• Motorkerékpárok tavaszi felkészítése

  Szezonkezdő teendők

  Bármilyen modern gépről is legyen szó, a tavaszi felkészülés során általában elég a legfontosabb 10-12 pontot átnézni, hogy ne az első hosszabb kirándulásokon érjen meglepetés. Tételes állapotfelmérő-listánkkal segítünk eligazodni a teendők között.
  2017. március 22. 19
 • Új Peugeot Metropolis RX-R 400i

  Se nem autó, se nem motor - mi az?

  A Piaggio MP3 és Yamaha Tricity által uralt piacból kíván nagyobb részt kiszakítani a francia gyártó megújult háromkerekűjével. Az ideális városi közlekedési eszközként aposztrofált gép az eddigieknél is vonzóbb műszaki paraméterekkel csábítja leendő vásárlóit.
  2017. március 22. 2
 • Kalapács alatt a filmes Hypermotard

  Pezseg az élet a Ducatinál

  Az olasz gyártó árverésre bocsátotta a hamarosan érkező Bukós szakasz című filmben használt gépet. Az aukció még hat napig tart, vasárnapig bárki megkaparinthatja az ereklyének is beillő Hypermotardot.
  2017. március 21.
 • Még sokrétűbb az új Navigator

  Mindig csak előre!

  Megérkezett a BMW Navigator sorozatának legújabb, hatodik generációja, mely külső méreteiben és megjelenésében csak alig különbözik az elődtől, mégis sokkal többet tud annál.
  2017. március 21.
 • Hőre változó festés a Harley-n

  A motorszépítés új szintje

  Ma már temérdek eszköz rendelkezésre áll, amivel egyedivé tehetőek a járművek, de az bizonyos, hogy a videóban látott megoldás az egyik legkreatívabb mind közül. Ámuljatok, van új a nap alatt!
  2017. március 21. 3
 • Még tökéletesebbé válik a Triumph endurója

  Megújul a legkisebb Tigris

  A szigetországi mérnökök már javában dolgoznak a Tiger 800 következő generációján. Számos ponton módosul, fejlődik a népszerű típus, ám rossz hír, hogy még sokat kell várnunk, mire boltokba kerül.
  2017. március 20. 56
 • MotoGP-teszt - Qatar

  Honda-fölény Katarban

  Szeles, viharos időjárással zárult az utolsó tesztnap a MotoGP-idénynyitó helyszínén, ahol ezúttal a Honda pilótái uralták a pályát.
  2017. március 20. 1
 • Vyrus 986 M2

  Vírus a túlélésért

  Ha a nagy gyárak kínálatából el is tűnt néhány hatszázas szupersportgép, a kis manufaktúrák igyekeznek új, exkluzív köntösben megőrizni a kategória legjobbjait. Az olasz Vyrus is ide tartozik - CBR600RR erőforrással szeretnének hódítani.
  2017. március 20. 8