Olyat ami nem küld emailt mert szerinte ott hagytál valami élőlényt?Egész biztosan. De a marhák ha már ennyire pengék akarnak lenni,legalább mennének biztosra.Ne egy leánderre higgye azt hogy élőlény ül ott.
Qrva anyját én múlt héten az autót se találtam meg a mélygarázsba. Beállznk a Mammutba a p2-re. 4 óra múlva mennénk az autóhoz a p2 re hát sehol nincs(kezeit széttáró) fél órát keresgéltem mire kiderült hogy a másik p2 N van mert van mammut 1 meg mammut 2 .(Fejét fogó) Pedig néhány éve voltam ott akkor valahogy előkerült az autó rögtön 😅
A BYD küldött nekem mailt, hogy bent hagytam a gyereket a kocsiban 🤣 be volt szuszakolva egy cserepes leander, és biztos mozgott a levele 😅 persze dudált is 😁
"Tisztelt BYD Járműtulajdonos!
2026-03-07 15:22. Az Ön autója BYD SEAL azt jelzi, hogy gyermekek vagy más élő testek maradhatnak az autóban, és ez biztonsági kockázatot jelent. Az ébresztő most be van kapcsolva. Kérjük, azonnal erősítse meg a helyzetet az autóban! Megjegyzés: A riasztást az ajtózár kinyitásával vagy bármely ajtó kinyitásával törölheti."
Jó is ez a AI 😅 néha én is visszasírom a Wartburgot.
ezt a konyhakészet egyből lehet főzni
a nyerset kell abálni meg mosogatni mert kb mint büdös
ezek a boltikak meg kezelve vannak hidroglén peroxiddal, szép fehérek és nem büdösek
a penny-s ráadásul tök gyorsan megfő, legutóbb is a köröm határeset volt a pacal meg teljesen jó volt
a 2.-ra már jól sikerül a pacalpörkölt, aki nagyon balfasz annak 3.-ra
a pennyben árult fagyasztott konyhakész pacal egész jó, ha akciós veszünk 10-12 kilót mellé 2-3 kiló köröm és lehet főzni
egy ismerős konyhás néni volt a suliban és amikor kidobálták az egészség károsító alumínium edényeket hozott egy bazi nagy lábost mindig abban főzzük, van vagy 2 centi vastag alja aztán nem ég le benne a pacal se
max a hagymával lehet tévedni mert mindenki másképp szereti
Nos valahogy ugy van ahogy irtad,kb 16-ban vettem meg,Akkor az elporladt O gyuruket csereltem a karbiban,jarogattam vele,majd 17 vegen meglett a street,beraktam a garazsba,21 ben mondom hat ha mindenki remüldözik a karbik emlitett halálárol szetkapom ujra.
De szerinted ezen mit kene kitakaritani?Komolyan?
Ezutan visszaraktam,es olyan havonta 3 gödöllői tizkilometetes menetet zavarok le vele,telen meg hat mindig elfelejtem.
Valszeg valami mágikus dolog lehet a garazsban,mert 21 óta eltelt 2-3e km es nem nyultam hozza,a heten is beindult.
Ertem en hogy baszogatni kell engem,de hat a hajtukanyar beveteledrol meg az abs nelkuli fekezesedrol nincs fenykep,szoval magyarazhatsz......... 🤣
Hát ha szaga van, én se... 😄
Mi is szeretjük a pörköltet, de azt még tudom csinálni otthon, pacalnak nem állok neki. Főztem már, nem is lett rossz, de az igazán profikkal nem versenyzett. Sok tapasztalat kell hozzá, meg jó alapanyag.
Hasonló a tapasztalat. Biztos lehet jót kapni, csak azt a pénzt nem adom meg érte, mert a lítiumos olcsóbb. Nálunk a buzi kereskedő dupla áron adja ugyan azt amit a németektöl fele annyiért rendeltem, szóval tuti akkuban is ez a helyzet.
Hát ott kezd kelentkezni a szar. Ti egyétek nyugodtan a pacalt.😅 Meg nem szándékozlak rábeszélni a nádasra mert legalább egy hülyével kevesebb 😆 Havi egyszer tuti arraugrunk. De a múltkor vissza kellett fordulni mert a parkolóba kilógott a sor. Ezek 70% a a pacalért megy oda. Nem is értem mi a jó a pacalba a még a szagát se szeretem 😅
"Tisztelt BYD Járműtulajdonos!
2026-03-07 15:22. Az Ön autója BYD SEAL azt jelzi, hogy gyermekek vagy más élő testek maradhatnak az autóban, és ez biztonsági kockázatot jelent. Az ébresztő most be van kapcsolva. Kérjük, azonnal erősítse meg a helyzetet az autóban! Megjegyzés: A riasztást az ajtózár kinyitásával vagy bármely ajtó kinyitásával törölheti."
Jó is ez a AI 😅 néha én is visszasírom a Wartburgot.
a nyerset kell abálni meg mosogatni mert kb mint büdös
ezek a boltikak meg kezelve vannak hidroglén peroxiddal, szép fehérek és nem büdösek
a penny-s ráadásul tök gyorsan megfő, legutóbb is a köröm határeset volt a pacal meg teljesen jó volt
a pennyben árult fagyasztott konyhakész pacal egész jó, ha akciós veszünk 10-12 kilót mellé 2-3 kiló köröm és lehet főzni
egy ismerős konyhás néni volt a suliban és amikor kidobálták az egészség károsító alumínium edényeket hozott egy bazi nagy lábost mindig abban főzzük, van vagy 2 centi vastag alja aztán nem ég le benne a pacal se
max a hagymával lehet tévedni mert mindenki másképp szereti
De szerinted ezen mit kene kitakaritani?Komolyan?
Ezutan visszaraktam,es olyan havonta 3 gödöllői tizkilometetes menetet zavarok le vele,telen meg hat mindig elfelejtem.
Valszeg valami mágikus dolog lehet a garazsban,mert 21 óta eltelt 2-3e km es nem nyultam hozza,a heten is beindult.
Ertem en hogy baszogatni kell engem,de hat a hajtukanyar beveteledrol meg az abs nelkuli fekezesedrol nincs fenykep,szoval magyarazhatsz......... 🤣
Mi is szeretjük a pörköltet, de azt még tudom csinálni otthon, pacalnak nem állok neki. Főztem már, nem is lett rossz, de az igazán profikkal nem versenyzett. Sok tapasztalat kell hozzá, meg jó alapanyag.