Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindig ez ugrik be baszki 🤣

https://youtube.com/shorts/eWb...
Ezt a kis retek buznyákot nézed? azt tudtad, hogy ezelőtt volkswagenje volt? 🤣
Ha fizetett volna 200 ezret hogy elvigyen szemétbe akkor se,bottal nem piszkálnám azt fost.
Már nem úgy van, mint 30 éve, hogy a zsigulin 15 év volt egy gumi... mai autókon két év, ha megy vele az ember 20-at évente. Egyébként mindenütt arról beszélnek, hogy a mai gumik három négy év után már teljesen szarok, mert előrexenek, gyenge az anyagminőség
nekem alapból 16 litert eszik a terepjáró ha a bütykös gumi fent van pedig csak 3000ccm
sima utcai gumival elvan 12 felé
265 helyett szerzek 225gumit avval állítólag 10 alá is tud menni a fogyasztás
idén már több mint 500km mentem vele szóval megérné spórolni
Az akkor zabál azé 😆 én a 2,5 tonnás ladikomat kényelmesen húztam 120 lóval is. Igaz olyankor benyelt 11 litert 7,5 helyett 😆
Ez már savanyú szőlő este. Bánod már, hogy nem csaptál rá 😆
Baszki ez buzogány 😆
Szalagfék, na... Ezt a szót kerestem. Az én fejemben transmission band, szóval utána kellett olvasnom.
Gondolom a klasszik automata váltó nedves dörzslamellái és az leszorító övek erősen kopnak, ha nagyon terhelve van.
Volt nálam egy napig egy. A szoftver fantasztikus, hihetetlen milyen pontosan vezet. A hely kevesebb mint gondolnád. Pláne a frunk. Jól megy. Félelmetes arra gondolni hogy nincsenek az első kerekek kormányhoz fizikálisan kötve.
ha előszedném a fotókat lenne kb 50 kép erről a tesla böszmeségről
valamiért mindig jön pár kép amikor usában héderel a gyerek
szerintem most már ki mer bérelni egyet ha kint lesz aztán tolhatja neki ezerrel
Annak pont az a gyenge pontja,nem?Mármint a váltó.
Drága a dizel.
Volt egy V8 5.3 literes Chevy avalanche ami szenvedett a trélerrel. 2x újitottam a váltóját. 300 valamennyi lovas volt de nagyon szenvedett. Ez az elektromos meg olyan könnyen húzza hogy nézem a tükörbe megvan e még.
Na,hát nálunk erre elég egy 2tonnás V6 tdi, nem kell hozzá 2tonna plusz súly.
En mondjuk imadom nezni ennek az ipsenek a videoit.
Nemigen kolt el 50-60e dollárokat kozlekedesre,csak a benzin meg az alkatresz árát,es eleg fun innen nezve a vényóc,meg a patinás rozsda.😃

http://youtu.be/aT_4Dfse1w8?is=Fy7rBqErN7lgiILr
Cseheknél láttam egyet. Lakótelep parkolójában állt 😄nem olyan ronda mint fotókról gondolná az ember.
Pont ugyan ez.
És én is azt mondtam kell a manuális váltó, kuplung motorhang az igazi élményhez, de amikor lett egy villanyos, akkor nagyon gyorsan rájöttem hogy teljesen jó ez mindezek nélkül.
Mondjuk a truck dolgozik. Kell hogy vontassa a trélert ( 3 tonna megpakolva ). De nem hinném hogy az amerikaiak idióták. Más minden amcsiban.
A váz az darabra tort es nyikorog,es egy festekesvodor kombinalva egy budiulőkevel a luk amit paszirozott az ulesbe.
Fogadjunk hogy az a 4tonnás monstrum hangosabb a pályán mint az én 1700kilós dizelem!Az amcsik mindig is idióták voltak,teljesen értelmetlenűl nagy és eltúlzó minden náluk.
a gyerek nagyon kipóbálná a tesla truck kocsit csak felénk nincs egy sem
ha arra jár felétek majd előtte írok 😉
Nekunk 2 van. Nincs benzines. Legjobb döntés volt. Nekem nem hiányzik a hang. Imádom ahogy suhan és szól a zene és beszélgetünk. Jó mondjuk van benzines is csendes. A truck 4 tonnás és 700 km-t megy egy töltéssel ami kb 7700 forintba kerül. Nincs olajcsere és semmilyen karbantartás. Még fékbetét csere sincs. Ne érts félre, nem meggyőzni akarlak. Én imádom annak ellenére hogy 40 éve motorokat szerelek, olajos a kezem és benzin gőz vesz körül. Én ezt szeretem. Az aszony is imádja hogy nem kell kútra járnia. Utálta. "Meg tudnád tankolni a kocsit?" mindig ez volt. Tudod mit? Gyere és próbáld ki.
Tudom, azé mondom 😅