Pont nem érdekel neked hány ismeretlenes az egyenlet,mondtam már,nem csinál ebből titkot,egyáltalán nem értem hogy emberek miért érzik hogy ennek akkora titoknak kell lennie,már aki tiszta,ugye.Baszki,én is elmondom mennyi a havi/éves bevételem,mond már el mi benne a titok!Teljesen simán beszél az anyagi dolgairól,legyen az céges vagy magán.
...akkor lett egy plusz ismeretlen, a
W: állítólag az ismeretlen y bevallja..
Ami fura, ha magánszemély, akkor miért mondaná el a személyes jövedelmét, ha cég, akkor viszont a cégének van ennyi nyeresége, a (-z ő) jövedelme viszont tuti nem ennyi.
Én láttam Musk-ot a tévében aki egy új Teslát is megengedher magának nem csak használtat...bár nem tudom ez miben befolyásolja az én autóválasztásomat 😁
Ezen nincs mit eldönteni,és nem is lényeg hogy ismeretlen az az Y, a helyzet az hogy mindig tart éves,pontosabban évente kétszer beszámolót,ahol pontosan elmondja mi mennyi,én ugyan sosem veszek rajta részt,de mindig megtudom,nem csinál titkot ezekből a dolgokból.Az a helyzet hogy a prémiumot is ez alapján adja az ott dolgozóknak.
A kérdésed felvázol egy többismeretlenes egyenletet:
x: vagy te
y: egy még ismeretlenebb valaki, aki állítólag
z: állítólagos nyereség, mert nehezen tudom elképzelni, hogy ilyent az y az x orrára köt
Ezek alapján kellene egy évezredes kérdést eldöntenem?
A helyzet az hogy relatív hogy mi a túlzó.Már korábban írtam hogy akinek festek,annak van egy G mercije,amit ráadásul használtan vett.Mindezt úgy hogy tavaly 1.7milliárd volt a tiszta nyeresége.Kérdem én,túlzó volna egy G merci ilyen nyereség mellett?Gyakorlatilag bármit megvehetne.....
Úgy gondolom, inkább te értesz félre valamit. Ha valaki a túlzó vagyontárgyat nézi értetlenül (egyesek szerint irigykedve), és itt most a nagyon túlzót, akkor az nem feltétlen szinonimája a drágának.
Drága egy Tesla, de egy G Merci a túlzó.
A drága mindig takar egy minőséget, igaz, néha drágán számolva, de egy túlzó az ennek a négyzete, benne is van a nevében. Túlzó.
Mindig van az elmélet, ami amúgy logikus is, de minden társadalomban - és ráadásul koronként is - változik a valóság.
Most amúgy nem céloztam senkire, csak úgy kijött belőlem. Konkrétan pedig: az újnak, legyen az akár egy autó is, mindig van egy nem forintosítható értéke is, az, hogy én vagyok az első. tréfásan azt szokták volt mondani, hogy én fingottam bele elsőnek, DE! mindig van, és itt is volt (találjátok ki, hogy ki volt), ki nemhogy nem érti ezt, hanem még küzd is a gondolat ellen, és azt jegyezte meg, hogy nem is én, mert a munkás, aki felállt vele az autószállító hajóra (trélerre) munkás, az már belefingott. Tehát ez az ember, ha mondja is, biztosan nem érti azt, hogy ELSŐ.
Van persze ennek a gyökeres ellentéte, az, aki lemaradva a versenyben azt nyilatkozza a kamerába, hogy nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel, de még ez is felfogja az ELSŐ fogalmát, irigyli is, csak nem éri el, mert nincs meg valamilyen adottsága, hogy elérje azt.
De legalább ismeri.
Hát ha cigi sincs és megtakarítás sem,akkor valamit te is szarul csinálsz,hacsak nem éppen építkezel vagy egy súlyos betegség viszi el a megtakarítást.......
Na vazz, szokhatok rá a cigire asszonyostul, eddig nem szívtunk, de most már tudom, hogy hiba volt mert ha letesszük rögtön lett volna új autó a spórolásból. 😒
100 légköbméterig nem kell rá engedély , de figyelembe kell venni a helyi építési rendeleteket és a településképet , az van még , hogy lakhatásra hosszabb távon nem vehető igénybe, viszont ezt nem igazán ellenőrzi senki. mi bemutató épületként szoktuk kihelyezni, v eladjuk horgász/vadász háznak
cigire jobb?
ismerősék ketten az asszonnyal 110-130 között dohányoznak el saját bevallásuk szerint
szerintem piára is elmegy legalább ennyi
olyan rumokat isznak amiket rendelni kell mert itt a putri vidéken nem kapni sehol
az hogy hülye vagy sem a kocsira spórolós azt nem tudom de simán kivitelezhető
Teljesen felesleges összerakni,mondok egy másik példát,hasonlót iniéhez,ott kezdődik hogy le kell rakni a cigit,anyának apának,már egy 100as megmarad,a cigi ára meg mehet az autó törlesztőjébe,és van új autó,de úgy gondolim hogy ha anya apa dolgozik rendesen,ott azért simán van megtakarítás az évek alatt.
felénk csak bejelentési köteles a könnyűszerkezezes cucc
ellenben ami nem lakhatási célra van 27% áfa lakóháznak meg 5%
de hogy mi kell ehhez hogy lakóház legyen nem tudom
ezt pöccintettem el a multkor, ez daruzható, ill lehet szállítókereket is tenni alá plusz vonórudat, felraktam a marketplészre 3-4 négy nap alatt elkelt, a második ember ,aki jött nézni, egyből meg is vette pedig csak szerkezetkész volt burkolatokkal padlózattal lekartonozva belül, gépészet , villany , fűtés nem volt benne
W: állítólag az ismeretlen y bevallja..
Ami fura, ha magánszemély, akkor miért mondaná el a személyes jövedelmét, ha cég, akkor viszont a cégének van ennyi nyeresége, a (-z ő) jövedelme viszont tuti nem ennyi.
x: vagy te
y: egy még ismeretlenebb valaki, aki állítólag
z: állítólagos nyereség, mert nehezen tudom elképzelni, hogy ilyent az y az x orrára köt
Ezek alapján kellene egy évezredes kérdést eldöntenem?
Drága egy Tesla, de egy G Merci a túlzó.
A drága mindig takar egy minőséget, igaz, néha drágán számolva, de egy túlzó az ennek a négyzete, benne is van a nevében. Túlzó.
Most amúgy nem céloztam senkire, csak úgy kijött belőlem. Konkrétan pedig: az újnak, legyen az akár egy autó is, mindig van egy nem forintosítható értéke is, az, hogy én vagyok az első. tréfásan azt szokták volt mondani, hogy én fingottam bele elsőnek, DE! mindig van, és itt is volt (találjátok ki, hogy ki volt), ki nemhogy nem érti ezt, hanem még küzd is a gondolat ellen, és azt jegyezte meg, hogy nem is én, mert a munkás, aki felállt vele az autószállító hajóra (trélerre) munkás, az már belefingott. Tehát ez az ember, ha mondja is, biztosan nem érti azt, hogy ELSŐ.
Van persze ennek a gyökeres ellentéte, az, aki lemaradva a versenyben azt nyilatkozza a kamerába, hogy nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel, de még ez is felfogja az ELSŐ fogalmát, irigyli is, csak nem éri el, mert nincs meg valamilyen adottsága, hogy elérje azt.
De legalább ismeri.
ismerősék ketten az asszonnyal 110-130 között dohányoznak el saját bevallásuk szerint
szerintem piára is elmegy legalább ennyi
olyan rumokat isznak amiket rendelni kell mert itt a putri vidéken nem kapni sehol
az hogy hülye vagy sem a kocsira spórolós azt nem tudom de simán kivitelezhető
ellenben ami nem lakhatási célra van 27% áfa lakóháznak meg 5%
de hogy mi kell ehhez hogy lakóház legyen nem tudom