Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kinek nem?
Bár a hajtó szíjat már cserélni kéne, de ez is rohadt jól szólt.
De azt csak Te hallgatsz a jelenlévők közül
Ja meg a botfülű Pipi, de neki mindegy mi szól
nem kevered a számokat léviszből sok féle volt nyílván az 501 -es volt a farmerok non plus ultrája De mintha az inkább a 90-es évek eleje lett volna. Ilyen lévisz 630-as ilyesmi már volt előttenekem is
Tisza cipőben tisza cipővel jól jár...Na olyanom nem volt, mert akkor a magasszárú Nike volt a menő de az meg nem jutott nekem, mert apám nem keresett egy hónapban annyit:))
Haver hangfal készítő aztán be lett mérve és jó
Amúgy meg a tüc-tüc zenéhez nem kell ám profi hangváltó
Hozzád ki szólt? Matula bácsinak magyarázom.
Nálunk két ember elvégezte a minősítő tanfolyamot, és magunknak vizsgáljuk felül.
Nekem se volt veszkó csizma mert 45-46os lábam volt és iszonyat nagy egy ekkora csizma
Most egy Tisza cipő 35 ezer,egy kék Converse meg 26....természetesen magasszárú!
Mind a kettő van
ebben a pillban írtam nekem is volt de a májerebbeknek még sarkantyú is dukált hozzá Nekem arra sosem volt pénzem a veszkót is használtan vettem 5 ezerért. aztán később jönntek a converse tornacipők a kék csillagos. hát muszájból vettem bár nem értettem mi kerül rajta 6-7 ezer ft-ba amikor a tisza tornacipő pont ugyan az volt 8 ft-ért csak nem volt ráírva, hogy All Star
Biztos nem ,mert 87 februárban mentem katinak és a bevonulás napján, megeskettem anyámat, h a levis gatyámat és a new balance csukámat az élete árán is megőrzi, míg haza nem térek.
Nem lehet
Én arra emléxem amikor a kasmírozás jött divatba. Ez abból állt, hogy a farmert el kellett vinni a varrónőhöz, az az oldalán középütt kettévágta és vart mind a két szárába egy csik kasmír anyagot. Na az volt a menő meg a veszkó csizma
Pont az a lényege a státusszimbólumoknak
nem nem azok általánosban nagyon menő cuccok voltak bár a kaszucsi már picivel később jött és a török piac miatt idővel özön cucc lett. Aki trapperban járt az volt az égő, mert az állítólag magyar farmer volt. A sors furcsa fintora,hogy vagy 10 év múlva meg divatba jött a trapper és vagyonokért lehetett hozzájutni musztáng árában volt
Tudod milyen frusztráló lehet, hogyha megveszi a legdrágább telefont és rájön hogy egy felébe se kerülő androidost jobban lehet használni?
501 es lévisz már sokkal később jött. Szakközepes másodikos voltam akkor vettem egy újat rendes ember fél havi keresetén
jaj, az Aiwák. "Akkoriban" az F220 volt az überkirály, legalábbis a kis porbafingók között, mint én is voltam.
Te kábítasz engem?
Laci...te kis tanuló vagy ebben (is) hozzám képest hidd el. Keress mást szerintem ,akit tudsz szivatni ilyenekkel.
Vagy vegyél egy IPhone -t ! Minden flusztràciód el fog tűnni lehet
Én úgy látom, hogy az idős dobozoknál a hangváltó is problémás lesz a kondik miatt. Volt egyszer egy cikk, amiben leírták, hogy összemértek átvitelt és keresztfrekvenciát mérve egy régi-eredeti, és régi-felújított hangváltónál. És bizony az eredeti már nem a gyári értékeket mutatta.
bratyónak volt fejforgatos awia deck-je
ha túl nagyot lépek kellett volna másik doboz, aztán ez az ezer éves jbl doboz még most is pofás( csak a mély habszegély fingott ki)
aztán szereztem baráti áro egy pár alig használt mélyet és azóta ismét öröm és boldogság van
úgy rázza a függönyt mint a kutya a lábtörlőt
Így már tudom, mit kellett volna csinálnom, de a régi erősítőm nem volt távirányítós, és a gyerekek miatt az éjszakai használat problémás volt. Így csere lett egy AV erősítőre, a hangja nem a legtutibb, de már megszoktam. És legalább távirányítós.
Korrektor már néztem, de mivel az a legproblémásabb eszköz, félek a netes rendeléstől. Valami elemesre gondoltam.
Nekem is magyarázd már el. Bár rajtam állandóan van mászóöv a munkám miatt ,de hátha...
Amúgy az áruk hagyján. A felülvizsgálatokon van rengeteg lóvé
Nekem a nagyládában egy 35 centis negatív kónuszos van, ezt most félretettem, mert vettem egy Yam kisládát, de nem vált be még az aktív JBL mélyláda mellett sem. Dinamika van, de mély nincs. Ha meglesz az új játszós asztalom, akkor jön minden vissza a helyére, ez a kicsi meg megy valahová más feladatra.