• MotoGP - Phillip Island

  Rendíthetetlen

  Marquez a nyomás ellenére is hibátlanul teljesített, s a Moto3 legjobb futamait idéző csata végén magabiztosan állt a pódium legfelső fokára. Kemény meccs volt, Rossi meg is jegyezte: akinek ez nem jön be, maradjon otthon.
  2017. október 23. 3
 • Teszt: BMW R NineT Urban G/S

  Kitaposott ösvényen

  Mitől lesz egy motor retró? A díszesen varrt nyeregtől, a bőr oldaltáskától vagy a léghűtésesnek álcázott hengerektől? A BMW jobb receptet választott: újraértelmezte az egykori legendát, a kategóriateremtő R 80 G/S-t.
  2017. október 22. 7
 • Vádemeléssel zárult a Rékasi-baleset

  Mégsem a motoros hibázott?

  Rékasi Károly több mint két éve, 2015 nyarán szenvedett motorbalesetet. Bár az első hírek arról szóltak, hogy figyelmetlen volt, most mégis az autóst vették elő maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozása miatt.
  2017. október 20. 14
 • Újra forgat az Orange County Choppers stábja

  Visszatapsolták!

  Hosszú szünet után ismét visszatérnek a képernyőre a legzajosabb motorépítők, miután a Discovery Channel és a cég megállapodott a korábban tíz éven és 233 részen át futó széria folytatásáról.
  2017. október 20. 47
 • Elképesztő hatótáv a Zerótól

  Lenyomják a benzineseket?

  Nem történt gyökeres változás az amerikai gyártó palettáján, de 2018-as modelljeik így is valódi mérföldkőnek számítanak a motorozás történetében. Az elektromos gépek hatótávja jövőre megközelíti, sőt akár meghaladhatja a benzines riválisokét.
  2017. október 18. 64
 • Ducati Monster 821

  Stílusos időgép

  Mintha csak visszaforgattuk volna az idő kerekét éppen negyed évszázaddal: az új 821 szakasztott úgy fest, mint a legendás Monster család első, 1993-ban megjelent tagja.
  2017. október 18. 10
 • Újra kapható a Honda Vultus

  A Batmobil visszatért

  A jellegzetes, provokatív külsejű NM4 Vultus egy év kihagyás után ismét visszatér. A gyártó reméli, hogy ezúttal még nagyobb érdeklődés övezi majd a modellt, főként, hogy azóta egy hollywoodi mozifilmben is szerepelt.
  2017. október 18. 4
 • Krosszpályán az Explorer

  Repül a, repül a...

  Martin Craven csattanós választ adott azoknak, akik ducinak nevezték a brit háromhengerest. Gyorsasági pályán, endurós ösvényeken és az ugratókon tette próbára a 139 lovas gépet.
  2017. október 17. 12