• Használtmotor: Honda VFR800

  Rászolgált a hírnévre

  Ha az értéktartás egy motor megbízhatóságának és népszerűségének fokmérője, akkor a VFR800 bizony a legjobbak között szerepel. Bemutatjuk, miért ilyen közkedvelt a jó öreg V4-es, és azt is, mire figyelj, ha vennél egyet.
  2017. augusztus 20.
 • Motorostúra a Dolomitokban

  Hegyek ölelésében

  Látványos összeállítás a nyeregből, illetve a levegőből: Csuhas príma útifilmje, melyben Olaszország legkedveltebb hágói játsszák a főszerepet.
  2017. augusztus 18.
 • Újabb gázturbinás szörnyeteg az MTT-től

  420 lóerő, maradhat?

  Ha azt mondjuk, kétszáz lóerős motor, manapság már nem rökönyödnek meg rajta, de egy amerikai cég még ennél is elképesztőbb teljesítményadatokkal sokkolja a világot új, kétkerekű föld-föld rakétája kapcsán. Az MTT ráadásul nemcsak piszok erős, hanem bámulatosan könnyű is.
  2017. augusztus 18. 23
 • Budapest utcáin az önvezető járművek

  Pihenj csak, átveszem!

  Küszöbön áll a közlekedés forradalma, hamarosan az utcakép részévé válhatnak a teljesen önvezető autók, amivel egy csapásra megváltozik az ingázás. Fárasztó teendő helyett kikapcsolódás, pihenés lesz a munkába járás.
  2017. augusztus 18. 46
 • Rossi vendégül látja Lewis Hamiltont

  Bajnokok játszótere

  Köztudott, hogy a Formula-1 többszörös világbajnoka a négykerekűek mellett nagy rajongója a motorkerékpároknak is. Már régóta szerette volna meglátogatni a Doctort, s erre most végre tényleg sort keríthet.
  2017. augusztus 17. 12
 • Gépfegyverek helyett villámgyors motorok?

  Kalasnyikov újratöltve

  Meglepő döntést hozott az orosz cégcsoport vezetése: a jövőben - ismert lőfegyvereik mellett - elektromos motorkerékpárok gyártását és forgalmazását is felveszik palettájukra. Az újdonságot először a rendőrség veszi használatba, de csakhamar a vásárlók számára is elérhető lesz.
  2017. augusztus 17. 6
 • Laczkó Máté brnói kalandjai

  Az új, magyar versenymotor tesztje

  Bár tombol a nyár, és az ADAC Northern Europe Cup Moto3 versenyei sem gyakoriak, a sorozat magyar pilótájának, Laczkó Máténak mégsem vakációzással telnek napjai. Legutóbb Brnóban állt rajthoz a Moto3 mezőnyében, majd itthon tesztelt egy vadonatúj, hazai fejlesztésű gépet.
  2017. augusztus 16. 1
 • Hasznos alkalmazások motorosoknak

  A legjobb kanyarok nyomában

  Hol találod a környék legdurvább szerpentinjeit? Merre indulj, hogy elkerüld az unalmas országutakat és autópályákat? Az alábbi alkalmazások segítenek, hogy ismert környékeken is új, izgalmas szakaszokra bukkanj.
  2017. augusztus 16. 109