Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szart se ér hang nélkül.Kb a buziknak való.
https://youtube.com/shorts/FRR...
Pedig az a legjobb😀mondjuk nem teslaval......
Az értelmetlen gyorsítgatásokról.
a gumiról?
Ja,erre mondta egy tesla tulaj hogy ez addig élvezi az ember míg nem kell rá gumit venni,aztán leszokik róla.
dinamika
a teslának szinte mindegy mennyivel megy 70-nél is olyat gyorsul hogy alig tudom a kezem kinyújtani
opellal bele se gondolnék az előzésre a teska addigra megelőzte
500 ló nem téveszt
aztán mutasson már valaki egy 500 lovas benzinest ami 3 évesen és 30 ezres futással 14 milla
aztán a villany verda a drága 😂
létezhetetlen. Van kerítésem. Még annó raktam is fel fotót amikor csináltam a műanyag lécekkel 😅
Ejszaka?Simán.
a kertbe?
😅 Nem tudom mi történhetett de este most már én sem merek cseresznyézni 😆
Elüt egy kamaz?
milyen veszélyei lehetnek?
Dinamikusabb,persze hogy az Csak ezt a szembejövő nem biztos hogy úgy ítéli meg ahogy te,és te leszel a hibás,hiába tudod hogy te bőven be tudod fejezni az előzést.Nekem gyerekeim vannak,neked lehet hogy kölkeid vannak mert egy barom vagy,nekem gyerekeim.Egyébként én is a család miatt autózok,csak nekem itt ülnek mögöttem,és már csak ezért sem kezdek felelőtlen előzésbe.
Az ülését 160 kg-os test nyújtotta ki jó minőségűre a rugóit 30 év alatt. A kemény kárpitozást lágyította meg. Fasza kényelmes kagylófotellá alakította mi lehetne ennél kényelmesebb? 😅
ha jól értem ezt szerelni se kellett volna(gondolkodós) Na ez a paraméter ami nem egyezik az elképzelésével. 😅
Ha azt írtad volna minden nap szelepeket minden másnap vez.tengelyt minden harmadik nap főtengelyt kellett volna benne cserélni még egy nagyobb összegért is megvette volna 😅
Látod fogalmad sincs az életemről, csak beszélsz hülyeségeket mint pipi... azt se mondtam hogy én hogy előzök, azt mondtam hogy sokkal dinamikusabb az autó és ez bizony így van.
Egyébként eléggé ráérek ebben igazad van, de ezt nem bánom 😁 család miatt autózok legtöbbet, de ezt majd csak akkor érted meg ha a kölkeid elköltöznek
most írja, hogy 70 felett nem ment vele 10 évig mert szál szakadt gumi volt rajta 😆 Az az autó ki volt kímélve te meg lemaradtál erről a jó vételről most verheted a fejed a falba 😅
versó alacsonyabb mint az asztma?
Munkanélküli vagy,havi 2 ezer km-t elkocsikázol,akkor te szimplán hülye vagy,vagy a munkanélküliségből fakadóan nagyon ráérsz.Lomhának érezni?Képzeld el milyen lomha lehet a te autód egy veyron után.....ez egy óriási nagy baromság.Van 200lóerőm,400nm-em,soha nem éreztem hiányát eddig sem,ahol ezzel nem előzök,ott másik autóval sem állnék neki.És hogy miért van ez így,ez megint egy olyan dolog amire a magadfajta egyszerű ember nem vesz figyelembe,viszont én már elég sok ilyet láttam.Szóval vagy előzök mikor a szembe jövő még biztos távolságba van,vagy nem.És ezt nem magam miatt,hanem a szembejövő miatt.Mikor már től közel van,te úgy ítéled meg hogy simán be tudod fejezni az előzést,ő viszont nem és félreréntja a kormányt és meghal,te leszel a hibás.Szóval ahol 200lóerővel nem előzök,ott 400al sem fogok.Szomszéd lecserélte a passatot i4-re,na és akkor mi van?Az én ismerősöm a teslát cserélte chargerre,mert azt mondta elég volt a buziskodásból .
Magyarországon 48ezerből kevesebb mint a 10% bev a forgalimba helyezett autók között,majd akkor hencegj ha fordított lesz az arány.Na meg aztán én sosem mondtam hogy nincs ember akinek ne lenne jó,én azt mondtam hogy az én igényeimnek nem megfelelő.
Ez biztos mind hülye, csak te vagy helikopter 🤣
https://www.vezess.hu/vezetunk...
A monitor elott filmet nezve amugy.
Hogy mit ettem MEG? Hat ez az.
Kukacot ettél, vagy mellé léptél a faágnak? 🤣
Nem sokat mehettél még villanyautóval... ezek után minden más meghajtást lomhának érzel... amúgy neked minek kellett ezres honda? 400 is elég lett volna, nem? 😁
Szomszéd pár hónapja cserélte le az öt éves highline passat dízelt egy i4 bmw-re, nagyon meg van elégedve vele... pedig ráfizett 8 millát. Egyszer te is megtapasztalod majd ezt az érzést 😁
Én mentem havi átlag 2000-t, pedig nem keresek vele egy fillért se... viszont nem is költök 😃 előtte a bmw-vel fele ennyit mentem, de most valahogy így adódott, és ahogy kinéz a következő évre és meglesz ez az átlag. Évi 1 millió forint lenne dízellel, amit valahogy nagy nehezen ki tudnánk fizetni, de valahogy mégis jobban esik a tudat, hogy nem égetem el hanem elkölthetem másra. Meglesz az autó kb 5 évig, azért ez neked mint aranyembernek 😁 is jól látható összeg.
Ja, nem mellesleg az autó sokkal jobban megy, csendesebb és kényelmesebb.
Sokat tévedsz ahogy nézem.
1. Nem kocsit ugy a vakvilágba,egy bizonyos tipust,kivitelt,motort valasztottam,es abbol az adott idöpilllanatban a legjobb felszereltség,állapot,elérhetőség,és ár szerint kerestem egy pénzugyi kereten belul.
Csak te a szuk agyadhoz idomitva maradt meg benned hogy "legolcsóbb" a tobbi paraméter el se jutott a borsonyi gondolkodo szervedhez,és máig nem fogod fel hogy a kocsivásárlásomban az F astra soha nem volt még szikányi opcióban sem soha,nemhogy a te leélt koszvadt hazilag zoldre lehányt lomod.🤣