szerintem sosem voltak fényes csillagok az égen csak jó helyen jó kapcsolatokkal rendelkeztek. Mindent megcsinált az alvállalkozók hada piaci áron a túlárazást meg lefölözték azt szétrisztelték. Soxor úgy van ám ez, hogy a főválalklozó neresnek van egy céges bankszámlája amit folyamatosan kitöm az állam esetleg valami panellakásba bejegyezve székhelyként egy irodája oszt csókolom. Minden termelő eszköz az alvállalkozók kezén van aztán ők vagy ki lesznek a végén fizetve vagy nem(kezeit széttáró) Ez mindig azon múlott, hogy a felsőkörös osztozkodás után maradt e meg valami az állami finanszírozásból 😂 Mondjuk ez régen volt így aztán rájött a sok kapzsi gerinctelen majom, hogy állami tenderbe már nem találnak alvállalkozót mert nincs már az a zálogos marha aki ingyen melózik sőt az elvégzett munka után még inge gatyája is ráment. 😆 Pedig de sok ilyen állami beruházás volt régebben. Megyeri híd a mái napig nincs kifizetve, mint ahogy a tisza menti szükségtározók sem talán az utolsó húzások között volt a határ menti derót kerítés az is társadalmi munkába készült 😁 aztán egyszer csak elfogytak az idióták és nem maradt alvállalkozó semmire(kezeit széttáró) úgy 2015-16 ra változtattak is a törvényen a körbetartozásokról ezzel biztosítva a leendő alvállalkozókat ha jöttök nekünk dolgozni akkor ki lesztek fizetve. Azóta lett valamennyi becsülete az alvállalkozóknak és kezdtek tisztességesen keresni mert rájött a neres politikus meg a neres fővállalkozó is ha nem lesz aki elvégzi a melót nem tudnak milyen indokkal pénzt lopni 😅
ez az átállásos dolog kezd ilyen alusipkás gondolkodásnak tűnni(gondolkodós)
Ez a balásy tuti nem rúg labdába legfeljebb a böribe. Aztán petya átveszi e a tv2-őt vagy sem a jövő zenéje. lesz e 500 munkahelyvesztés az meg szintén. Előbb utóbb a tiszának is kell propaganda tv. Azt nem gondoljuk, hogy bármelyik orgánum is politikai elhivatottság nélkül csak az igazságot fogja közvetíteni innentől kezdve(fetrengős) Pont ugyanúgy lesz kormány és ellenzéki média. Azt, hogy ezeknek mi lesz a nevük jobb meg baloldal az teljesen mind1. Elvileg kézenfekvő dolog volna egy meglévő infrastruktúrát tovább vinni de politikailag szerintem petyának egy öngyilkosság lenne ha a tv2-őt a hóna alá csapná azt az lenne a szócsöve a későbbiekbe. Csinálnak ezek maguknak vadonat újat új nevekkel. (kezeit széttáró) Ahhoz képest, hogy a fideszre szavaztam kéjes élvezettel olvasom nap mint nap melyik neres, hogy menekül, hogy bújkál meg hogy dobja fel a másikat 😅 Petya fejére még fel sem került a korona ezek a neresek már félig fel is falták egymást. 😆
Dehogy fogjat,atallnak.Csak most mas lesz a főni.
Meg lesz par ilyen filmszinházas mukso.
Az egyszeri szavazo aki ezeknél melozik meg ugy jar mint annak az 500 dolgozonak es meg jopar bedolgozo vallalkozas tulajnak a tiszas fele-haromnegyede hogy amikor jönne a fizetes,a telefon nem csenget mert a zarolt vagyonbol nem gyun a havi.
Es elkezd gondolkodni hogy a valasztas utani euforia most munkakeresesbe csap át.
De legalabb a facen lehet bilincs-bilincs-racs-racs-ot posztolni.
Amiről te beszélsz az a szabad piac. Amit rogán meg balásy csinált az meg lopás. Te vagy erre a legérzékenyebb, hogy ini puhos testét a te tb ből gyógyítják. Na az szjadból meg rogán adott balásynak 1700 mrd os megbízást ez bele került a valóságban 200 mrd ba balásy megtarthatott 100 mrdot a többi 1400 mrd meg zsebrerakták rogánék vityáék(kezeit széttáró) Ezt a tehetséges gyereket most magára hagyták, ahelyett, hogy rég küföldön élné az életet ahol sose találnák meg ö lesz az első aki szépen elkezdi felnyomogatni a nagy vadakat.
Olyan nincs, hogy drága. Van pár hatósági áras termék, de az most más, mindennek annyi az ára, amennyiért el tudják adni. A szobafestő miért kenne ki egy szobát 10 ezerért, ha folyamatosan van annyi munkája még 50 ezerért is, hogy dolgozhat mindig? Vagy ha talál 100 ezerért is fizetőképes megrendelőt, én sem kenném 10 ezerért. Ha nem fizetnek többet, csak keveset, akkor annyiért kenném.
Azt nem nagyon értem, hogy drága, legfeljebb azt, hogy kevesebben tudják elérni. Egynél érzek problémát, ha lefizetnek a kormányban valakit, hogy a törvényi környezetet úgy alakítsák, pl. a villamos mérőhelyek létesítésekor.
Tudod ez már olyan formaság, hogy ki vannak borítva a lapok a pókerasztalon petya kezében a pikk royal, amivel szemben van egy alacsony pár mihazánktól meg egy magas lap szóval már csak arra vár, hogy az osztó betolja elé a zsetonkupacot 😅
Addig is nézzük meg még egyszer balásy úr sírós videóját ahogyan a TV2 sírva ingyen neki adja petyának csak le ne csukják 😆 A hülye nem tudja, hogy minden valamirevaló neres már éli a boldog nyugdíjas éveit panamán április 13 óta 🤣
Ez a balásy tuti nem rúg labdába legfeljebb a böribe. Aztán petya átveszi e a tv2-őt vagy sem a jövő zenéje. lesz e 500 munkahelyvesztés az meg szintén. Előbb utóbb a tiszának is kell propaganda tv. Azt nem gondoljuk, hogy bármelyik orgánum is politikai elhivatottság nélkül csak az igazságot fogja közvetíteni innentől kezdve(fetrengős) Pont ugyanúgy lesz kormány és ellenzéki média. Azt, hogy ezeknek mi lesz a nevük jobb meg baloldal az teljesen mind1. Elvileg kézenfekvő dolog volna egy meglévő infrastruktúrát tovább vinni de politikailag szerintem petyának egy öngyilkosság lenne ha a tv2-őt a hóna alá csapná azt az lenne a szócsöve a későbbiekbe. Csinálnak ezek maguknak vadonat újat új nevekkel. (kezeit széttáró) Ahhoz képest, hogy a fideszre szavaztam kéjes élvezettel olvasom nap mint nap melyik neres, hogy menekül, hogy bújkál meg hogy dobja fel a másikat 😅 Petya fejére még fel sem került a korona ezek a neresek már félig fel is falták egymást. 😆
Meg lesz par ilyen filmszinházas mukso.
Az egyszeri szavazo aki ezeknél melozik meg ugy jar mint annak az 500 dolgozonak es meg jopar bedolgozo vallalkozas tulajnak a tiszas fele-haromnegyede hogy amikor jönne a fizetes,a telefon nem csenget mert a zarolt vagyonbol nem gyun a havi.
Es elkezd gondolkodni hogy a valasztas utani euforia most munkakeresesbe csap át.
De legalabb a facen lehet bilincs-bilincs-racs-racs-ot posztolni.
Azt nem nagyon értem, hogy drága, legfeljebb azt, hogy kevesebben tudják elérni. Egynél érzek problémát, ha lefizetnek a kormányban valakit, hogy a törvényi környezetet úgy alakítsák, pl. a villamos mérőhelyek létesítésekor.