Az özönvíz előtti használt szarjára amit most vett 20+ évesen a friccektől 😅 bár mire behozta és lepapirozta lett 2500 szóval ennyiért megvetette volna itthon is 😅
A Polgárnak volt egy videója akinek szintén van arrafelé háza és azt mutatta, hogy van egy fali aljzat amiről csak az autókat lehet tölteni és annak a havi díja kb. havi 15000ft-nak felel meg és korlátlan a töltés róla. Tényleg van ilyen? Mert akkor a napelem felesleges lenne. 🤔
Ha nem is hurrikan de nagyobb viharok siman kidontik a fakat aztan az egesz halozat aram nelkul marad. Nalunk 5 nap volt a leghoszabb a legutolso hurrican miatt. De voltak reszek tobb mint 1 hetig aram nelkul. Itt szinte letszukseg a generator.
A bejovo igen 200 Amper es 2x 120 V a lakasban a halozat kiveve a szarito, suto, klima es a kut szivattyu ami 240 V amit ugy kapunk a ket bejovo fazis megy a keszuletre. Ugy hivjak hogy split faze ami annyit jelent hogy az oszlopon a trafo 7200 Volbol csinal 240 Voltot es kozepen meg van csapolva es foldelve. 4 vezetek jon be, 2 fazis a fold es a nulla ami a megcsapolas de az is fold. Erdekes, de itt igy mukodik. Van egy 200 Amperos fo biztositek es azutan jonnek a kisebbek mint suto, klima, szarit, kut szvattyu, aljzatok, vilagitas stb....
Ja és nálunk amióta élek nem emlékszem egy napnál hosszabb áramszünetre, az is tíz évente van és előre be van jelentve általában. itt nem tart senki generátort...
Itt is halozatrol jon az aram. 😀 200 Amper a bejovo. A generatort ugy ertettem hogy ha elmegy az aram akkor az auto latja el a hazat arammal akar 2 hetig is nem kell a zajos generatort elokaparni mikor kell, es persze az meg nem fog beindulni
Ja es meg pozitivum hogy nem budos. Es ha ejszaka hazaerkezek nem ebresztem fel az egesz utcat.
Hát pedig az elektromos autók tényleg halkabbak, csak egy vadi új passatot ne Teklához hasonlíts, hanem mondjuk egy ID7-hez, vagy bármelyik német prémium villanyhoz de akár a bidéhez is. Gördülési zajjal nincs mit tenni, viszont a villanyosban nincs motorzaj.
Én anno azért nem vettem lexus is-300-at, mert belül hangosabb volt, mint a bmw, Tekla Y-t meg azért nem, mert a bidé halkabb volt.
Lehet hogy amerikában nem,de nálunk hálózatról jön az áram.Itt nem kell generátor.Csendes?Ez elég érdekes dolog,mert hát ezt mondják az elektromos autókra,aztán pl az is kiderült hogy egy tesla m3-ba nagyobb a menetzaj mint egy b8 passatba amiben egy dizel motor zörög.Na meg aztán az is csak egy amcsi betegség hogy minden ilyen nagy böszme ,teljesen értelmetlenül.
Ezer mas dolgot fel tudnek sorolni: 2 hetig ellatja villannyal a hazat az auto ha kell azaz a "generator" mindig keszen all. Minden reggel 80% azaz 560 km van a "tankba" igy nem kell benzinkutra menni. Nincs karbantartas, olajcsere stb....Csendes es a zene kivalo benne, tenyleg elvezheto. Nem rangat, nem zakatol . Tok olcso autozni es ha van napelem akkor majdnem ingyenes, persze levonva a napelem kolseget.
Azer vannak negativ oldala is. A toltes es koltsege ha nem otthon toltessz es ha sietsz akkor bosszusag.
Miért van az hogy a villanyosnál mindig csak a gyorsulás van felhozva érvnek?Ja tudom,mert mást nem lehet.Egyáltalén ki akar gyorsulgatni egy utánfutóval,cagy minek?
Kellenek,pont.Járnék de drágák a megtett km-ek aranyaban.Tehat meg mindig,fos fastra nem kell mert fos,villany meg mert draga.Pont.
Te meg rágd le a receptorjaid,az olcsobb.Vagy aludj állva.
ez süket duma csak
ha ennyi minden kacat kellene már régen villanyossal mászkálnál
felaksztanánk a teslára 5 futót egymás után 10 motorral akkor is legyorsulná a szarodat nyugger módban is
szóval ha ennyi mindenre tényleg szükséged lenne már régen vettél volna villanyost
de egy sóher genyó vagy aki mindig változtatja a paramétereit 😂
Oldalutközésnél kell a fuggön es az oldallégzsak,tovabba neha huzok futót pl motorral,ezert kell a 140 loerő,tovabba a sötétitett olda és hatdo uvegek meg az z automata fenyszoro,ablaktörlő is kell.De mivel veled ellentetben nekem van valos tapasztalatom kell a sokkal kényelmesebb ulés,a létező lábtér hatul es nem nyiszorog a kaszni a fos F hez képest.Es a jobb futomu is kell.
Neked meg van két lábad,lofaszt kell 4x4,az feledleges kiadas.
nem suv hanem 4x4
a 4x4 fontos mert néha pöcsig érő sár van, és azért ez mert ebben van hátul 200+centi hely
a hátizsák is jó lenne mert a peca cucc elférne benne, de abban nem férek el aludni, szóval ez nem jó hasonlítás
amúgy nekem az befektetés is, bármikor drágábban eladom mint amennyiért vettem, szóval nem csak kocsi hanem befektetés is, az adagolót meg már meg akarták venni 1 hónap alatt hozott volna 50 ezret
amúgy a te igényszintedhez az f astra is sokkal többet nyújtana mint amennyit igényelnél
a 6 légzsák szükséglet kamu nem ülsz egyszerre 2 helyen, szóval elég egy is aztán az megőrzi a fogaidat
esp meg csak a buziknak kell akik nem tudnak vezetni
ja és kivétel nélkül mindig azt hoztad fel egyedüli érvnek hogy a villanyos nem éri meg mert sosem hozza az árát vissza, ebből az következik hogy csak az gazdasági oldal számít, nem az a 20 feletti extra amivel több van benne mint ami lomot vettél
az f astra meg már vételkor gazdaságosabb mindentől, és minden hónapban termelte volna a 10 ezreseket a zsebbe, erre meg buziskodsz itt az esp-vel, amikor a villanyosban 10x több menetbiztonsági dolog van
Fogd mar fel hogy az igenyszintemhez képest a legolcsobbat veszem.
Ha belőled indulnal ki nem egy rozdaboglya suvval mennel dögleni a csatornapartra hanem kisétálnál egy hatizsakkal.
De mégsem teszed hanem megvetted a lomot,es meg az adagolot is hekkeled,tehat sok pénzt költesz.
Szoval nem még mindig nem a fostslicska f astra kell nekem 380 ert.
Hanem a 6 légzsakos,esp-s kényelmes h astra 1800ert.
Nomeg bemásolnád hol irtam le hogy KIZÁRÓLAG a gazdasagosság számit nekem.
Kivancsi vagyok mikor talalod meg ezt a mondatot az irasaimban.😆
Nálunk a suv a kombit meg az egyterűt váltotta le, azokból már szinte nincs egy se... mondanám, hogy a sedan is eltűnt, de azt a tesla elég jól visszahozta, meg voltak gyártók, akiknek mindig is a sedan volt az erőssége, például bmw 😃
Viszont könnyebb ceges teherként bevinni a vallalkozasba.
Es van az a reteg akinek imponál a bazinagy tank a laprugós himbálódzas meg a 14 literes fogyasztas.
A szomszed is egy tizeneves landcruiserrel jar,vicces mert a ducatomnak szebb a hangja reggel,es nem tudja lecsukni a garazsajtot.
nem az alternatíva a lényeg
mivel mindig azt mondod hogy azért nem kell a villany mert nem hozza vissza az árát, szóval csak és kizárólag a gazdaságosság a fontos, így az f astra lett volna az egyetlen épeszű alternatíva, hiszen olcsó, és a fenntartás is olcsó
szóval lehet tulok vagyok de te meg még mindig segghülye mert mindig aszerint változtatod a kritériumokat ahogy épp az adott helyzet megkívánja
A bejovo igen 200 Amper es 2x 120 V a lakasban a halozat kiveve a szarito, suto, klima es a kut szivattyu ami 240 V amit ugy kapunk a ket bejovo fazis megy a keszuletre. Ugy hivjak hogy split faze ami annyit jelent hogy az oszlopon a trafo 7200 Volbol csinal 240 Voltot es kozepen meg van csapolva es foldelve. 4 vezetek jon be, 2 fazis a fold es a nulla ami a megcsapolas de az is fold. Erdekes, de itt igy mukodik. Van egy 200 Amperos fo biztositek es azutan jonnek a kisebbek mint suto, klima, szarit, kut szvattyu, aljzatok, vilagitas stb....
Ja es meg pozitivum hogy nem budos. Es ha ejszaka hazaerkezek nem ebresztem fel az egesz utcat.
Én anno azért nem vettem lexus is-300-at, mert belül hangosabb volt, mint a bmw, Tekla Y-t meg azért nem, mert a bidé halkabb volt.
Azer vannak negativ oldala is. A toltes es koltsege ha nem otthon toltessz es ha sietsz akkor bosszusag.
Te meg rágd le a receptorjaid,az olcsobb.Vagy aludj állva.
ha ennyi minden kacat kellene már régen villanyossal mászkálnál
felaksztanánk a teslára 5 futót egymás után 10 motorral akkor is legyorsulná a szarodat nyugger módban is
szóval ha ennyi mindenre tényleg szükséged lenne már régen vettél volna villanyost
de egy sóher genyó vagy aki mindig változtatja a paramétereit 😂
Neked meg van két lábad,lofaszt kell 4x4,az feledleges kiadas.
a 4x4 fontos mert néha pöcsig érő sár van, és azért ez mert ebben van hátul 200+centi hely
a hátizsák is jó lenne mert a peca cucc elférne benne, de abban nem férek el aludni, szóval ez nem jó hasonlítás
amúgy nekem az befektetés is, bármikor drágábban eladom mint amennyiért vettem, szóval nem csak kocsi hanem befektetés is, az adagolót meg már meg akarták venni 1 hónap alatt hozott volna 50 ezret
amúgy a te igényszintedhez az f astra is sokkal többet nyújtana mint amennyit igényelnél
a 6 légzsák szükséglet kamu nem ülsz egyszerre 2 helyen, szóval elég egy is aztán az megőrzi a fogaidat
esp meg csak a buziknak kell akik nem tudnak vezetni
ja és kivétel nélkül mindig azt hoztad fel egyedüli érvnek hogy a villanyos nem éri meg mert sosem hozza az árát vissza, ebből az következik hogy csak az gazdasági oldal számít, nem az a 20 feletti extra amivel több van benne mint ami lomot vettél
az f astra meg már vételkor gazdaságosabb mindentől, és minden hónapban termelte volna a 10 ezreseket a zsebbe, erre meg buziskodsz itt az esp-vel, amikor a villanyosban 10x több menetbiztonsági dolog van
A tesom meg valami igen nyomorultul kicsi hunday-t berelt.
Ha belőled indulnal ki nem egy rozdaboglya suvval mennel dögleni a csatornapartra hanem kisétálnál egy hatizsakkal.
De mégsem teszed hanem megvetted a lomot,es meg az adagolot is hekkeled,tehat sok pénzt költesz.
Szoval nem még mindig nem a fostslicska f astra kell nekem 380 ert.
Hanem a 6 légzsakos,esp-s kényelmes h astra 1800ert.
Nomeg bemásolnád hol irtam le hogy KIZÁRÓLAG a gazdasagosság számit nekem.
Kivancsi vagyok mikor talalod meg ezt a mondatot az irasaimban.😆
Es van az a reteg akinek imponál a bazinagy tank a laprugós himbálódzas meg a 14 literes fogyasztas.
A szomszed is egy tizeneves landcruiserrel jar,vicces mert a ducatomnak szebb a hangja reggel,es nem tudja lecsukni a garazsajtot.
mivel mindig azt mondod hogy azért nem kell a villany mert nem hozza vissza az árát, szóval csak és kizárólag a gazdaságosság a fontos, így az f astra lett volna az egyetlen épeszű alternatíva, hiszen olcsó, és a fenntartás is olcsó
szóval lehet tulok vagyok de te meg még mindig segghülye mert mindig aszerint változtatod a kritériumokat ahogy épp az adott helyzet megkívánja