megjött a válasz az útkezelőtől. Csodák csodájára ez mindössze 1 hét alatt megvolt. A védás beleszaladásomat meg 2 hónap alatt tudták kiküldeni. na most már mind1. Közkívánatra tudom közölni a levél tartalmát ha kíváncsiak vagytok ha több igen lesz mint nem akkor belinkelem 😅
Hát igen,ezért jó az autó hogy olyan helyre menjen az ember ahok nincs három méterenként ember,mint mondjuk ez,pl arra a szigetre áteveztem sup-on.Ja,meg nagyon régen vokt az hogy mi pokrócon feküdtünk volna,napozóágyak,napernyő......
Hát én már nem homokozok, abból kinőttem, de nemsokára következik, mert az unokám 8 hónapos 😃 a strandokat kerüljük, pokrócon fekve égetik magukat 50 faktorossal agyig bekenve, egymástól három méterre, az nem a mi világunk 😁 de ahol lakunk az tulajdonképpen az egész egy strand, csak nagyon sok hely van. jet ski az többször volt, de az utóbbi 10 évben úgy megdrágult, hogy annyit már nem szánok rá, meg az is addig volt érdekes, míg vittem a gyerekeket.
Leszarom halálos is lehet a marása. Pont a verandán piázunk 3 család. Szerencsére a gyerekek már lefeküdtek éjfél felé lehetett mikor a csapat egy hölgy tagja ment volna be wczni mondja, hogy a félhomályba látott valami kígyószerűt. Felpattantunk mindannyian menet közben én a dinnyéből kiemelten a bárdot. Felkapcsoltuk azon teraszrész lámpáját. míg a többiek azon tanakodtak mi legyen én odamentem lecsapni a fenevad fejét 😆 Természetesen fél csont hótton nem sikerült azonnal az első csapás után támadóállásba lendült a vipera és sziszegett. Nem hagytam neki időt a gyilkos bárd mint a géppuska úgy viselkedett a kezembe. Vagy 15 szőr biztos lesúlytottam félelmembe csak úgy szikrázott a járólap. 😅 Felaprítottam mint egy szusit. Van róla videó meg fênyképek is. Mert, hogy a többi haver úgy járult hozzá a gyilkos fenevad eltávolításához, hogy én mentem az első vonalba ők meg mögüllem kameráztak 😅 Egyébként utána hősként tiszteltek 😅 Másnapi pálinkázás keretében megmutattuk a felvételt a házigazdának aki annyit mondott veri déndzsörusz. Mikor kérdeztük, hogy mi a protekt? Annyit mondott, hogy drink, klóz de dór end indzsoj 😅 Horvátországba, hogy mi a szabály a viperára nem tudom. Annyit tudok a múlt században vérdíjat fizettek a fejére ha bemutattad. Kb. Egymillió viperát nyírtak így ki. De még mindig sok van. Az utóbbi 6 alkalomból 3 szor találkoztam viperával az utolsóval már tényleg majdnem a hàlószobàba. Egyik család ezért sem jön többek között. Megmondom őszintén én is tartományos vagyok amikor egész nap papucsban és strandgatyában sétálgatunk. Az urbexelést a hegymászást és mindenféle bozótos helyeket kerülök azóta(, Kezeit széttáró) Itt van az, hogy inkább autóból mérő rendőrt látnék mint viperát. Sajnos viperával szinte rendszeresen találkozok. Mellettünk 20 km re a nemzeti parkban paklencián ahol régen a winettú filmeket is forgatták halálra mart egy 6 éves kisfiút. Én már az autóból is úgy szállok ki, hogy Dobogok, hogy eltakarodjanak. Ezen a hülye magyarországon meg van ahol tenyésztik is őket(fejét fogó)
Hát ha csak lekorlátozzuk görögországra.Átúszni egy szigetre?Majdnem,sup-al szoktunk átevezni,ha azon a helyen vagyunk ahol ez lehetséges,aztán ha még a víznél maradunk akkor jetsky van egy egy nap,motorcsónak bérlés,de a sup az jó,nagyon sok jó helyre el lehet vele jutni,ahol érdemes búvárkodni is,persze azért túrjuk a homokot is a gyerekekkel,aztán van hogy csak döglök egy órát a napozóágyon,egy kis úszás egy kis foci.Aztán van nap mikor nincs strand,akkor megyünk valami városi programot csinálni,esetleg egy egésznapos hajótúra,meteorák ilyesmi,de van nap hogy otthon maradunk és sütögetünk a helyiek által elkészített húsokból.Ja,és szinte sosem megyünk ugyanarra a strandra kétszer.Este jön a séta vacsorával egybekötve,játszótér süti fagyi,vagy biciklivel megyünk egy kört......hát ilyesmi dolgok.
Meséjj má, mi neked az aktív pihenés görögben? minden nap átúszol egy szigetre? 😅 Mert hogy hüjje pipinek a csónakázás meg a horgászat "aktív", az OK, de neked?
igen