Hát...én vagyok a virológusunk egyik fő ellentábora.Rám mindig kiakad.Nekünk ma kellett nyilatkozni hogy ki kér,hozzáteszem max 6-8 ember a 90-ből.Majd bepipulnak aztán kötelezővé teszik.
Ezek a kérdések ugyanugy bennem is felmerülnek, meg még pár gondolkodásra hajlando emberben. A 95%-nak már a számitási modja sem elfogadhato. Johogynem tiz ember volt a mintavételezési mennyiség.
nem találom máshol, biztos lenne máshol is
az a lényeg egy oltóközpontban jópár kérdést feltesznek a dokinak, igazándiból nem meggyőző a válasz
csinálj valami kamu reget, tóth117jános vagy ilyesmi
igazándiból engem mindig az érdekelt ezeket a dolgokat ki tudja megcáfolni, és ha nem miért nem
amúgy ez a 95% hatékonyság is csak egy matematikai csavar........
Én ma mondtam le a munkahelyi oltást.
Nem tartom biztonságosnak, meg majd azt mondom, hogy az enyémet egy nálam jobban rászorulónak adják be.
Aztán ha majd biztonságosnak gondolom, vagy kötelező lesz, akkor másként döntök.
Azért az is beszédes hogy ma megkérdezték a Cecil nénit hogy ha tényleg csak úgy lehet megállítani hogy nem tudom hány % be van oltva,akkor miért nem kötelező?
Erre a válasz:Amíg nem ismerjük a hosszútávú hatásait addig nem tehetjük kötelezővé.
Érdekes mert itt a fórum virológusa már hetekkel ezelőtt kijelentette hogy mindegyik biztonságos és hatásos.
https://press.fmr-europe.com/n...
az a lényeg egy oltóközpontban jópár kérdést feltesznek a dokinak, igazándiból nem meggyőző a válasz
csinálj valami kamu reget, tóth117jános vagy ilyesmi
igazándiból engem mindig az érdekelt ezeket a dolgokat ki tudja megcáfolni, és ha nem miért nem
amúgy ez a 95% hatékonyság is csak egy matematikai csavar........
Amugy cecil néni se okosabb mint pl gödény, csak azt mondja amit mondanak neki.
Nem tartom biztonságosnak, meg majd azt mondom, hogy az enyémet egy nálam jobban rászorulónak adják be.
Aztán ha majd biztonságosnak gondolom, vagy kötelező lesz, akkor másként döntök.
Biztos uj évi amnesztia, vagy már nem nagyon volt kivel szobaállnia, mert mindenkit tiltott már
Erre a válasz:Amíg nem ismerjük a hosszútávú hatásait addig nem tehetjük kötelezővé.
Érdekes mert itt a fórum virológusa már hetekkel ezelőtt kijelentette hogy mindegyik biztonságos és hatásos.
Bár ha így keménykedsz visszaeső leszel
Aki ráadásul,nem csak hogy nem orvos,de még doktorija sincsen.
ha ez mind igaz akkor nagyon ár vagyunk baszva, ha csak a fele igaz akkor is
https://www.facebook.com/16693...