cseréltek szélvédőt és vmi olcsó szar utángyártottat tettek be. Mer ugye hülyeség a drága gyári. Csak épp ennek lehet más a fénytörése
szóval ha leragasztom akkor nem kalimpál össze-vissza az ablaktörlő az esőben?