Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen.
Ez vmi telefon?
900-ast. A 850-esek már öregek, nehéz jót kifogni és lutri hogy hajtókaros lesz. A 3vd(első széria) kispolszki motoros, szinte alapjáratról jol megy, a 4tx mar 270fokos, rángatós kicsit kis fordulaton viszont kevesebbet eszik egy picit, ott volt egy facelift, 99végén, elektromos benzinpumpa meg állítólag javítottak a kuplungján is(ugyanugy szarrá megy mint az sv-kben). A 900-asnak a blokkja sokkal jobb, 4-7liter között vígan eljár, már nem hajlamos a hajtókarosodásra, egy teljesen új blokk, biztosan jobb csapágyakat raktak bele vagy más illesztést a franc tudja mert a kenési elve ugyanaz maradt, nyugvón meg át az olaj a hajtókarhoz. Viszont a 900-as sokkal utcaibb, kisebb a hasmagasság.
Ez is tíltott
TDM milyen? Mikortól érdemes?
Ohhhhhohhhhooooo.

Fotonácik be......tják.
Na meg hogy a 850-es tdm blokk az egy félbevágott fjr blokk

Nekem kicsit fura hogy a toyotában bmw motor... bár a “supra” is bmw már
A Zaporozsec motor meg harckocsi indító motor volt, meg megannyi ilyen baromság kering. Túl sok szabadideje volt ilyen hülyeségeket kitalálni embereknek.
Olyan mint a tasi féle magyarázat hogy a honda és a suzuki fejlesztette együtt az 1250-es banditblokkot csak a hondának nem kellett.
Bmw motor ? van erről pontos infó is ?
Amúgy szerintem rusnya ez a megoldás.
Én tavaly mentem az akkori legújabb rav 4-el. Amig vártam a kötelező szervízre addig kipóbáltam egy proace-t meg egy rav 4-et. Annak akkori ára 10 milla volt. 2000 benzin hibrid bmw motor Egyébként asszem 150 lovas volt ment szépen
Ebayen van jó pár. 150 eurotol felfelé
ilyen kell? Árat nem látok...
http://www.bagster.com/cb-600-...
Mint minden mást
De egyébként készen kapható, senki nem csináltatja szerintem.
Végülis ők is csinálják nem növesztik.
Nem. Bagster... pinkike megint okos volt.
Ittz pedig a szegény lány, akit megdobtak egy műanyag pohárral.
http://youtu.be/LEfag2mrC0k
Ezt próbáltam neki az elején elmondani, hogy semmit nem fog a rá költött összegből visszakapni. Nem hallgatott rám, én sem adnék 250-nél többet egy 25 éves enduro-ért. Ebből nem fog tudni jól kiszállni sajnos.
Ebben az életkorban egy 300 ezres motorra bármennyit költesz akkor is csak 300 ezres lesz
Itt az a bukó amit költesz ra nem úgy mint az újnál hogy az életkor miatt van a bukó
Tippet kértél hogy tudna szabadulni tőle.
Az hogy neki mi mennyibe került a lőtéri kutyát nem érdekli.
Várja ki hogy jön valaki,vagy engedjen az árból,esetleg egy maláj kurvát hozzácsaphat Free Gift-ként.
330-ért vette és 300-at tuti rálocsolt, nagyon rendben van a gép.