• Norton Scrambler

  Tényleg ennyi?

  A Triumph, a BMW és a Ducati után most a Norton is bejelentkezett az egyre népesebb scrambler osztály kihívói közé. Az új 650-es gépük teljesítménye minden képzeletet felülmúl.
  2017. november 16. 32
 • Macau GP - 2017

  Ahol legális az utcai száguldás

  Hétvégén rajtol a világ egyik legkülönlegesebb utcai versenye a Távol-Keleten. Miként minden évben, most is rendkívül izgalmas futamok várhatók a szalagkorláttal egy egyéb tereptárgyakkal szegélyezett, utcai pályán.
  2017. november 16. 7
 • Triumph Speedmaster - 2018

  Aszfaltbetyár

  A szigetországiak már régóta rebesgették, hogy valami nagy dobásra készülnek, s most végre itt van megújult cirkálójuk, amivel a Harley-Davidson képzeletbeli tortájából szeretnének vágni egy szeletet.
  2017. november 15. 22
 • Újabb motoros Guinness-rekord

  Dicsőség a porban

  Senki nem tett meg annyi kilométert egyetlen nap alatt, terepmotorral, mint Ali Abdo. Teljesítményére a Guinness Rekordok Könyvének szerkesztői is felfigyeltek.
  2017. november 15. 8
 • Honda NC750X és X-ADV - 2018

  Sikermodellek vonzóbb formában

  A Honda számos vadonatúj motorkerékpárról lerántotta a leplet múlt héten, ám ezek mellett régebbi, népszerű típusaik fejlesztésére is fordítottak energiát.
  2017. november 13. 3
 • Szárnyak az utcai motorokon?

  Mindenki irigy lesz...

  Kicsit sem meglepő, hogy a királykategória újításai lassan megjelennek a rendszámos gépeken is, gondoljunk csak a GP-stílusú kipufogóra, az egyre kifinomultabb kipörgésgátlóra vagy - az utcán nem sokat érő - fékkarvédőre. Most viszont megjöttek a szárnyak is.
  2017. november 13. 19
 • Motogp - Valencia

  A sóderágyban dőlt el

  Ha Marquez elesik, és Dovi nyer, akkor film lesz belőle. Így simán csak az évad legfeszültebb hangulatú futama volt, amin az is kiderült, hogy sürgősen szükség van egy olasz-spanyol tolmácsra a paddockban.
  2017. november 13. 33
 • Hamarosan megjelenik a KTM 450 Rally Replica

  Szeretnél egy Dakar-győztes gépet?

  Az osztrák csapat mindent megtesz, hogy folytassa 16 éve (!) tartó diadalmenetét, és 2018-ban is győzzön a Dakaron. A versenymotor bemutatóján elmondták, hamarosan a nagyközönség számára is elérhető lesz a vadonatúj technika.
  2017. november 12. 6