• BMW K75 Alpha

  Csúcsragadozó

  Két nagyszerű szakember összefogott, hogy megépítsék a valaha volt egyik legkülönlegesebb egyedi BMW motorkerékpárt. Ki nem találnád, mi ihlette a futurisztikus járgányt.
  2017. február 28. 6
 • Közös importőr forgalmazza a Motult és a Motorexet

  Új kezekben az évszázados márka

  Arnold Bucher éppen száz esztendeje, 1917-ben vágott bele - REX márkanéven - a bőr- és padlóápolószerek gyártásába. A motorizáció fejlődése azután változást hozott az üzletmenetbe, és a REX-ből nemsokkal később MOTOREX lett. A legendás márka termékei immáron Magyarország több száz pontján elérhetők.
  2017. február 28. 6
 • A H-Moto Team megkezdte a felkészülést

  Hamarosan indul a szezon

  A hazai pályamotoros csapat tagjai nemrégiben tértek haza spanyolországi edzőtáborukból, ahol valamennyien fejlődtek, így bizakodva várják az idei megmérettetéseket.
  2017. február 28.
 • Új Yamaha YS125

  A régi sikermodell utódja érkezik

  A japán gyártó tovább bővíti nyolcadliteres termékpalettáját, mégpedig az egykor hatalmas népszerűségnek örvendő YBR125 leszármazottjával. Immáron az is kiderült, hazánkba mikor érkezik az újdonság és mennyi lesz az ára
  2017. február 27. 12
 • Kawasaki Z1000SX - 2017

  Egyenesen a pályáról

  Túragépnek álcázza magát, de valójában a ZX-10R legdurvább technikai csemegéit örökölte, hogy szerpentineken és pályán is helytálljon. Ez a legfrissebb Z1000SX, az utazómotorok új generációjának hírnöke.
  2017. február 27. 9
 • Olcsóbbá válik az átírás és a jogosítvány

  Ingyenes forgalmi és KRESZ-vizsga?

  Nemrégiben húsz közigazgatási eljárás vált ingyenessé, míg következő lépésként a közlekedők és a tanulók költségein faragnak, élen az átírás és a jogosítványszerzés díjaival. Főként az olcsóbb, kisebb hengerűrtartalmú gépek vásárlásakor lesz jelentős a különbség.
  2017. február 27. 22
 • Hazai termékek, szolgáltatások motorosoknak

  Vidd a magyart!

  Nem is gondolnád, milyen fantasztikus gépek, felszerelések és kiegészítők készülnek kis hazánkban! Hogy segítsünk eligazodni közöttük, csokorba gyűjtöttük a motorospiac legjelentősebb magyar cégeit, illetve azok legújabb termékeit - Neked csak választanod kell a jobbnál jobb holmik közül.
  2017. február 26. 33
 • Rea folytatja diadalmenetét

  Pont, ahogy abbahagyta...

  Századok döntöttek az első helyről és a dobogóról is a Superbike-vb nyitófutamán, Phillip Islanden. Az erőviszonyok rendkívül kiegyenlítettek, négy márka osztozott az első öt pozíción.
  2017. február 25. 10
 • Elképesztő felvételek Burt Munróról

  A legenda személyesen

  A legtöbb motorosnak ismerősen cseng az új-zélandi Burt Munro neve, azonban a legtöbben csak a róla készült filmből, Anthony Hopkins révén ismerik személyét. Szerencsére egy hosszabb dokumentumfilm is készült a legendáról, így „élőben” is megcsodálhatjuk Munrót és az ő csodálatos gépeit.
  2017. február 24. 9
 • Új Honda X-ADV

  Formabontó kalandmotor érkezik

  Hamarosan itthon is kapható lesz a japánok legújabb modellje, amelyet egészen meglepő, semmihez sem hasonlítható külcsínnel ruháztak fel. Az újdonság a maxirobogók külsejét ötvözi a túramotorok erényeivel.
  2017. február 24. 17
 • A rossz reklám is reklám

  Új utakon a Bajaj

  Az indiai gyártó motorjai idehaza kevésbé ismertek, pedig termékpalettájukon rengeteg modell sorakozik, s igyekeznek is ezekre felhívni a figyelmet. Mindent megtesznek a negyed óra hírnévért - most épp egy rendhagyó, már-már provokatív reklámfilmmel rukkoltak elő.
  2017. február 24. 10
 • JAWA 350 OHC

  Lehetne ennél is olcsóbb?

  Azt hihettük, hogy a kétmillió forintba kerülő, klasszikus JAWA-nál már nem jöhet nagyobb meglepetés, de a csehek előálltak még egy lenyűgöző újdonsággal. Itt a négyütemű, egymilliót kóstáló változat!
  2017. február 23. 29