Bár valami különleges lenne a jó. A csokison sokat dob az a szín. De azt meg minek másolni, az már van.
Ami nem stimmel szerintem. A lámpát ha lehet közelebb kellene helyezni a telókhoz. Kb mint a csokoládén. A másik észrevétel, a telók nem egyforma vastagok a becsúszó szár után. Tehát fent a lámpánál is vastagabb kellene lennie. De ettől független már látszik a dolog. És akár így is maradhat. Mert bele lehet látni a lényeget.
. Annyit mondhatok, hogy elég horror az összeg a beépített kevés alkatrészhez viszonyítva. A cuccok java külföldről(Németország, Ausztria) van. Ja és kösz az pozitív hozzászólásokért
mocskos jó lett amúgy! Ha nem titkos, megkérdezném mennyi lett az átalakítás vég összege, és mit cserélgettetek\alakítgattok rajta ezért az összegért.
Érdekelne, mert szeretem magát a motorépítést, csak nemtudom anyagilag hova tenni Köszi
Tehát a változások: MT-03 lámpatest, TL1000S teleszkópok, hasidom, R1 farokidom (2002), GSX-r 1000 lengőkar. Maradt eredeti: váz, blokk, lábtartó. (más szerintem nem is
) Metál kékre fényeztem, hogy kilátszódjon a környezetéből. (de ez nem a végleges) Remélem már közelebb állunk a célhoz, mint az előbbivel.
Üdv!
Én elkezdtem átalakítani. Az összes matricát eltávolítottam, maradt a piros-fekete-szürke alapszín. Erre megpróbáltam Repsolos matricákat rakni, de az az igazság, hogy nem illett bele az összképbe. Ha gondolod ennek ellenére csinálhatok rá valamit. De szerintem a repsol az csak replikában szép, azaz narancs-fehér-piros alapszínekben. Valami más ötleted nincs?