Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem zaklat, ha én is ott vagyok... akkor nincs egyedül a gyerek a kocsiba bezárva 🤣 nincs riasztás, nincs email...
De ugye ülni nem tud?
Szóval egy autóban elhelyezett növény miatt zaklat.És mi van,a harmadik email után hívja a 112-t mert leánder van az autóba?
De, élőlény, és szerintem több esze van, mint blődinek 🤣
A leander 180 cm magas, 10 kilós cserépben van, szóval nyomta az ülésérzékelőt... plusz mozgott is. Bepakoltam az utcán, aztán bezártam.
Mondom én hogy hülye biztos,a virágot ott felejtette.Vajon egy becsukott szúnyognál is küldi az emailt?
A leander nem élőlény?
Olyat ami nem küld emailt mert szerinte ott hagytál valami élőlényt?Egész biztosan. De a marhák ha már ennyire pengék akarnak lenni,legalább mennének biztosra.Ne egy leánderre higgye azt hogy élőlény ül ott.
Hát a Mammut nem parasztgyereknek való, aki eltéved egy bevásárló központban... 🤣 szerintem már odafelé szédültél az aszfaltozott úton 😁
...és tudsz venni manapság olyan autót, ami nem "hülyebiztos"? (persze a 10 éves passát kivételével)
Qrva anyját én múlt héten az autót se találtam meg a mélygarázsba. Beállznk a Mammutba a p2-re. 4 óra múlva mennénk az autóhoz a p2 re hát sehol nincs(kezeit széttáró) fél órát keresgéltem mire kiderült hogy a másik p2 N van mert van mammut 1 meg mammut 2 .(Fejét fogó) Pedig néhány éve voltam ott akkor valahogy előkerült az autó rögtön 😅
A fazekat?
Ne sírd vissza,azt mondtad sokkal jobb a mai technika.Én inkább csak azt mondom hogy a hülyéknek hülye biztos autóra van szüksége.
A BYD küldött nekem mailt, hogy bent hagytam a gyereket a kocsiban 🤣 be volt szuszakolva egy cserepes leander, és biztos mozgott a levele 😅 persze dudált is 😁
"Tisztelt BYD Járműtulajdonos!
2026-03-07 15:22. Az Ön autója BYD SEAL azt jelzi, hogy gyermekek vagy más élő testek maradhatnak az autóban, és ez biztonsági kockázatot jelent. Az ébresztő most be van kapcsolva. Kérjük, azonnal erősítse meg a helyzetet az autóban! Megjegyzés: A riasztást az ajtózár kinyitásával vagy bármely ajtó kinyitásával törölheti."
Jó is ez a AI 😅 néha én is visszasírom a Wartburgot.
ezt a konyhakészet egyből lehet főzni
a nyerset kell abálni meg mosogatni mert kb mint büdös
ezek a boltikak meg kezelve vannak hidroglén peroxiddal, szép fehérek és nem büdösek
a penny-s ráadásul tök gyorsan megfő, legutóbb is a köröm határeset volt a pacal meg teljesen jó volt
Szoktátok elő abálni, vagy egyből pörköltbe oszt' csá?
a 2.-ra már jól sikerül a pacalpörkölt, aki nagyon balfasz annak 3.-ra
a pennyben árult fagyasztott konyhakész pacal egész jó, ha akciós veszünk 10-12 kilót mellé 2-3 kiló köröm és lehet főzni
egy ismerős konyhás néni volt a suliban és amikor kidobálták az egészség károsító alumínium edényeket hozott egy bazi nagy lábost mindig abban főzzük, van vagy 2 centi vastag alja aztán nem ég le benne a pacal se
max a hagymával lehet tévedni mert mindenki másképp szereti
Ja es ez auchan 95-ös,lom kootla hodda nem kap premiumot.
Nos valahogy ugy van ahogy irtad,kb 16-ban vettem meg,Akkor az elporladt O gyuruket csereltem a karbiban,jarogattam vele,majd 17 vegen meglett a street,beraktam a garazsba,21 ben mondom hat ha mindenki remüldözik a karbik emlitett halálárol szetkapom ujra.
De szerinted ezen mit kene kitakaritani?Komolyan?
Ezutan visszaraktam,es olyan havonta 3 gödöllői tizkilometetes menetet zavarok le vele,telen meg hat mindig elfelejtem.
Valszeg valami mágikus dolog lehet a garazsban,mert 21 óta eltelt 2-3e km es nem nyultam hozza,a heten is beindult.
Ertem en hogy baszogatni kell engem,de hat a hajtukanyar beveteledrol meg az abs nelkuli fekezesedrol nincs fenykep,szoval magyarazhatsz......... 🤣
Hát ha szaga van, én se... 😄
Mi is szeretjük a pörköltet, de azt még tudom csinálni otthon, pacalnak nem állok neki. Főztem már, nem is lett rossz, de az igazán profikkal nem versenyzett. Sok tapasztalat kell hozzá, meg jó alapanyag.
Hasonló a tapasztalat. Biztos lehet jót kapni, csak azt a pénzt nem adom meg érte, mert a lítiumos olcsóbb. Nálunk a buzi kereskedő dupla áron adja ugyan azt amit a németektöl fele annyiért rendeltem, szóval tuti akkuban is ez a helyzet.
3 hetes frotir torolkozo. 🤣
az íze teljesen más 😁
A pacal olyan mint a frottir törölköző.....mit lehet azon szeretni😃
Hát ott kezd kelentkezni a szar. Ti egyétek nyugodtan a pacalt.😅 Meg nem szándékozlak rábeszélni a nádasra mert legalább egy hülyével kevesebb 😆 Havi egyszer tuti arraugrunk. De a múltkor vissza kellett fordulni mert a parkolóba kilógott a sor. Ezek 70% a a pacalért megy oda. Nem is értem mi a jó a pacalba a még a szagát se szeretem 😅