hihetetlen,hogy ezt kell mondjam de kawa 70 elég jól megfogalmazta az alanti hozzászólásában a lényeget. Eltelt a gyerekkor közben meg inkább sajnos vagy nem sajnos inkább én lettem az akitől lophatnak
azt például nem szertném a gyerekemnek De szerintem inkább csak szélsőséges eseteket mondasz a gyerekek és felnőttek körében is inkább a kibvszott telefonnyomkodás a divat. Sajnos ennyi emlékük lesz gyerekkorukból. Azt se tudja mondani, hogy banánt lopott a labanctól, vagy dinnyét egy utánfutóról, vagy leszerelt néhány villogót, vagy menekült a rendőr elől Mit tud majd mondani?
Eltelt a gyerekkorom a telefonnyomkodással hát ezt sem kívánom az nem nagy csínytevés
Persze, igazad van, de ezek nem igy történtek, fogalmam nincs pipi miket követett el, én csak azt képzelem bele amiket mi is megéltünk, aztán gyorsan túlléptünk rajta.
hát ha a gyerekemnek olyan unalmas emlékezésre nem méltó snassz lesz a gyerekkora mint neked lehetett(feltételezés) akkor leszek inkább ilyen példakép.
Ha a bulijait, csínytevéseit, a hülyeségeit nem csinálja meg az egész gyerekkor egy szart nem ér.És gyerekkorában kell ezeknek meg lenni Olyan ez,mint a gyerekbetegségeken is gyerekkorban kell túlesni. 40 éves fejjel egy bárányhimlő már koránt sem vicces
Meg mindig a lopas az lopas, nincs kicsi meg nagy. Elvi kerdes.
Ez az elso.
Gyerekkent gyumolcsot, had vigye. Leszarom.
A gebasz az hogy most felnott fejjel siman megmondja hogy ő mas elbiralas ala esik. Mert az nem lopas hanrm vaganysag.
Legkozelebb mi jon?
Atbasztam a jocot de nem nagy osszeggel csak 5 kiloval, mi az hisz a lölö 5 milliardot lopott?
hajra, tok vagany vagyok nem?
Vannak korosztályos történések, amiket vagy nem ért a fiatalabb nemzedék, vagy másképp lát. Akkor az volt a trendi a kölkök körében, most a drogozás meg az erőszak.
szaladtak a pofonok az idő tájt Az is jó volt akkor már valamivel idősebbek voltunk, úgy 17-18 körül, mentünk a lányoknak májusfát állítani. ez abból állt, hogy napközben megvettük a színes krepp papírt, este kivágtuk valaki elől a nyírfáját hazavittük feldíszíteni, majd szépen hordtuk ki a lányokhoz. Volt létra meg minden. Nem geciztünk mi felvittük a kéménybe ahogy a nagykönyvben az meg van írva Egyik ilyen május elsején épp megpakoljuk a gombi wartyogó csomitartóját a 3feldíszített májusfával. A hosszú fémlétrát a tetőcsomagtartóhoz kötöttük. Épp indulunk ell az első tetthelyre. Tudni kell azért, hogy a városrészek zöme akkor még elég szar minőségű homokút volt. hát ahogy kifordulunk az utcából pont megy el a keresztutcán a rendőrautó. Azonnal megáltunk még volt rá esély, hogy nem vett észre mert ha nem nézett el balra pont nem is láthatott. Mondjuk nem voltunk feltűnőtlenek 3 feldíszített májusfa lombja a nyitott kombi csomitető mögűl lóg ki feldíszítve talán egy kicsit még a földet is éri
na mindegy levegőt visszafojtva várjuk, hogy szépen elhaladjon előttünk keresztbe a rendőrautó, imádkoztunk, hogy ne nézzen be az utcába. Egyszer csak felvillant a kék fény
-DINI GÁZT!!! Adtam az utasítást a jobb egyből. Mi 3 fullon voltunk Dini komám söförként némileg még talán józan Hát nagy csatát vívtunk itt a tormásban. 1300-as kocka gombi vs warthburg tourist Komolyan nyerésre áltunk. Szerintem a rendőrök a portól nem is láttak, hisz mi sem nagyon láttuk őket Aztán a halálfutam az ott ért véget, hogy egyszer csak megjelent az akkor vadi új fordjuk keresztbe állva az utcába előttünk. CBR-nem számítottunk Jöttek a pofonok, aztán az egyik szerencsére édesapám vadásztársa volt az egyesületnél megismertem így eltakarodhattunk szondázás és mindenféle papirozás nélkül
Minden gyerek elkövetett effajta csinytevést, hol itt hol ott. Aki nem az vagy hazudik, vagy nem emlékszik,. Aztán a többség megtanulta mi a rend és meddig lehet elmenni.
Nem a teny hogy lop, hanem az hogy egyszer o a lopasellenes liga fo szoszoloja, maszor meg mekkora fene tokos bator es vagany tett ha o lop.
az ilyen jellem barmikor siman megmagyarazza hogy erezd magad megtisztelve hogy atbaszhatott.
Az. el vagy könyvelve egy szemét bűnöző vagy és kész. És a rosszabik fajtából még csak nem is hencegsz vele felnőtt fejjel Szerintem sanyi most már eret vág nem tudja hová keveredett
Eltelt a gyerekkorom a telefonnyomkodással
A tyukolat se......... mondas jut eszrmbe, szoval lapat vagy zsilip. Oszt annyi.
Vagom. Csak igy tovabb.
Ha a bulijait, csínytevéseit, a hülyeségeit nem csinálja meg az egész gyerekkor egy szart nem ér.És gyerekkorában kell ezeknek meg lenni
Ez az elso.
Gyerekkent gyumolcsot, had vigye. Leszarom.
A gebasz az hogy most felnott fejjel siman megmondja hogy ő mas elbiralas ala esik. Mert az nem lopas hanrm vaganysag.
Legkozelebb mi jon?
Atbasztam a jocot de nem nagy osszeggel csak 5 kiloval, mi az hisz a lölö 5 milliardot lopott?
hajra, tok vagany vagyok nem?
na mindegy levegőt visszafojtva várjuk, hogy szépen elhaladjon előttünk keresztbe a rendőrautó, imádkoztunk, hogy ne nézzen be az utcába. Egyszer csak felvillant a kék fény
-DINI GÁZT!!! Adtam az utasítást a jobb egyből. Mi 3 fullon voltunk Dini komám söförként némileg még talán józan
az ilyen jellem barmikor siman megmagyarazza hogy erezd magad megtisztelve hogy atbaszhatott.