Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tom, de sars-cov II néven létezik valami
Ne cibáljuk a virológusunk bajszát mert mindjárt jön és mindenkit elküld a picsába és majd megtudjuk ha a feleségének könyörgünk.
ott nem" redvás niggerek" élnek a vicc topikban ezt mondtad nem
Hát...én vagyok a virológusunk egyik fő ellentábora.Rám mindig kiakad.Nekünk ma kellett nyilatkozni hogy ki kér,hozzáteszem max 6-8 ember a 90-ből.Majd bepipulnak aztán kötelezővé teszik.
Neki? Kizárt. Ö csak egy báb
Az pont olyan lehet, mint az autóknál a fogyasztási adatok.
Csak nincsenek Müllernek hátsó szándékai mint a tfilines buzeránsnak.
Ezek a kérdések ugyanugy bennem is felmerülnek, meg még pár gondolkodásra hajlando emberben. A 95%-nak már a számitási modja sem elfogadhato. Johogynem tiz ember volt a mintavételezési mennyiség.
nem találom máshol, biztos lenne máshol is
az a lényeg egy oltóközpontban jópár kérdést feltesznek a dokinak, igazándiból nem meggyőző a válasz
csinálj valami kamu reget, tóth117jános vagy ilyesmi

igazándiból engem mindig az érdekelt ezeket a dolgokat ki tudja megcáfolni, és ha nem miért nem
amúgy ez a 95% hatékonyság is csak egy matematikai csavar........
És nem hittetek neki? pedig bármikor le is anyáz ha nem hiszed el.
Amugy cecil néni se okosabb mint pl gödény, csak azt mondja amit mondanak neki.
Én ma mondtam le a munkahelyi oltást.
Nem tartom biztonságosnak, meg majd azt mondom, hogy az enyémet egy nálam jobban rászorulónak adják be.
Aztán ha majd biztonságosnak gondolom, vagy kötelező lesz, akkor másként döntök.
Azokat el szoktam olvasni
Ó, ezek az apróságok nem befolyásolnak
Biztos uj évi amnesztia, vagy már nem nagyon volt kivel szobaállnia, mert mindenkit tiltott már
Azt tudok én is.
Azért az is beszédes hogy ma megkérdezték a Cecil nénit hogy ha tényleg csak úgy lehet megállítani hogy nem tudom hány % be van oltva,akkor miért nem kötelező?
Erre a válasz:Amíg nem ismerjük a hosszútávú hatásait addig nem tehetjük kötelezővé.
Érdekes mert itt a fórum virológusa már hetekkel ezelőtt kijelentette hogy mindegyik biztonságos és hatásos.
Nekem sincs, én sem tudom megnyitni.
Látom Te is lekerültél a tiltólistáról. Mondtam én ha nem vigyázol így jársz
Bár ha így keménykedsz visszaeső leszel
Pedig néha mond elgondolkodtato dolgokat.
Inkább hagyjuk ezt a doktor Gödényt.
Aki ráadásul,nem csak hogy nem orvos,de még doktorija sincsen.
Mindenképp, bár a fészbuk tele van fake dolgokkal. Viszont nem tom.megnyitni mert nincs fészbukom tuc valami nyithato verziot is?
ezek érdekes kérdések.....vagyis a válaszok
ha ez mind igaz akkor nagyon ár vagyunk baszva, ha csak a fele igaz akkor is

https://www.facebook.com/16693...
Néha neki állok,a végére viszont soha nem érek,max a harmadik mondatig.
Én.