Mindenestre többet kértek érte mind a birtokodban lévő öszes jármű ára+ amit még meg sem vettél dobozos
pedig már elég jó elszoktam tőle az elmúlt években
hogy már a hajtóművet fel kellett emelni. aztán 2 nap alatt kb. 30 cm vizet engedtek ki alólam mert szolnoknak elfogyott
Az nagyon jó hely, ott nem tudom olvasni a sületlenségeiteket
most esett le
Akkor minden elismerésem a hölgynek
Én erre már sem fizikailag sem mentálisan nem lennék képes
Szerintem negy egy emberke rakta bele a 200 ezret, hanem melegváltásba nyomták heti turnusba
Veszel egy használt high2 long3 valami dobozos ganét 2 milkáért, aztán egy bútorasztalos meg egy lakatos, meg egy kárpitos megcsinálja ugyan ilyenre ha kell, ha nagyon igényes akarsz lenni kb. 1 gurigáért anyagostól.
Vagy ha tele vagy mint a bolhás kutya akkor meg kicsengeted kp.ba az újra a 15 mikulást azt nem sóvárogsz ilyen szarokért
Múlt héten a 6-os fővárosi szakaszán 1,3 km-er 45 perc volt
Baromira nem ujdonság pesten, hogy a pirosnál megy a kocsisor a zöldnél meg áll mindenki, mert a feldorlódott autók miatt nem lehet haladni. Az, hogy itt a faszi a dugóban nem vette észre,hogy az előtte haladó kocsisor már előrébb tudott gurulni 80 métert az meg a mai technika vivmánya amit ti is előszeretettel használtok a nélkülözhetetlen laposteló
Épp azt írta a faszi, az asszonynak, hogy nyugodtan berakhatja a levest még a hűtőbe egy 2 órával később ér