• Motorostúra: Sólyomkővár

  Színpompás alkonyban

  CBLaci ezúttal az erdő mélyén fekvő Sólyomkővár felfedezésére indult, de végül annál sokkal többet talált. Főhajtás a természet szépsége és nagysága előtt a már megszokott, költői stílusban.
  2017. október 16.
 • BMW R 1200 RS ConnectedRide

  Plusz érzékszerv motorosoknak

  Egy németországi konferencián bemutatták a bajor gyártó forradalmi újdonságát, mely a motoros közlekedésbiztonság jövőjét vetíti előre. Rövid idő múlva már nemcsak a pilóták, hanem a gépek is kommunikálnak majd egymással!?
  2017. október 16. 12
 • MotoGP - Motegi

  Dovi-Marquez: 2:0

  Saját fegyverével győzték le az ifjú spanyolt, ráadásul idén másodszor - megint a célegyenesre fordító kanyarban dőlt el az elsőség.
  2017. október 16. 14
 • Külföldről rendelt alkatrészek vámkezekése

  Levelet hozott a Posta...

  Hogy lesz végül 15 ezer forint a csupán harminc eurós kesztyű? Mi vár a hamis márkajelzésű alkatrészekre és felszerelésekre? Az egyre növekvő magánimport miatt a NAV is lép, és új honlappal segít eloszlatni a fals információkat.
  2017. október 15. 19
 • A Vnuk-ügy és a motorsport

  Egy traktor miatt nem lesznek motorversenyek?

  Szegény szlovén gazda talán maga sem sejtette, milyen lavinát indít el. Addig csűrték-csavarták az ügyét, míg oda jutottak, tulajdonképpen minden járműre ugyanolyan szabályokat kell alkalmazni, beleértve a szomszéd traktorját és a GP-motorokat.
  2017. október 13. 22
 • Camier a japán csapatban folytatja

  Újabb ász a Hondánál

  Míg a GP-ben tarolnak, a Superbike-ban igazán balszerencsésen alakul a Honda idei szezonja: a májusban elhunyt Nicky Hayden hiánya megpecsételi a csapat sorsát. Az alakulat most a tehetséges, de szintén peches idényt záró brit pilótával törne előre.
  2017. október 13. 2
 • Újabb rekordot ért el a BMW Motorrad

  Kapós a boxer

  A legendás kéthengeresek végleg átvették az uralmat: míg a BMW stratégái korábban évi százezer motorkerékpár készítését tűzték ki célul, napjainkban már csak a boxerekből közel ennyi fogy.
  2017. október 12. 21
 • Motoros dokumentumfilm a tengerentúlról

  A lányok angyalok

  Gyönyörű alkotás olyan nagy nevek közreműködésével, mint például az On any sunday-ben is szerepet vállaló Malcolm Smith motorversenyző. Fókuszban a lányok, hölgyek, akik a pályán töltik minden szabad percüket.
  2017. október 12. 3