Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

feléjük lehet másképp van.
Sehogy leginkább.
Egyszer leírták, hogy azért veri a palávert a vírus kapcsán, hogy személyes adatokhoz jusson, amit viszont a választásokon a kamupártjához használ fel, akkor amikor a kopogtató cédulákat kell gyűjteni.
lehet fájerblőd volt nekem már teljesen egybefolytok Annyira egy hullámhosszon pendultök az agyatlanságban teljesen jó összeilletek A szint nagyjából egyforma mind a kettőtöknél össze is költözhetnétek van most 1 üres albim ha gondojátok
Jó kérdés.
Elég egy picit utánakeresni a múltjának és annak, hogy mi motiválja a tevékenységét és azonnal kiderül minden.
Látod hogy még is ő a hiteles forrás
Speciel egy fórumon a jelenlét az hogyan értelmezhető?
Legyen az ő baja.Senki nem személyeskedett.
Azt már nem is emlegettem.
De én meg is magyaráztam, hogy hogyan szelektálok a véleményeimben.
pipi az hülye.ezt én írtam,igaz 6-8-at írtam.
Azt irtam épp. Aki kérte az kint él és szinesbörü a felesége.
Nem,valaki írta valakinek hogy ne niggerezzen a jelenlétében,gondolom valami kötődése van valami niggerhez.És a pipi meg a védelmébe kelt.
Na, ez csak vicc volt.

:-D
Én???????
Nem. Ha jol sejtem a másik topicban elhangzott kéréssel kapcsolatos a dolog. Ha jol értelmeztem persze az itteni védencet.
írtad 90-ből 7-8
Az enyém?
Hát milyen vagy.
amen
Őööö....az a felesége.....
Mert nem tudod, milyen arányban mondták a többiek.
Miért a fórumozó nigger védencéhez mi közöd?mégis véded.
Szerintem NINCS hozzáértő.
Olyan van, aki képzett virológus, de aki konkrétan erre a problémára megnyugtatóan választ tudna adni, szerintem nincs.

https://index.hu/techtud/2019/...

Az ebola ellen is 20 évig kutattak, ennek ellenére én elhiszem, hogy egy év alatt a koronavírus ellen találtak megoldást, de én nem szeretnék az ellenkezőjéről meggyőződnöm a saját káromra.