• A motorosvilág ötven évvel ezelőtt

  Időutazás kétkeréken

  Megérkeztek az első hatszázas, távol-keleti gépek, a versenyzők 400 km/órával száguldottak, míg a tuningcégek olyan elképesztő fejlesztésekkel sokkolták pilótáikat, mint például a hidraulikus tárcsafék. 1967 igazi mérföldkő volt a motorozás történetében.
  2017. március 29. 5
 • Új uniós javaslat a balesetek megelőzésére

  Harminccal városban?

  A napról-napra növekvő benzinfogyasztás és forgalom dacára tovább csökkent az Unióban a halálos közlekedési balesetek száma. Az öreg kontinens útjai messze a legbiztonságosabbak a világon, de a városokban még akad teendő, ezért azt javasolják, a tagállamok csökkentsék drasztikusan a sebességhatárokat.
  2017. március 29. 8
 • Hamarosan zárul a méregdrága robogó licitje

  Ma gazdára lel a legöregebb Vespa

  Ha van kéznél 60 millió forintod, még megszerezheted a híres robogót. Közel ennyi ugyanis a legmagasabb összeg, amelyet a relikviáért jelen pillanatban kínálnak, és a licitnek még nincs vége.
  2017. március 28. 6
 • Honda Rebel Aviator Nation

  Hódít a retró

  A japán gyártó összefogott az Aviatorral, és együtt készítettek egy speciális kiadást a hamarosan érkező, félliteres cruiserből. A hetvenes évek ihlette különlegességet egy kisfilmben csodálhatjuk meg közelebbről.
  2017. március 28. 1
 • Így képzelik a bajorok a következő száz évet

  Ez már a jövő?

  Önvezető autók, okosmotorok és a mobilitás új lehetőségei - ezek szerepelnek a BMW filmjében, melyben azt mutatják meg, milyen forradalmi megoldások felbukkanása várható a következő néhány évtizedben.
  2017. március 28. 2
 • Simson S100

  Dupla élvezet

  Erőforrása kéthengeres, kétütemű, száz köbcentis, léghűtéses. A különleges műszaki adatok egy hazai gyártmányú, épített Simsonhoz tartoznak, melyet most működés közben is megcsodálhattok.
  2017. március 27.
 • Fizetőssé válnak a német autópályák

  A motorosok kimaradnak

  A korábbi tervezetet szinte változatlanul szavazta meg a Bundestag, így hamarosan fizetőssé válik a német úthálózat jelentős része. Szerencsére vannak kivételek, például a motorosok is mentességet élvezhetnek.
  2017. március 27. 7
 • MotoGP - Katar

  Felejthetetlen szezonnyitó

  Meglepetésemberek a rajtrács és a mezőny élén, a Moto3 legjobb meccseit idéző csörték és elképesztő izgalmak - ezek jellemezték a GP idei nyitófutamát. Ennél jobb kezdésről nem is álmodhattunk volna.
  2017. március 27. 7