Kiélezett helyzet?Hol?Szóval összegezzük,vannak a fiatal mihazánkosok,akik a tiszára szavaztak,és vannak az idős mihazánkosok azok meg a fideszre.Tehát a fiatal és idős mh-os nem csinált mást mint kiütötték egymás szavazatát,ahelyett hogy mindkettő a mh-ra szavazott volna.
Van a róóóssz diktatúra, meg van a jóóó diktatúra. Amikor a véleményedért, vagy azért mert dolgoztál a leköszönő kormánynak börtönnel fenyegetnek újságírókat, az a jóóó diktatúra, meg jogállamiság.
nem biztos, hog y2027-ig a jelenlegi formájában fenn tud maradni az únió. Egyenlőre mercz támogatottsága 23% nézegesd a külpolitikát is buknak ki a dolgok mióta nem tudnak vitya mögé bújni az euban 🤣
nem vagyok tisza szimpatizáns én mi hazánk szimpatizáns vagyok azzal a több száz ezer emberrel aki most nem szavazott a mihazánkra. Csak ha néznél toroczkait a választások után is tűpontosan elmondja, hogy mi történt. és biztosan így volt mert én is így cselekedtem. Szóval a fiatal mh szimpatizáns jelentős része a tiszára szavazott, hogy orbán ne a középkorú réteg meg mint én meg a fideszre szavazott, hogy tisza ne. Ezt toroczkai látta csak te vagy az ilyen hülye aki ezt nem látja. legalább még egyszer ennyien szavaztak volna az mH ra hanem lett volna ilyen kiélezett a helyzet. persze utólag derült ki, hog y nem volt kiélezett a világméretű fideszes síbolást már nem tolerálta a nép mivel szarabbúl él mint akár a 2022-es választások előtt. Persze ezt is elmondtam ez nem csak a vitya hibája hanem a világgazdasági helyzet alakulása de szelektíven olvasod amit írok arról meg én nem tehetek.
Hát most pár napot nem dolgoztam hirtelen a saját projektjeim kifogytak szerencsére holnap kezdem a szomszéd házának a vakolását 😅
Már várom(meghajlós) Ezeket a holt tőkéket olyan hülyék mondják mint a kulcs szoftveres faszi. A néhány éve 15 misibe került ingatlanjaim most 40-45 úgy hogy évente 1 + misit hoznak de az nyílván már csak hab a tortán. Jelen pillanatban átlagosan 1 hónap alatt tudom mobilizálni az ingatlanjaimat körülbelül ennyi most az eladási ideje. Most pont ilyenbe vagyok a sok lépcsőseket adom el és vadonatúj földszintieket vásárolok belőle. Most pl. kettőt is vettem ami még előreláthatólag decemberbe lesz kész. A kettő most 10-el többér kerül eladásra mint amennyiért én az előszerződést kötöttem elsőként a lakóparkban. Szerintem ezeket a holt tőkés mobilizálhatóságos dolgokat hagyd meg nekem inkább rakosgasd össze felé a bútoraidat, hogy tudjad fizetni a bérletit 🤣
Az pontosan így van. És szépen is hangzik.
Viszont azt ne felejtsük már el,hogy a magyarországi megtakarítások 90%-a a 10% leggazdagabb zsebében pihen.
Így egy picit árnyaltabb a kép.
a miérteket is kell nézni
pl a csok meg a mindenféle egyébre kiszórtak sok pénzt
mellé sok hitelt is
van pénz van bőség
de
a hiteleket vissza kell fizetni, és ahogy fizeti vissza a nép úgy lesz egyre kevesebb a forgalomban
és minél jevesebb pénz van forgalomban annál szarabbul élünk
majd ha nem lesz olyan réteg akinek több hitelt tudnak adni mint amennyivel csökken pénz állomány érezhető lesz a recesszió
emiatt is volt ez a sok esztelen lakásra fordítandó pályázatos pénz már a nyuggereket is beszélték rá a költésre
kis támogatás ami miatt elköltötték a megtakarításokat plusz kellé hitel mert havonta nőt mindennek az ára
ja a csatornapart
itt sok embert látni igaz többségében a szegényebbeket de úgy gondolom ez az igazi indikátor
pl te csak azt látod hogy jólét van mert olyan helyekre fogsz menni dolgozni ahol van pénz
zoli is azt látja hogy bőség van hiszen egyre több ember megy bútort venni
de azt nem látjátok hogy ha kész a villany megvan a bútor akkor 10+ évig nincs nagyon költés mert vissza kell fizetni a kölcsönt
szóval most a lassú felívelési szakaszban vagyunk de hamarosan beszakad az emelkedés, mint eddig mindig
mondanám hogy erre térjünk vissza 8-10 év múlva de addig úgy is megfejelek egy mozdony ütközőt szóval nem lenne tartalmas a társalgás
Pont ezek amiben nincs mozgaster,27 tol levallas van a muszkarol,es amig nincs megszavazva a migranspaktum addig nincs unios penz se.🤣
Ja es a ner feleszmelo fele/ haromnegyede hirtelen megtalalta az arado tiszat,es marad. 🤣
Te hirdetted az igét hogy csak a Mi Hazánk,közben a fideszre szavaztál,mindezt úgy hogy közben meg tisza szimpatizáns vagy,bármit el tudok rólad képzelni ezek után.Mert hogy hithű nem vagy az biztos
Mivel egy 3 agysejtel létező biologiai szervezet vagy,ezert feltetelezem hogy a jol élnek kifejezes sem megy.
Milyen meroszam,milyen kriteriumok a jo elet?
Nezzuk teged,egy alacsony pocakosodo proli vagy aki olcso konfekcioruhakban egeszsegtelenul el,de van elegendo elkoltheto penze,viszont spuroskodasbol egy tehatautoval jar kommersz turistahelyekre,a sok penz mind ingatlanba van forgatva ami halott tőke,nem tudid mobilizalni ha szukseg ugyhozza,es meg annyira proli is vagy hogy elvezed a felujitas szenvedeseit a tizedikre cipekedessel meg a falcsiszolassal,ahelyett hogy alvallalkozora biznad.
Es mielott nekem elkezdenel relativizalni en tavalyelott cipekedtem utoljara a tizedikre,inkabb miafom tehertaxisnak,es ok hogy mindennap itt vagyok a boltban,de nem glettelek meg budit rakok be hanem vevoket radumalom mit vegyenek sok prnzert.
Most kevesebb jon be holnap tobb,van fenn-lenn,a tavalyi 20% al jobb iden 30 al roszabb,de motorral megyek nyaralni nem egy hulladek kamutoyota furgonnal proliskodok.
Egyébként engem az energiaár változás és a migránskérdés ami érdekel. Ha ezek rendbe lennének az se érdekel, hogy ezek is lopnak. Olyan úgy sincs, hogy a hatalmon lévő nem lop(kezeit széttáró)
A köpcösről pont az előbb írtam talán ha ezer évente születik ilyen tehetséges vezető. De ő sem csinált mindent jó. Ha nem jár elől példával a lopásban a holdudvar is kézben tartható lett volna.
Azért ezt összefüggéseiben kell nézni. Lehet rengeteg auto lett hitelre, de annyit nem gyüjtött be a bank az emekjedett vásárlés mellett se, mint a kétezres években, és senki nem hangoztatta higy a kamat több mint az auto ára mint elötte. Továbbá mindemellett az uj auto mellé elkezdtek vásárolgatni tévét telefont lakásra költeni és minden évben utazni tengerpartra. Lehet te ezt nem látod a csatornapartrol, de azontul szemmel láthato volt az utobbi tiz évben
egy mérlegre kíváncsi lennék
vagyon és tartozás egybevéve
ha ez plusszos akkor volt előrelépés
a tartozást érdemes úgy nézni hogy mennyit kell visszafizetni, legfőképp mert elég sok hitelünk kedvezőtlen feltételekkel lett felvéve
amíg ez nincs meg teljesen értelmetlen arról beszélni hogy volt-e előrelépés
mert ugye ha veszek hitelre egy 40 millás kocsit akkor tehetem a gazdagot hogy mekkorát nőt az anyagi helyzetem közben meg van -15 milla amit kifizetek kamatra a következő 10 évben
szóval kurvára nem lettem gazdagabb csak azt hiszi rólam mindenki
Mivan. Neked is szóltak, hogy átvennék az üzleteidet, mert nagyon nyomod a fideszes dumát? 🤣
Mondjuk ha az volt a célja a Fidesznek hogy szétlopja a nemzeti vagyont, akkor igen szarul csinálta, mert miközben jól éltünk, kezelte a nem kicsi válságokat, közben nem kicsit gyarapodott is. Szóval a Fidesz ezt is elbaszta, de majd Petya megmutatja.
Meg aztán az a slep aki csak a pénz miatt törleszkedett, az most versenyt futnak egymással hogy tudnak minél gyorsabban ráakaszkodni a Poliskáékra. És hát ők a dörzsötebbek, nem a sógor, meg a vérbíró anyuci, aki Petikével elnéző a részegen telefont lop, de mindenki mást börtönnel fenyeget a kellemetlen igazságokért.
Azert az erdekes hogy a sogor-koma-haver,megtert oligarha,egypartrendszer mind belefer aprilis 12 tol.
Mer igy volt regen is,csak a tabla kek lett rajta.
Nektek a kopcos nem tetszett nem a lopas es a diktatura. 🤣
Már várom(meghajlós) Ezeket a holt tőkéket olyan hülyék mondják mint a kulcs szoftveres faszi. A néhány éve 15 misibe került ingatlanjaim most 40-45 úgy hogy évente 1 + misit hoznak de az nyílván már csak hab a tortán. Jelen pillanatban átlagosan 1 hónap alatt tudom mobilizálni az ingatlanjaimat körülbelül ennyi most az eladási ideje. Most pont ilyenbe vagyok a sok lépcsőseket adom el és vadonatúj földszintieket vásárolok belőle. Most pl. kettőt is vettem ami még előreláthatólag decemberbe lesz kész. A kettő most 10-el többér kerül eladásra mint amennyiért én az előszerződést kötöttem elsőként a lakóparkban. Szerintem ezeket a holt tőkés mobilizálhatóságos dolgokat hagyd meg nekem inkább rakosgasd össze felé a bútoraidat, hogy tudjad fizetni a bérletit 🤣
Viszont azt ne felejtsük már el,hogy a magyarországi megtakarítások 90%-a a 10% leggazdagabb zsebében pihen.
Így egy picit árnyaltabb a kép.
pl a csok meg a mindenféle egyébre kiszórtak sok pénzt
mellé sok hitelt is
van pénz van bőség
de
a hiteleket vissza kell fizetni, és ahogy fizeti vissza a nép úgy lesz egyre kevesebb a forgalomban
és minél jevesebb pénz van forgalomban annál szarabbul élünk
majd ha nem lesz olyan réteg akinek több hitelt tudnak adni mint amennyivel csökken pénz állomány érezhető lesz a recesszió
emiatt is volt ez a sok esztelen lakásra fordítandó pályázatos pénz már a nyuggereket is beszélték rá a költésre
kis támogatás ami miatt elköltötték a megtakarításokat plusz kellé hitel mert havonta nőt mindennek az ára
ja a csatornapart
itt sok embert látni igaz többségében a szegényebbeket de úgy gondolom ez az igazi indikátor
pl te csak azt látod hogy jólét van mert olyan helyekre fogsz menni dolgozni ahol van pénz
zoli is azt látja hogy bőség van hiszen egyre több ember megy bútort venni
de azt nem látjátok hogy ha kész a villany megvan a bútor akkor 10+ évig nincs nagyon költés mert vissza kell fizetni a kölcsönt
szóval most a lassú felívelési szakaszban vagyunk de hamarosan beszakad az emelkedés, mint eddig mindig
mondanám hogy erre térjünk vissza 8-10 év múlva de addig úgy is megfejelek egy mozdony ütközőt szóval nem lenne tartalmas a társalgás
Ja es a ner feleszmelo fele/ haromnegyede hirtelen megtalalta az arado tiszat,es marad. 🤣
Milyen meroszam,milyen kriteriumok a jo elet?
Nezzuk teged,egy alacsony pocakosodo proli vagy aki olcso konfekcioruhakban egeszsegtelenul el,de van elegendo elkoltheto penze,viszont spuroskodasbol egy tehatautoval jar kommersz turistahelyekre,a sok penz mind ingatlanba van forgatva ami halott tőke,nem tudid mobilizalni ha szukseg ugyhozza,es meg annyira proli is vagy hogy elvezed a felujitas szenvedeseit a tizedikre cipekedessel meg a falcsiszolassal,ahelyett hogy alvallalkozora biznad.
Es mielott nekem elkezdenel relativizalni en tavalyelott cipekedtem utoljara a tizedikre,inkabb miafom tehertaxisnak,es ok hogy mindennap itt vagyok a boltban,de nem glettelek meg budit rakok be hanem vevoket radumalom mit vegyenek sok prnzert.
Most kevesebb jon be holnap tobb,van fenn-lenn,a tavalyi 20% al jobb iden 30 al roszabb,de motorral megyek nyaralni nem egy hulladek kamutoyota furgonnal proliskodok.
vagyon és tartozás egybevéve
ha ez plusszos akkor volt előrelépés
a tartozást érdemes úgy nézni hogy mennyit kell visszafizetni, legfőképp mert elég sok hitelünk kedvezőtlen feltételekkel lett felvéve
amíg ez nincs meg teljesen értelmetlen arról beszélni hogy volt-e előrelépés
mert ugye ha veszek hitelre egy 40 millás kocsit akkor tehetem a gazdagot hogy mekkorát nőt az anyagi helyzetem közben meg van -15 milla amit kifizetek kamatra a következő 10 évben
szóval kurvára nem lettem gazdagabb csak azt hiszi rólam mindenki
Mondjuk ha az volt a célja a Fidesznek hogy szétlopja a nemzeti vagyont, akkor igen szarul csinálta, mert miközben jól éltünk, kezelte a nem kicsi válságokat, közben nem kicsit gyarapodott is. Szóval a Fidesz ezt is elbaszta, de majd Petya megmutatja.
Meg aztán az a slep aki csak a pénz miatt törleszkedett, az most versenyt futnak egymással hogy tudnak minél gyorsabban ráakaszkodni a Poliskáékra. És hát ők a dörzsötebbek, nem a sógor, meg a vérbíró anyuci, aki Petikével elnéző a részegen telefont lop, de mindenki mást börtönnel fenyeget a kellemetlen igazságokért.
Nemzeti vagyon szétlopása:
http://youtu.be/iQLS0y9ofoI
És ez is egy elég intelligens riport a témában:
http://youtu.be/lNt-VUW5pkM
Mer igy volt regen is,csak a tabla kek lett rajta.
Nektek a kopcos nem tetszett nem a lopas es a diktatura. 🤣