Zacskoban itt is volt kábel,de gazdagon,átvezetők,gyari csati,canbus atalakito,gps antenna,mikrofon,UsbA csati,kamera vezetékek,jack a kartamasz alatti aljzathoz,meg meg tudja fene mik.Van minden.
nekünk volt egy csomag abban voltak átalakító kábelok ilyen pár centis vackok
csak a kormány gombos dugóra nem volt jó
és csak 1x 25 perc volt az install, a második 25 perc a megfelelő az átalakító miatt volt
de ez csak egy dobozos tablett erősítővel nem volt kamera meg ilyenek, bár szerintem rá lehet kötni de itt vidéken mindenki bátran megy hátrafelé nem foglalkozunk avval ki vagy mi van hátul 😂
Az ronda,az opelbol opel lesz.Csak ez mr wang jobbrol az 5. dzsunka.
Viszont a sw meglepően osszszedett es flottul megy,gyorsan raakaszkodik a telefonra a BC-re,a canbus is megy neki,jok a kezeloszervek,es a kijelzo se gagyi.
Egyenlore fasza,meg kell mokolno valami jobbat a tolatokameraval mer egy kocka kamera eleg pronyo a csomagter ajton.
Mar talaltam rendszamvilagitasba felig integralt cuccot.
Szerintem nem kell keret,mert az egesz cucc elektronikai resze bekerul a feső muszerfal kozepi kijelző mögé,a regi kijelzo meg le a ketdines takaroba,aminek nem kell keret.
ehhez volt spéci keret ami a gyári helyére pont illett, formára is meg színre is
plusz ennél a légbeömlők a keret mellől egy mozdulatra kijönnek
csak a hozzá küldött kábelszett nem volt hibátlan
prémium opelt nem csináltam még, mondjuk más kocsit se
verso-ból olyan kurva sok van hogy csináltak hozzá méretpontos beépítő keretet, igaz valami 30 körüli pénz volt az a kis picsa műanyag
Nemigen,a német prémium ragaszkodik a kettéosztott radióhoz,szoval van a kétdines radio fizikai gombokkal,meg fenn a muszerfal kozepin a tetrisz minosegu kijelzo,amin minden megjelenik,a radicsatornatol a BC infokig minden.
Ezert azt a nyüves kijelzőt ki kell venni es a kapott panelba berakni,igy lekerul a radio helyere.
Be kell rakni a mikrofont es a gps antennat is,a tetokarpit ala benn kozepen az uveg ele.Es a tolatokamera kabelt is hatra kene vinni.
Par visszajrezes szerint szet kell kapni rendesen,valszeg nem annyira prok mint te.
Igy nem eleg a radio ki,motyot be dolog.
Szoval kivancsi leszek hogy kell.
olyan toyotába mint a miénk kb 20-25 perc volt betenni
meg utána még egyszer ennyi mert a kormány felöl jövő kábel csatlakozóval mégsem volt kompatibilis az átalakító kábel
nálunk az asszony csak azt veszi észre amikor kifogy az ablakmosó
ezen kívül kb semmit, szerintem ha felnin menne az se tűnne fel neki
de ott az egész család be van oltva műszaki ismeretek ellen 😂
én minden melóhelyen törekedtem arra hogy az elvárt minimumot hozzam lehetőség szerint minél kevesebb hibával
egyedül a vasasoknál estünk néha túlzásba a melóval
engem egy főnök se dicsérgessen, de ne is basztasson túl sűrűn, néha kell mert akkor nem bíz meg egy extra bónusz faszsággal se 😆
Nálunk mondjuk az egyik ablakmosó pont emiatt esett le a 3. emeletről. Úgy gondolta időpazarlás legalább egy biztosítási ponton kikötni magát, átsétál ő bekötés nélkül.
Azon lehet hogy nem, de a Renault Zoe-n nagyon látszik az összenyomódáson ha nincs elég nyomás. Előbb kiszúrja az asszony is, mint a nyomásmérő szólna.
csak a kormány gombos dugóra nem volt jó
és csak 1x 25 perc volt az install, a második 25 perc a megfelelő az átalakító miatt volt
de ez csak egy dobozos tablett erősítővel nem volt kamera meg ilyenek, bár szerintem rá lehet kötni de itt vidéken mindenki bátran megy hátrafelé nem foglalkozunk avval ki vagy mi van hátul 😂
Viszont a sw meglepően osszszedett es flottul megy,gyorsan raakaszkodik a telefonra a BC-re,a canbus is megy neki,jok a kezeloszervek,es a kijelzo se gagyi.
Egyenlore fasza,meg kell mokolno valami jobbat a tolatokameraval mer egy kocka kamera eleg pronyo a csomagter ajton.
Mar talaltam rendszamvilagitasba felig integralt cuccot.
ezek a melók olyanok mint a boroskólás hányás, nehezen indul meg de utána gyorsan megvan
plusz ennél a légbeömlők a keret mellől egy mozdulatra kijönnek
csak a hozzá küldött kábelszett nem volt hibátlan
prémium opelt nem csináltam még, mondjuk más kocsit se
verso-ból olyan kurva sok van hogy csináltak hozzá méretpontos beépítő keretet, igaz valami 30 körüli pénz volt az a kis picsa műanyag
Ezert azt a nyüves kijelzőt ki kell venni es a kapott panelba berakni,igy lekerul a radio helyere.
Be kell rakni a mikrofont es a gps antennat is,a tetokarpit ala benn kozepen az uveg ele.Es a tolatokamera kabelt is hatra kene vinni.
Par visszajrezes szerint szet kell kapni rendesen,valszeg nem annyira prok mint te.
Igy nem eleg a radio ki,motyot be dolog.
Szoval kivancsi leszek hogy kell.
meg utána még egyszer ennyi mert a kormány felöl jövő kábel csatlakozóval mégsem volt kompatibilis az átalakító kábel
ezen kívül kb semmit, szerintem ha felnin menne az se tűnne fel neki
de ott az egész család be van oltva műszaki ismeretek ellen 😂
egyedül a vasasoknál estünk néha túlzásba a melóval
engem egy főnök se dicsérgessen, de ne is basztasson túl sűrűn, néha kell mert akkor nem bíz meg egy extra bónusz faszsággal se 😆