900-ast. A 850-esek már öregek, nehéz jót kifogni és lutri hogy hajtókaros lesz. A 3vd(első széria) kispolszki motoros, szinte alapjáratról jol megy, a 4tx mar 270fokos, rángatós kicsit kis fordulaton viszont kevesebbet eszik egy picit, ott volt egy facelift, 99végén, elektromos benzinpumpa meg állítólag javítottak a kuplungján is(ugyanugy szarrá megy mint az sv-kben). A 900-asnak a blokkja sokkal jobb, 4-7liter között vígan eljár, már nem hajlamos a hajtókarosodásra, egy teljesen új blokk, biztosan jobb csapágyakat raktak bele vagy más illesztést a franc tudja mert a kenési elve ugyanaz maradt, nyugvón meg át az olaj a hajtókarhoz. Viszont a 900-as sokkal utcaibb, kisebb a hasmagasság.
A Zaporozsec motor meg harckocsi indító motor volt, meg megannyi ilyen baromság kering. Túl sok szabadideje volt ilyen hülyeségeket kitalálni embereknek.
Én tavaly mentem az akkori legújabb rav 4-el. Amig vártam a kötelező szervízre addig kipóbáltam egy proace-t meg egy rav 4-et. Annak akkori ára 10 milla volt. 2000 benzin hibrid bmw motor Egyébként asszem 150 lovas volt ment szépen
Ezt próbáltam neki az elején elmondani, hogy semmit nem fog a rá költött összegből visszakapni. Nem hallgatott rám, én sem adnék 250-nél többet egy 25 éves enduro-ért. Ebből nem fog tudni jól kiszállni sajnos.
Ebben az életkorban egy 300 ezres motorra bármennyit költesz akkor is csak 300 ezres lesz
Itt az a bukó amit költesz ra nem úgy mint az újnál hogy az életkor miatt van a bukó
Tippet kértél hogy tudna szabadulni tőle.
Az hogy neki mi mennyibe került a lőtéri kutyát nem érdekli.
Várja ki hogy jön valaki,vagy engedjen az árból,esetleg egy maláj kurvát hozzácsaphat Free Gift-ként.
Fotonácik be......tják.
Nekem kicsit fura hogy a toyotában bmw motor... bár a “supra” is bmw már
http://www.bagster.com/cb-600-...
De egyébként készen kapható, senki nem csináltatja szerintem.
http://youtu.be/LEfag2mrC0k
Itt az a bukó amit költesz ra nem úgy mint az újnál hogy az életkor miatt van a bukó
Az hogy neki mi mennyibe került a lőtéri kutyát nem érdekli.
Várja ki hogy jön valaki,vagy engedjen az árból,esetleg egy maláj kurvát hozzácsaphat Free Gift-ként.