Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hozzátenném hogy alig több mint 300 ezer van az órában, ami lehet akár 400 is mert tuti csaltak amikor behozták
túl szép hogy 8 évesen 80 ezer legyen benne, főleg úgy hogy ujjnyi vastag megkövesedett olajsár volt a olajteknőben, úgy be volt keményedve hogy nem lehetett elmorzsolni
kitakarítás után belevertünk 220 ezret úgy hogy egyszer kellett megbikázni mert kinyiffant az akku 2 nap alatt
egyszer meg szarul indult mert valamelyik jeladó(vagy a főtengely vagy a vezérműtengely) nem volt az igazi
na mindegy azért nincs benne sok méter, lehet a következő 200 után már több gond lenne vele
na ehhez képest az övé hiba nélkül fut 30 éve az enyém 4 évet nem bírt ki rendszeres karbantartás mellett 🤣
Annyit pontosítanék, hogy azért szívták a fingjukat, mert annyira önelégültek lettek, hogy más a saját fingjuk sem volt nekik büdös. :D
hidrotőke az, hiszen azt veri a vezérműtengely
de mivel egy orbitális seggarc vagy rákerestem a hivatalos nevére: szelepemelő és hidraulikus
de ezt rajtad kívül kb mindenki megérti, csak a te korlátolt felfogásodnak akadály
Fura egy autód van....
Nem a hidrotőke zörög, hanem a nagy szelephézag miatt a vezérműtengely és a csésze/lapka találkozása koppan. 😁
Olyan együgyű vagy, mert ha te így vagy úgy csinálsz valamit vagy így vagy úgy nem csinálsz valamit, akkor az a világraszóló örök törvény és a mindenható igazság!
Ez a hozzáállás/megítélés mind téged és az igénytelenséged bizonyítja! Emellett mindenben meg vagy győződve, hogy nem te vagy a hülye! Egyedül csak a kitartásod a dicséretes ebben! 🤣
Nálad a pont 🤣
Volt egy south park rész, amiben bejött a hibrid autó és akinek volt az leszólt mindenkit akinek nem, hogy hogy szennyezik a környezetet. Ja meg amikor fingottak egyet lehajoltak és elszívták az orrukkal hogy ezzel se szennyezék a környezetet, szóval hajrá, lehet kezdeni 🤣
az f astra ebben is sokkal jobb
indításkor ha zörög a hidrotőke tölteni kell bele olajat
ki kellene cserélni a betöltő sapkáján az o-gyűrűt mert itt folyik el az olaj 90%, de ha 20 évig nem cseréltem ki akkor erre a maradék tizenpár évre nem költök ennyit
én soha nem nézek meg egy folyadék szintet se, mert minek
ha nem megy fel a vízhőfok 5km alatt akkor kevés a víz benne, mert ez is folyik valahol, de ezt is leszarom mert 5 liter 70 fokos fagyállót hoznak 1 liter pálinkáért
a féket meg leszarom, lassan megyek aztán nem nagyon kell a fék 30éves a kocsi de a hátsó fékpofákat én még nem láttam, lehet nem is fékez semmit se
Ezt nem hiszem el! 🤔
Ennyi kukorica nincs is! 🤣
Remélem magadon röhögsz ennyire..... ugyanis amiket leírtál azokat is mind jelzi, ellenőrzi egy normális autó.
Viszont én ha nem naponta, de hétvégente bizony analóg módszerrel is ellenőrzöm a folyadékokat, de észre is venném a kocsi alatt, ha szivárogna valami.
De csak mondom, hogy egy esemény során a szakértő feltenné a kérdést, hogy milyen időközönként ellenőrizte a felhasználó. A műszercsoport nem közvetlen, nem áll meg magyarázatként. Lehet mindent elviccelni, csak az bizonyos helyeken nem elég....
Fékolajam nincs, nem szoktam olajozni a féket. A fékfolyadék tartályban pedig van szint kapcsoló. 😎
Ó, hát én már jó ideje eszem a kukoricát és csak röhögök rajtatok, hogy a kompromisszum mentes 5perc alatt 1000km diesellel milyen kényelmes az életetek, hogy nem kell tölteni az akkut. 🤣
32.5% karbamid a szabvány.
lehet mérni azt a szart valami harmicakármennyi egység felett a jó
már elfelejtettem mennyit mondott a kamionos ismerős, de ő is azt mondja 10ből 9 sokkal hígabb mint aminek lennie kellene
én meg kikötöttem a rádiót, kihalt az opel gyári hangszórója egyedül valami sal hangszóró fért el benne az meg olyan siralmasan szólt hogy inkább kihúzgáltam a kábelt a rádióból
a terepjáróba meg kellene egy átalakító kábel mert nem iso csatalkozós aztán 2000ft az átalakító meg 2500 a posta, aztán annyit nekem meg nem ér meg az egész, mert a rádióban többnyire szar zenék vannak a cd meg szerintem tuti nem menne az agyagos csatornaparton, pendrive dugó meg nincs benne mert még 25 éve vettem aztán akkor ilyen nem nagyon volt divatos
Így van, ez az adblue érdekes dolog mert mindenhol bárki által gyártott cuccot árulnak, a kutak jórésze meg franchise és ez azt jelent amit akar.
Mondjuk ha sok időm lenne akkor unaloműzőnek jó lenne.
mer nem tudod mi a jó 🤣
Ááá,nem akarom én locsolni a pénzt a szervizre.
Nem,bal oldalon van.A bal az közvetlenül megy a váltóra,jobb oldalt van egy nyelestengely a váltó és a féltengely között.
én nem szóltam le(kezeit széttáró)
shelnél tankolok gázolajat is meg adbúlt is. Aztán adnak amit adnak nincs ráhatásom isten kezében vagyok(kezeit széttáró)
vegyél egyet újonnan oszt akkor majd lesz(kezeit széttáró)
középütt fut a váltó?
És még ti szóljátok le az én "öreg"autómat.Mekkora bohócok vagytok,mást sem csináltok csak hordjátok a szemetet márkaszervizbe. 🤣
rakd a kocsi aljára mint nekem van. Ott engem még sosem zavart(kezeit széttáró)