• Hazai termékek, szolgáltatások motorosoknak

  Vidd a magyart!

  Nem is gondolnád, milyen fantasztikus gépek, felszerelések és kiegészítők készülnek kis hazánkban! Hogy segítsünk eligazodni közöttük, csokorba gyűjtöttük a motorospiac legjelentősebb magyar cégeit, illetve azok legújabb termékeit - Neked csak választanod kell a jobbnál jobb holmik közül.
  2017. február 26. 13
 • Rea folytatja diadalmenetét

  Pont, ahogy abbahagyta...

  Századok döntöttek az első helyről és a dobogóról is a Superbike-vb nyitófutamán, Phillip Islanden. Az erőviszonyok rendkívül kiegyenlítettek, négy márka osztozott az első öt pozíción.
  2017. február 25. 10
 • Elképesztő felvételek Burt Munróról

  A legenda személyesen

  A legtöbb motorosnak ismerősen cseng az új-zélandi Burt Munro neve, azonban a legtöbben csak a róla készült filmből, Anthony Hopkins révén ismerik személyét. Szerencsére egy hosszabb dokumentumfilm is készült a legendáról, így „élőben” is megcsodálhatjuk Munrót és az ő csodálatos gépeit.
  2017. február 24. 9
 • Új Honda X-ADV

  Formabontó kalandmotor érkezik

  Hamarosan itthon is kapható lesz a japánok legújabb modellje, amelyet egészen meglepő, semmihez sem hasonlítható külcsínnel ruháztak fel. Az újdonság a maxirobogók külsejét ötvözi a túramotorok erényeivel.
  2017. február 24. 17
 • A rossz reklám is reklám

  Új utakon a Bajaj

  Az indiai gyártó motorjai idehaza kevésbé ismertek, pedig termékpalettájukon rengeteg modell sorakozik, s igyekeznek is ezekre felhívni a figyelmet. Mindent megtesznek a negyed óra hírnévért - most épp egy rendhagyó, már-már provokatív reklámfilmmel rukkoltak elő.
  2017. február 24. 10
 • JAWA 350 OHC

  Lehetne ennél is olcsóbb?

  Azt hihettük, hogy a kétmillió forintba kerülő, klasszikus JAWA-nál már nem jöhet nagyobb meglepetés, de a csehek előálltak még egy lenyűgöző újdonsággal. Itt a négyütemű, egymilliót kóstáló változat!
  2017. február 23. 28
 • Budapest Motor Fesztivál - 2017

  Holnap nyit a motorkiállítás

  Idén kivételesen már februárban sor kerül a szezonnyitó seregszemlére, mely a megszokott helyen, a Hungexpón várja a kétkerekűek rajongóit.
  2017. február 23. 29
 • Sidi csatlakozott a Harley-Davidson csapatához

  A színpadról a nyeregbe

  A Tankcsapda gitárosát érte az a megtiszteltetés, hogy a jövőben ő lehet a márka magyarországi nagykövete. A zenész nagyon örült a lehetőségnek, hiszen már gyermekkora óta motorozik, s közel állnak szívéhez a H-D-k.
  2017. február 23. 2