én megvettem a lítiumos akkut a robogóba 1x mentem vele ki a csatornapartra aztán letérdelt a robogó és eladtam egy kabát gombért
azóta ki van baszva a fészer egyik polcára az az akku, lehet már ki is sütötte magát nullára
Nekem mondjuk annyira nem meglepő hogy beindult a motorom, de azért az említésre méltó hogy most kezdte meg a 3. szezonját a SkyRich lítium akku probléma mentesen, és az első üzembe helyezést leszámítva bármi külső töltés nélkül, szabadban (tető alatt) tárolva most a sok mínuszos fokokban is.
Ja és télen egyszer kivettem a motorból, mert tesómék kocsija lerohadt, és ezt vittem indításhoz, illetve ezzel is ment haza.
derbi állt október óta, aztán 2. rúgásra indult
mondjuk az első rúgás szivató nélkül sikerült mert visszaugrott
kurva jó időnek tűnik de majd lefagyott a tököm a melegítőalsóban
Ma jó időnek néz ki, még kicsit melegszik aztán megkezdem a szezont. Igaz csak a környéken, de valahol el kell kezdeni. Megnézek pár autót hogy legyen értelme a benzin égetésnek, mert amugy még ki nem mozdulnék.
Valami kibaszott élhetetlen egy ember lehecc 🤣
Van amit nekem se akaródzik intézni, ilyen pl a bevásárlás, de hogy mindent az asszony intézzen, az kizárt :))
a pecás horgokat is az asszony veszi
mindent az asszony vesz mert nem járok boltba
múlt évben 1x voltam a lidl-ben de csak azért mert hideg volt és nem akartam a kocsiba fagyoskodni
gázolajat is az asszony hozza a peca kocsiba
mindezt azért mert cukorfalat vagyok
ahogy ezt egy csicska önszopató bútorárus gondolja 😂
nálunk nincs főnök mindenki azt csinál amit csak akar
szóval ha én pecázni akarok elmegyek pecázni, ha az asszony füvet akar nyírni akkor füvet nyír
de ha nekem hintázni van kedvem mert már nyomja a kanapé az oldalam akkor hintázok, és ha közben az asszonynak kertet van ásni kedve akkor ássa a kertet
ha nekem terepjáró kell azt veszek, ha az asszonynak toyota kocsi kell azt vesz
itt teljes a demokrácia
bár ezt te nem fogod megérteni mert örökké valaki csicskája voltál, szabad akarat nélkül
asszony választotta, mert neki kellett
mint írtam engem annyira érdekelt hogy 5 évig egy métert nem mentem vele
nőket meg könnyű átvágni
most is valami limlom villanyossal téblábol 😂
ez már ilyen volt amikor vettük
nej is szidta néha de leszartam mert vagy 5 évig egy métert se mentem a toyotával
bár most se sokat, amióta elvitték az opelt szerintem 200km nem mentem még vele
szerinted mennyit lehet hibázni egy 3 állású karral? 😂
van az alap amikor nem csinál semmit
egy katt lefelé akkor szakaszosan üzemel
két katt lefelé folyamatosan
a karon van egy tekerő amin van on-off meg a +-
és minden kombinációban ezt csinálja
szóval lehet nem értek hozzá ezért minden állás lett tesztelve és nincs több lehetőség
minden állásban az esőtől függően töröl és néha megbolondul
Mindent ki lehet kapcsolni.egyszerüen csak nem értesz hozzá. Legalább 8 ilyen képességekkel rendelkező autóm volt, mindet ki lehetett kapcsolni. Vidd el valakihez aki megmutatja hogy kell
De azért érdemes lenne ránézni.