• Rossi bünti

  A versenybíróség 10 másodperces büntivel súlytotta Rossi papát, amiért sárga zászló alatt előzött, így `nagy haverjának`, Biagginak adta át a győzelemért járó serleget és leszorult a dobogó legkisebb fokára.
  2003. július 14. 1
 • A Superbike Világbajnokság jövője

  2004-től olyan szabályok bevezetését tervezi a FGSPORT és a FIM, aminek a gyártók nem hogy nem örülnek, de elég tetemes anyagi káruk is származik belőle. A konzekvenziát levonva, arra az elhatározásra jutottak a vállalatok, melyek az MSMA tagjai, hogy felülvizsgálva a pozicióikat, nem szállnak be a SuperBike Világbajnokságba.
  2003. július 11.
 • MV Agusta Brutale S

  Az MV Agusta Brutale S elérkezett a gyártási fázisba, úgyhogy nemsokára az utcán láthatjuk ezt a király naked masinát. Az S az `olcsóbbik` változata az eredeti `limited` verziónak. Itt találtok több infót meg képet a gépről.
  2003. július 10. 1
 • Ha sok van belőle

  A vietnami Hanoiban túl sok motoros baleset történt, ezért bevezették, hogy 1 embernek csak 1 motorja lehet :D Nem csoda, hiszen a 80 milliós lakosságra 10 millió moci jut. Gondolom a kereskedők hőbörögnek nagygázzal...
  2003. július 9.
 • Arai Hungaria Kupa

  A hétvégén ismét ellátogattunk a kiskunlaházai betoncsíkhoz, ahol az Arai Hungária Kupa soronkövetkező futamát rendez-ték. Bár mintha a múltkor izgalmasabb versenyeket láthattunk volna, azért most is volt látnivaló bőven a lepukkant szovjet hangárok társaságában.
  2003. július 9.
 • BMW boxer Kupa

  Szabó Attila megszerezte első pontját a BMW boxer kupán, ahol 15-ként intették le a Team Wallis Motor Hungary versenyzőjét.
  2003. július 8. 1
 • Honda CB 1300 teszt

  Mielőtt elhoztuk volna a "nagy vasat" a Hondától, eltűnődtem kicsit, hogy mi is vár ránk. Azt gondoltam, hogy a CB 1300 egy a mi sportmotorokhoz szokott seggünknek túl nehéz őslelet...
  2003. július 7.
 • Streetfighter VB a Cseheknél

  Az úgy kezdődött, hogy szerda este csörgött a telefonom. Kedvenc Streetfighterem hívott, hogy mit csinálok csütörtök és vasárnap között, mert van hely a kisbuszban, szállás lezsí-rozva és garantált néhány kellemes nap őrült motorosokkal a világ minden részéről. Kicsit kérettem magam � nő vagyok ugyebár � de naná, hogy IGENt mondtam!
  2003. július 2.
 • SuperMoto GP

  A francia Bien Chambon nyerte a június 29-i futamot Belgiumban, 630-as KTM-jével. A siker kulcsa az első sorból való indulás, majd a `minél hamarabb vezetni` taktika volt, mivel a pálya vonala, nehézkessé tette az előzéseket.
  2003. július 1.
 • MotoGP - Assen

  Szakadó esőben vágtak neki a pilóták a rengeteg kanyarral tűzdelt asseni pályának, amit nagy izgalommal vártunk, ugyanis Talma végre villanthatott volna, mint pl. a tavalyi esős versenyeken. Sajna nem így történt aminek ki tudja mi az oka, de ne legyünk elégedetlenek, a 9. helyhez is gratulálunk. Eredmények.
  2003. június 30.
 • Naked SP-2

  A Honda elrukkolt egy naked bike-al, ami az SP-2 alapjaira épül, és várhatóan 2005-ben fogják bemutatni. A blokk és a váz a supebike mocitól származik, az üléspozició viszont jóval kényelmesebb annál.
  2003. június 25. 1
 • ZX-6RR első SuperSport győzelme

  A tavalyi világbajnok Fabian Foret viharos és nyomatékos győzelmet aratott a Kawasaki Racing Team színeiben egy ZX-6RR-rel az olasz Misano Adriatico pályán.
  2003. június 24. 1