• Mugen E-REX

  Nem haltak ki!

  A Man TT után most a krosszpályákat hódítaná meg a Mugen. Új gépük egyszerre jövőbe mutató és retró, igazi különlegesség a piacon.
  2017. március 30.
 • Pure&Craft 2017 beharangozó

  Zenei fesztivál motorosoknak

  Új helyszínre költözik az idén immáron harmadik alkalommal zajló esemény: a fokozott érdeklődés miatt nagyobb, tágasabb környezetben bulizhatnak a motorosok.
  2017. március 30.
 • A Mugen Shinden Roku teljes valójában

  Mint a villám

  Guy Martin és John McGuinness 2017-ben nemcsak superbike-jaikkal vágnak neki a TT-nek, hanem elektromos kétkerekűekkel is rajthoz állnak. Most azt is megmutatták, pontosan milyen motor dolgozik alattuk a Man-szigeten.
  2017. március 29. 5
 • A motorosvilág ötven évvel ezelőtt

  Időutazás kétkeréken

  Megérkeztek az első hatszázas, távol-keleti gépek, a versenyzők 400 km/órával száguldottak, míg a tuningcégek olyan elképesztő fejlesztésekkel sokkolták pilótáikat, mint például a hidraulikus tárcsafék. 1967 igazi mérföldkő volt a motorozás történetében.
  2017. március 29. 16
 • Simson S100

  Dupla élvezet

  Erőforrása kéthengeres, kétütemű, száz köbcentis, léghűtéses. A különleges műszaki adatok egy hazai gyártmányú, épített Simsonhoz tartoznak, melyet most működés közben is megcsodálhattok.
  2017. március 27.
 • Fizetőssé válnak a német autópályák

  A motorosok kimaradnak

  A korábbi tervezetet szinte változatlanul szavazta meg a Bundestag, így hamarosan fizetőssé válik a német úthálózat jelentős része. Szerencsére vannak kivételek, például a motorosok is mentességet élvezhetnek.
  2017. március 27. 7
 • MotoGP - Katar

  Felejthetetlen szezonnyitó

  Meglepetésemberek a rajtrács és a mezőny élén, a Moto3 legjobb meccseit idéző csörték és elképesztő izgalmak - ezek jellemezték a GP idei nyitófutamát. Ennél jobb kezdésről nem is álmodhattunk volna.
  2017. március 27. 10
 • Új nevek a Kawasaki kínálatában

  Ismerős arcok

  Az ER-ből Ninja lett, a csupaszmotor combosabb erőforrást kapott, míg az egyre kapósabb Versys család új taggal bővült. Komoly változások zajlanak a Kawasaki háza táján.
  2017. március 26. 13